- 24 Mayıs 2016
- 420
- 645
- 23
- 40
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.581
Canım iyi düşün inşallah birsey olmayacak üzüntü çok etkiliyor bebeği.. Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
Kızlar bi sorum olacak umut tüp bebekte embriyo donduran var mı?
Ben genelde yorumlarda dondurulmuş için embriyom kalmadı msjları okuyorum bu işin içinde birsey var sanki
Donduran var mı aranızda kızlar
merhaba kizlar hepinize iyi bayramlar. Benim transferim cuma oldu ben kalanlari dondurdum cnmZehreNur . 1400+500 tl fiyat. 500tl sene sonu bakim vs dediler didecinna cnm bizim senle aramizda 1 gun var ayni anda alicaz hayirli haberleri insallah. Ben de jeli kullanmaktansa iki tane igne vurunsam raziyim igneden hic korkmuyorum cocukluktan beri surup yerine igneyi tercih ederim. Ama dedigin gibi benim de kirmizi mor ne renk ararsan var. Hele birisi abarttip kalca yerine bildigin belime dogru yukari vurmus berbat durum
merhaba kizlar hepinize iyi bayramlar. Benim transferim cuma oldu ben kalanlari dondurdum cnmZehreNur . 1400+500 tl fiyat. 500tl sene sonu bakim vs dediler didecinna cnm bizim senle aramizda 1 gun var ayni anda alicaz hayirli haberleri insallah. Ben de jeli kullanmaktansa iki tane igne vurunsam raziyim igneden hic korkmuyorum cocukluktan beri surup yerine igneyi tercih ederim. Ama dedigin gibi benim de kirmizi mor ne renk ararsan var. Hele birisi abarttip kalca yerine bildigin belime dogru yukari vurmus berbat durum
Canim esime sordum da 1400 odemisiz sonra sene sonu 500 odeyecekmisiz500ü niye almışlar bide omu çıkmış.normalde 1400ü veriyordun.1 yıl sonra bakım için 500 veriyosun.1 yıl oluncamı aldılar.dondururkenmi?
Canim esime sordum da 1400 odemisiz sonra sene sonu 500 odeyecekmisizonun dedigine gore bundan sonra her sene 500 odeyip devam ediyormusuz ama ben sanmiyorum daha pahalidir belki der her sene 1400 vs verilebilir bilemiyorum onu. Benim 10tane 5.Gunu tamamladi 2 tane transfer edildi. 8 tanesi de donduruldu canim
Canım çok sevindim hadi bakalım az kaldı:)Mrrhaba arkadaşlar. 2 gün önce 32.haftada alınan çalışamaz raporumu aldım ve artık evdeyim inşallah. 4 ay sonrada rapor bitince işten ayrılıyorum inş. Telden girmek zor diye bayadır bskamadım buraya. Artık 32 + 2 günlüğüz. 2 gün önce kontrolümüz vardı. Oğlumuz 1868 gram 42 cm. İnternetteki bebek kilo değerlerine baktığımda kiloda boyda normal ama dr 200 gram geride dedi moralimi bozdu. Şeker için diyet yaptırıyorlar fazla mı diyete uydun dedi
Teşekkürler canım. Normal doğum için ısrar ettiğüm için 39+0 a kadar olursa tamam dedi. 39 olduğunda sancın olmazsa Sezeryan olacak riske alamayız dedi. Yani son tarih 27 ağustos. Şafak 46 :)Canım çok sevindim hadi bakalım az kaldı:)
doğuma az kalmış canımMrrhaba arkadaşlar. 2 gün önce 32.haftada alınan çalışamaz raporumu aldım ve artık evdeyim inşallah. 4 ay sonrada rapor bitince işten ayrılıyorum inş. Telden girmek zor diye bayadır bskamadım buraya. Artık 32 + 2 günlüğüz. 2 gün önce kontrolümüz vardı. Oğlumuz 1868 gram 42 cm. İnternetteki bebek kilo değerlerine baktığımda kiloda boyda normal ama dr 200 gram geride dedi moralimi bozdu. Şeker için diyet yaptırıyorlar fazla mı diyete uydun dedi
Adet dışında ilk görüşme için tahlil ya da muayane yapılıyor mu? Yoksa eski tahlil sonuçlarına bakılıp adetin ikinci günü gel mi deniliyor?
Teşekkür ederim..Bu perşembe ilk görüşmem var..şimdiden süreç nasıl ilerleyecek çok merak ediyorum..İlk gittiğinde detaylı bakıyor tahlillerine.istenicek tahliller varsa onu istiyorlar.adetin 2.günüde bi sorun yoksa muaynede kist fln başlıyorsun tedaviye.
Canım ben ilk gorusmeyi atlattım eski testlere bakıp fotokopi cektiler dr ultrasonla baktı alttan.. troidden suphelendi birde yeni testler istediTeşekkür ederim..Bu perşembe ilk görüşmem var..şimdiden süreç nasıl ilerleyecek çok merak ediyorum..
sağol canım. 3 buçuk gibi doğsa ne güzel olurdoğuma az kalmış canım. hadi hayırlısıyla gelsin inşallah oğluşun
moralini de hiç bozma bence o dedikleri gramdan hep fazla doğuyor bebişler.kimi gördüysem hep öyle oldu yani
bayram öncesi transferi olan kızlar ne yaptı acaba hamiş haberleri vermediler merak ettim
Baya az kalmış Can'ım sağlıkla doğar inşallah bebişin.desteğini çok gördük doğumun kolay olur inşallah dualarımdasın.sende bize dua et inşallah.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahMrrhaba arkadaşlar. 2 gün önce 32.haftada alınan çalışamaz raporumu aldım ve artık evdeyim inşallah. 4 ay sonrada rapor bitince işten ayrılıyorum inş. Telden girmek zor diye bayadır bskamadım buraya. Artık 32 + 2 günlüğüz. 2 gün önce kontrolümüz vardı. Oğlumuz 1868 gram 42 cm. İnternetteki bebek kilo değerlerine baktığımda kiloda boyda normal ama dr 200 gram geride dedi moralimi bozdu. Şeker için diyet yaptırıyorlar fazla mı diyete uydun dedi
Hiç dert etme kendine onları 2,5 doğdu arkadaşımın şimdi 2 aylık bir tosbiksağol canım. 3 buçuk gibi doğsa ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?