Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Benim bir tane oğlum var 7 yasinda ona kardeş istiyoruz ama maalesef yumurta rezervi azaldigi için tutma şansimiz düşük biraz birincide olmadi ikincide kismet bu şekilde yumurta rezervi az olup tüp bebek yaptiran varmi arkadaşlar benim amh 0.44 :(

dr dan geliyoruz teyzeleri. Oğluşumuz 2 kilo 945 gram ve boyu 49 cm olmuş maşallah barekallah. Çatı muayenem yapıldı normal doğuma uygun dedi. 26 ağustosa kadar doğarsa normal olacak inşallah. Ama olmazsa 27 ağustos seseryan tarihi. Dr daha fazla bekleyemem riske girrr diyor. Bakalım kısmetimizde ne var
maşallah canım bebişine de sana da:anneadayı::nazar:
çatı muayenesi hakkında iyi şeyler duymadım bugüne kadar çok korkuyor çevreden duyduğum hamileler.senin nasıl oldu kolay mıydı?çatıdan korkmadıysan kolay doğuruyomuşsun diyolar:KK51:.gerçi normal doğum da zormuş ama doğuranlar nasıl doğuruyor?ben de hem normal doğum olsun istiyorum hem çok korkuyorum kafamda deli sorular:KK47:

bizim oğluşumuz da büyümüş teyzeleri dün selen doktoru baktı resimlerini çekti 178 gr. olmuş:nazar: ama bana hissettirdiği ağırlık sanki 1 2 kiloymuşçasına:anneadayı: karın ağrıları falan da normalmiş rahim büyüdüğü için dedi doktorumuz.hareketlerini ben hissedemiyorum ama 2 haftaya hissedermişim.omega 3 verdi 3 hafta sonra yine çağırdı.sanırım selen hanımdan ayrılamicaz biz bu gidişle duygusal bağ kurduk bebeğim ve ben:KK68:

Demek bir șehzaden geliyor hacico hacico
Maşallah sübhanallah rabbim sağlıkla tamamina erdirir inşallah
Benimde ayin 22 sinde muaynem var cinsiyetlerini halen bilmiyorum :)
veraerva veraerva inşallah normal doğum olur canim,tüp bebekleri genelde sezeryan ile aldıklarını duymuştum,senin adina çok sevindim

veraerva veraerva inşallah normal doğum olur canim,tüp bebekleri genelde sezeryan ile aldıklarını duymuştum,senin adina çok sevindim
Amin inşallah canım:dua:
senin de az kalmış inşallah gönlündeki olur:KK46::KK46:ama bu zamana kadar belli olması lazımdı selen hanıma mı devam ediyordun o kadar hamile var ki etrafımda kafam karıştı kim nereye gidiyor:KK47:

veraerva veraerva canım sağlıcakla kucagına alırsın inşallah Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin
Ben yarın baslıyorum tedaviye dua ederseniz cok sevinirim

Benim bir tane oğlum var 7 yasinda ona kardeş istiyoruz ama maalesef yumurta rezervi azaldigi için tutma şansimiz düşük biraz birincide olmadi ikincide kismet bu şekilde yumurta rezervi az olup tüp bebek yaptiran varmi arkadaşlar benim amh 0.44 :KK43:
Benim de yumurta rez. Düşük. İlk iki tedavimde 1, 3.tedavide 3, 4.tedavide 5 yumurta toplanabildi. Ama anladımki sayı kadar yumurtanın kalitesi de önemli.

maşallah canım bebişine de sana da:anneadayı::nazar:
çatı muayenesi hakkında iyi şeyler duymadım bugüne kadar çok korkuyor çevreden duyduğum hamileler.senin nasıl oldu kolay mıydı?çatıdan korkmadıysan kolay doğuruyomuşsun diyolar:KK51:.gerçi normal doğum da zormuş ama doğuranlar nasıl doğuruyor?ben de hem normal doğum olsun istiyorum hem çok korkuyorum kafamda deli sorular:KK47:
Teşekkür ederim canım çok şükür büy0d0k senin kuzucuğunda büyümüş maşallah barekallah. Çatı muayenesini inan okadar çok dert ettim ki boşunaymış. Hafif acı olduntabiyki ama alttan muayene olduk defalarca biliyorsun ondan farksız değildi. Ben parmak ile muayene olacak diye daha çok acıyacağını düşündüm ama değilmiş. 5 10 saniye anca sürdü zaten

