- 25 Kasım 2015
- 1.396
- 896
- 43
- Konu Sahibi umutlugirl
- #1.681
Burdayız :)Slm kimseler yokmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayız :)Slm kimseler yokmu
Canım alttan son muayenemdi onda göründüler cinsiyet önemli deilde insan bişeler almak istiyo :)
Ay canim ne guzel az kaldi ya Rabbim kucagimda demenide nasip etsinBiz de çantamızı hazırladık ani bir sürprizle karşılaşırsak temkinli olalım diye:) şafağımız 20 inşallah. Bu çarşamba yada haftaya çatı muayenem yapılacak inşallah. Sezeryana kesin karar verilirse belki 39 u doldurmayı da beklemez dr. 38+ 3 yada 38+5 de alır gibime geliyor
maşallah canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinSlm kızlar nasılsınız benim cinsiyet belli oldu bi kızım bı oglum olucak inşallah Rabbim herkeze yasatsın bu mutlulugu :)
Amiiiin canım bu haftaları görmek güzel şükürler olsun. Her girdiğim yeni haftada bu haftada doğarsa ne olur diye panikteydim. Şimdi 36 hafta 2 günlük olduk bile.Ay canim ne guzel az kaldi ya Rabbim kucagimda demenide nasip etsin
iyi yapmışsın canım temkinli olmak lazımBiz de çantamızı hazırladık ani bir sürprizle karşılaşırsak temkinli olalım diye:) şafağımız 20 inşallah. Bu çarşamba yada haftaya çatı muayenem yapılacak inşallah. Sezeryana kesin karar verilirse belki 39 u doldurmayı da beklemez dr. 38+ 3 yada 38+5 de alır gibime geliyor
Ayyy çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. Ben 12 13 haftaya kadarselen hanıma gittim son gidişi de artık gelemeyeceğimi doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye geçeceğimi söyledim. Çakmak erdem hastanesi deyince bana bir dr ismini verdi. Arkadaşıymış. Selamımı ilet onunla devam et dedi. Ben de öyle yapıyorum. Dr um sevil ateş eren. Memnunumiyi yapmışsın canım temkinli olmak lazım.Doğumu nerde yapmayı planlıyorsun acaba çok heyecanlı yaaa
ben de bir haftadır çok fena gribim boğaz ağrım kulağıma vurdu antibiyotik kullandırmak zorunda kaldı doktorum.geniz akıntısından hala kurtulamadım haliyle midem de karışıkokyanus suyu kullanıyorum burun tıkanıklığı için.bir de gargaram var.ateşim çıkınca da minoset içmek zorunda kalıyorum o da 1 2 saat işe yarıyor.öksürük hapşırık da cabası
kamuda olduğum için izin rapor da yasak hasta hasta işe git gel yapıyorum.tüp bebek tedavisinde bile bu kadar zorlanmamıştım![]()
sağol canım Allah razı olsun.benim de bugün kontrolüm vardı ama Selen hanımın ameliyatı olduğu için ertelendi.Bende senin gibi bundan sonra gidemeyeceğimi söyleyeceğim kendisine.Ayyy çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. Ben 12 13 haftaya kadarselen hanıma gittim son gidişi de artık gelemeyeceğimi doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye geçeceğimi söyledim. Çakmak erdem hastanesi deyince bana bir dr ismini verdi. Arkadaşıymış. Selamımı ilet onunla devam et dedi. Ben de öyle yapıyorum. Dr um sevil ateş eren. Memnunum
Nereye geçmeyi düşünüyorsun pekisağol canım Allah razı olsun.benim de bugün kontrolüm vardı ama Selen hanımın ameliyatı olduğu için ertelendi.Bende senin gibi bundan sonra gidemeyeceğimi söyleyeceğim kendisine.
bilmiyorum ki canım avrupa yakasında küçükçekmece bahçelievler şirinevler tarafında bir yer olabilir.kararsızım her yer çok kalabalık.uzak olmasa yine selen hanıma gider gelirdim ama kısmetNereye geçmeyi düşünüyorsun peki
Bahçecide doğum yok zaten mecbur bırakılacak. Gebelik çok ilerleyince çoğu hastanede kabul etmiyor takibi yapmadıkları için. En iyisi yakınında içine sinen bir yerin olması.bilmiyorum ki canım avrupa yakasında küçükçekmece bahçelievler şirinevler tarafında bir yer olabilir.kararsızım her yer çok kalabalık.uzak olmasa yine selen hanıma gider gelirdim ama kısmet![]()
Canım ben 4 kez tüp bebek tedavisi gördüm. Sonuncuyu ilk defa selen hanımda denedik pozitif sonucu aldıkSlm bayanlar araniza yeni katildim bende tüp bebek yaptirmak istiyorum uzun arayislar sonunda selen hanima gitmeyi düşünüyorum önerilerini zi bekliyorum(bu 2.denememiz olucak)ilki hüsran(
Ben daha önce Memorial de yaptirdim ilk deneme 5. Gün emriyosuydu 2 tane transfer edildi tutundu ama gelişmedi simdi ikinciyi denemek istiyoruz netten selen hanimi çok duydum şimdide orda yaptiricam inşallah herşey nasip sizinde hayirli olsun Rabbim tüm bekleyenleri sevindirsinCanım ben 4 kez tüp bebek tedavisi gördüm. Sonuncuyu ilk defa selen hanımda denedik pozitif sonucu aldık
İnşallah canım dualarım sizinleBen daha önce Memorial de yaptirdim ilk deneme 5. Gün emriyosuydu 2 tane transfer edildi tutundu ama gelişmedi simdi ikinciyi denemek istiyoruz netten selen hanimi çok duydum şimdide orda yaptiricam inşallah herşey nasip sizinde hayirli olsun Rabbim tüm bekleyenleri sevindirsin
Hayırlı olsun canım pozitif haberlerini alırız inşallahBizim ilk denememiz..bu cumartesi yumurta toplama işlemimiz var..Ancak selen hanım iğneleri kullandıkça rahimde gittikçe büyüyen polip tespit etti..o yüzden histeroskopi ile polip i aldıktan sonra transfer yapacak..bu süreç boyunca selen hanıma güveniyoruz..