Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Merhaba 6.500 TL+ilaçlar 1500_2000arasi diye biliyorum buradan okuduğum kadarıyla fiyat için aradim hastaneye ücretsiz muayene için cagirdilar 23 ağustosa gün aldik bakalim hayirlisi
Fiyatı normal o Zaman cunku özellerde ortalama bu fiyat ücretsiz muayeneyu herkes olabiliyor mu ku umut tüp bebek merkezini Aradınız degil mi

Fiyatı normal o Zaman cunku özellerde ortalama bu fiyat ücretsiz muayeneyu herkes olabiliyor mu ku umut tüp bebek merkezini Aradınız degil mi
Merkezi aradim ben gelin ücretsiz muayene olun görüşelim dediler fiyat vermediler buradaki arkadaşlardan okudum o fiyatları bende randevu aldim 23 ağustosa siz ne zaman basliyosunuz tedaviye

Merkezi aradim ben gelin ücretsiz muayene olun görüşelim dediler fiyat vermediler buradaki arkadaşlardan okudum o fiyatları bende randevu aldim 23 ağustosa siz ne zaman basliyosunuz tedaviye
Bende diğer ay adet döneminden once başlamayı dusunuyorum Hakkı'mızda hayirlisi

bugun ogleden snra 3 gibi bi bayanla umut tüp bebekte konustum tuzladan gelmişlerdi ilk görüşmeleriydi
Mesajımı görürsen bildirim yap canım :-)

Kızlar furkanımız bugün geldi. Sezeryan ile oldu. 38+1 deymiş nasip. Biz iyiyiz çokşükür
cnm benim gözunuzaydın.ne güzel ne mutlu bir haber.Rabbim hayırlı bir ömür nasıp etsın ınsallah oğlusunuza.:)darısı hayırlısıyla benim ogluşuma ve diğer annelere inşallah;)

veraerva veraerva canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah

Kızlar yarın benim opum var dua ederseniz cok sevinirim

Selen hanım izinde cem bey yapacak..
Transfer eylülde olacakmış
Genelde umut tüp bebekte dondurulmuş embriyo mu tercih ediliyor?

veraerva veraerva canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah

Kızlar yarın benim opum var dua ederseniz cok sevinirim

Selen hanım izinde cem bey yapacak..
Transfer eylülde olacakmış
Genelde umut tüp bebekte dondurulmuş embriyo mu tercih ediliyor?
benim taze transfer oldu,çok şükür pozitifi gördük.doktor kan testi istiyor.ordaki sonuçlara göre karar veriyor.inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Kızlar furkanımız bugün geldi. Sezeryan ile oldu. 38+1 deymiş nasip. Biz iyiyiz çokşükür
Gözünüz aydın canım maşallah Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin çok güzel bir haber bu☺ sen nasılsın kolay oldu mu ağrı sızı var mı kendine çok dikkat et ayrıntıları da müsait olduğunda yaz canım

benim taze transfer oldu,çok şükür pozitifi gördük.doktor kan testi istiyor.ordaki sonuçlara göre karar veriyor.inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Sen umutta mı yaptırdın
Benim kana bakmadan dondurulmuş olacak dedi
Opu bugün oldu 14 tane toplandı
Senin kac yum vardı?
Birde selen hanım iki embriyo istesek yerleştirir mi yaş 30 iki tane istiyorum kızlar

Sen umutta mı yaptırdın
Benim kana bakmadan dondurulmuş olacak dedi
Opu bugün oldu 14 tane toplandı
Senin kac yum vardı?
Birde selen hanım iki embriyo istesek yerleştirir mi yaş 30 iki tane istiyorum kızlar
selen hanıma güven bence.benim doktorumda oydu.masallh yumurta sayında güzel.benim 7 yumurtam olmuştu.Allah nasip ettikten sonra 1 yumurtayla bile hamile kalanlar var.inşallah hayırlsıyla güzel sonuçlar alırsınız.

selen hanıma güven bence.benim doktorumda oydu.masallh yumurta sayında güzel.benim 7 yumurtam olmuştu.Allah nasip ettikten sonra 1 yumurtayla bile hamile kalanlar var.inşallah hayırlsıyla güzel sonuçlar alırsınız.
Amin canim sagol
İki embriyo istesem yerlestirir mi
Onu anlayamadım?ikiz cok istiyorum

Çok teşekkür ederim kızlar. 38+1 de kanamam oldu dr a gittik dopum başlamış dedi ama normal doğuma hiç yanaşmadı sezeryan oldum. Bugün çıktım hastaneden çok şükür iyiyiz. Ağrı sızı var tabi ama geçecek inş :)

veraerva veraerva gözünüz aydın olsun canım,rabbim analı babalı büyütmeyi nasip eylesin,size ve vatana hayırlı evlat olsun inşallah
Bu arada kızlar bende cinsiyetleri öğrendim 1 kızımız 1 de oğlumuz oluyormuş:KK60:
Selen hanım emriyoların kalitesine göre 2 tane transfer yapıyor,sizin geçmişinizde önemli kaçıncı deneme bu ?benim 4. Denememde 2 embriyo transfer hakkım vardı,2 denemden sonra hak kazanıyorsun 2 transfere,

Back
X