İnşallah canım teşekkür ederim. Dr aslında uzun bir müddet sezeryan dedi ben normal olmasını isteyince destekledi ama en fazla 39+0 a kadar beklerim dedi

veraerva veraerva canım sağlıcakla kucagına alırsın inşallah Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin
Ben yarın baslıyorum tedaviye dua ederseniz cok sevinirim
Amin çok teşekkür ederim. Sizin de güzel haberlerinizi alacağız inşallah. Mümkün mertebe rahat olun umutlu olun neşeli plun. Asena irem hanım ile de görüşün çok faydası oluyor ben rica ettim transferimede girdi çok rahatlatmıştı

Amin çok teşekkür ederim. Sizin de güzel haberlerinizi alacağız inşallah. Mümkün mertebe rahat olun umutlu olun neşeli plun. Asena irem hanım ile de görüşün çok faydası oluyor ben rica ettim transferimede girdi çok rahatlatmıştı
Ben asena hanımla henuz tanısmadım yarın ilk muayenem olacak asena hanımla yarın mı goruseyim sence?birde her gorusmede ucret alıyorlar mı evetse ne kadar ücreti?ben tedavi boyunca destek almak istiyorum cunku

Ben asena hanımla henuz tanısmadım yarın ilk muayenem olacak asena hanımla yarın mı goruseyim sence?birde her gorusmede ucret alıyorlar mı evetse ne kadar ücreti?ben tedavi boyunca destek almak istiyorum cunku
Asrna hanım oranın psikoloğu. Tüm görüşmelerin ücretsiz. Transfere dr istersen giriyor. Yarın tanış bence tavsiyelerini al

Benim de yumurta rez. Düşük. İlk iki tedavimde 1, 3.tedavide 3, 4.tedavide 5 yumurta toplanabildi. Ama anladımki sayı kadar yumurtanın kalitesi de önemli.
Amh değeriniz kacti benim çok düşük 0.44 ilk denemede 5 yumurta oluştu ama 2 tanesi 5.gün emriyosuydu transfer edildi oda tutundu ama gelişmediği için düştü sizin gebelik varmi şuan

Amh değeriniz kacti benim çok düşük 0.44 ilk denemede 5 yumurta oluştu ama 2 tanesi 5.gün emriyosuydu transfer edildi oda tutundu ama gelişmediği için düştü sizin gebelik varmi şuan
Amh değerimi hiç bilmiyorum canım. Benim ilk kez 4. Tedavimde 5 yum dan 4 ü döllenip 2 si 5. Güne ulaşabildi. Diğerleri hep 2.3. Günde transfer edildi. Çok şükür şimdi hamileyim 38. Haftamın içindeyim

Teşekkür ederim canım çok şükür büy0d0k senin kuzucuğunda büyümüş maşallah barekallah. Çatı muayenesini inan okadar çok dert ettim ki boşunaymış. Hafif acı olduntabiyki ama alttan muayene olduk defalarca biliyorsun ondan farksız değildi. Ben parmak ile muayene olacak diye daha çok acıyacağını düşündüm ama değilmiş. 5 10 saniye anca sürdü zaten
parmakla muayene bana da çok itici geliyor canım.alttan ultrasona da selen hanımla alıştım insan mecbur kalınca herşeye alışıyor:KK51:umarım herşey istediğin gibi olur:KK36:

Merhaba Selen hanımı bende duydum herkes memnun benimde ilk denemem olacak iyi bir laboratuvar seçmem lazım bu klinikte fiyat ne kadar biliyor musunuz

Back
X