Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Hayırlı olsun canım güzel haberlerini alırız inşallah transferin nasıl geçti acaba☺
cnm Sagolasin. Selen hanim cok guzel gecti dedi. 3-4 dk bisi surdu. 2 tane transfer ettiler. Durumlari cok iyi dedi embriyolog. Gorecegiz bakalim insallah sikintisiz saglikla

Bebeklerin sımsıkı tutunmustur inşallah aygisi
Emriyolog da iyi demiş pozitif sonuçlar almayı nasip eylesin rabbim
Kizlar bişiy sorucam cinsel ilişki yasağı nezman sona eriyordu bilen varmı?eşimden kaçamıyorum artik bu arada bizde ikiz bekliyoruz rabbim dileyen herkese nasip eylesin inşallah

Canım son kontrole gittiğimde 8+3tük selen Hn. İlişki serbest demişti ama ne okur ne olmaz diye biz bu sureyi 2 hafta daha uzattik.Bebeğimi koruma içgüdüsü ile hiç bir şekilde izin vermiyorum esime ben hâlâ sonumuz hayrolsun ☺

Kızlar benim bi olsun inşallah 9 ay yanasmıycam eşime eşimde istemem diyor zaten zor buluyoruz ne gerek var tehlikeye azcık sıksınlar dişini
Gecen gun randevum vardı benimde çikolata kistim varmış meger kızlar daha once hiçbir dr soylememişti..vitamin ilacları verdi onları kullanıyorum şuan agustos ta tedaviye baslıyoruz nasipse

Arkadaşlar benim iğneden dolayı kalçalarım mosmoru geçtim kırmızı kırmızı bir de ve çok kanıyor iğneden sonra. Çünkü iğneden korkarım ve çok kasıyorum kendimi artık iyice. Bırak oturup kalmayı yürüyemiyorum hemşire de transferden sonda baktı sol tarafa yaptırma sağ da böyle giderse günde 2 ye çıkar jeli ara ver dedi. Arkadaşım da Cem beyin hastası o haftada bir iğne günde 2 jel kullanıyormuş. Herhalde böyle bir ara versem sorun olmaz değil mi? Yaşayan var mı böyle sıkıntı? Benim canm çok sıkılıyor bu duruma:/

@didencinna sen şuan ne durumdasın sonuç aldinizmi ben keseyi gördükten sonra iğneyi bıraktım 2 jele geçtim selen hanim iğne olmazsa bu şekilde yaparsin demişti,bi sıkıntı da olmadi çok şükür.hâlen 2 jel kullanıyorum 12 haftalığa kadar devammis ikiz oldukları için

blackcelep61 benim transfer daha dün oldu iğne de 7tane işte ama şimdiden epey kötü durumda. Olmadı hemşirenin dediği gibi Yaparım. Zaten gazlı bez de verdi sağolsun jel aldık sürüyorum..

blackcelep61 benim transfer daha dün oldu iğne de 7tane işte ama şimdiden epey kötü durumda. Olmadı hemşirenin dediği gibi Yaparım. Zaten gazlı bez de verdi sağolsun jel aldık sürüyorum..
Hadi inşaallah sıkı sıkı tutunsun melegin
Bu jel ne için kullanılıyor birde transferden sonra neden iğneye devam ediliyor sadece tutma ihtimalini artırması için mi yoksa baska bir sebebi daha var mı?

Sağol canım. Evet progesteron hormonu salgısı için, o da bebeğin düşme ihtimalini azaltmak içinmiş.
Hadi inşaallah sıkı sıkı tutunsun melegin
Bu jel ne için kullanılıyor birde transferden sonra neden iğneye devam ediliyor sadece tutma ihtimalini artırması için mi yoksa baska bir sebebi daha var mı?

Geçmiş olsun canım benim de öyleydi bir hemsire arkadaşım onermisti kolonyayi buzdolabinda sogutup pamuğa döküp kompres yapiyordum bantlayip bekliyordum günde 2 saat ve iyi gelmisti.hemşireler halime aciyordu vurmaya korkuyorlardi kanama çok olduğu için.ama coraspin kullandığımız için kanama normalmis.iğne vurulurken bende çok kasiyordum kendimi ter su içinde kalıyorum ama son zamana kadar dayandım.bırakalı 2 hafta oldu ve hala yerleri geçmedi Kistik beze gibi ele geliyor.birkaç ayda ancak gecer demisti arkadasim.bebeklerimiz için katlaniyoruz herşeye napalım.ara verme işini sen yine de selen hanıma Danış bence.Allah kolaylik versin.

Kızlar hepinize şimdiden iyi bayramlar hamisler bebeklerimizle birlikte gecirdigimiz ilk bayramimiz bu aradahamis adayları inşallah bayram dönüşü pozitif sonuçları duymayi bekliyorum burdamemlekete gidenlere de Allah kolaylık versin havaalanlarında sıra kilometreyi buluyormus istanbulda ne yapıcam bakalım cinnetin eşiğine gelmezse iyidir

Merhaba arkadaşlar,bayraminiz mübarek olsunbayrami evimde geçiriyorum sabah yine açık pembe renkte bi kanama yaşadım.selen hanim normal desede yinede moralim bozuldu niye oluyor anlamıyorum

Merhaba arkadaşlar,bayraminiz mübarek olsunbayrami evimde geçiriyorum sabah yine açık pembe renkte bi kanama yaşadım.selen hanim normal desede yinede moralim bozuldu niye oluyor anlamıyorum
Canım iyi düşün inşallah birsey olmayacak üzüntü çok etkiliyor bebeği.. Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin

Kızlar bi sorum olacak umut tüp bebekte embriyo donduran var mı?
Ben genelde yorumlarda dondurulmuş için embriyom kalmadı msjları okuyorum bu işin içinde birsey var sanki
Donduran var mı aranızda kızlar

Benim arkadaşım kalanları dondurdu. Ne gibi bir sıkıntı olabilir ki?

Benim arkadaşım kalanları dondurdu. Ne gibi bir sıkıntı olabilir ki?
Ya ne bilim panik oldum birden belki dondurma işlemleri için gerekli ekipman eksik olabilir mi diye düşündüm bi kac yorum okuyunca gereksiz bi korku yasadım neyse canım sagol

Ya ne bilim panik oldum birden belki dondurma işlemleri için gerekli ekipman eksik olabilir mi diye düşündüm bi kac yorum okuyunca gereksiz bi korku yasadım neyse canım sagol
Hayır canım endişe etme buranın laboratuvar Ekibinin çok iyi olduğunu çoğu kişi söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…