Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

veraerva veraerva canım ben uzun zamandır bakamıyorum size ama simdi furkanın geldiğini okudum gözlerim doldu inan Rabbim isteyen herkeze nasip etsin cokkkk tebrik ederim hayırlı salih kullardan olsun yakışıklı furkan ck öpüyorum seni :halay:

Slm umut tüp bebek merkezinin fiyatlarini bilen varmi arkadaşlar ben aradim ama fiyat vermediler gelin görüşelim dediler...bide dondurulmuş embriyoda ne kadar fiyat bilen varsa yazarda sevinirim

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim çok şükür ben atlattım. Darısı hayırlısıyla sizin başınıza inşallah. Rabbim herkese nasip etsin bu güzelliği

Selamun Aleykum,
Hepinizin süreçlerini tek tek okudum. Bende Selen Hanım'a tedaviye başladım. İlk denemem.Geçen ay yumurtalar toplandı 3 yumurta 5.gün 2 tane yumurta 6.gün donduruldu. Yarın kontrol nasipse 1Eylülde transferim olacak. PKO teşhisi konuldu daha önce sebepsiz denmişti.Bana da dua ederseniz sevinirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Selamun Aleykum,
Hepinizin süreçlerini tek tek okudum. Bende Selen Hanım'a tedaviye başladım. İlk denemem.Geçen ay yumurtalar toplandı 3 yumurta 5.gün 2 tane yumurta 6.gün donduruldu. Yarın kontrol nasipse 1Eylülde transferim olacak. PKO teşhisi konuldu daha önce sebepsiz denmişti.Bana da dua ederseniz sevinirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.[/QUO. Neden transfer etmediler hemen dondurdular birşey dedilermi genelde orda oyle yapiyolar galiba inşallah Rabbim emeğinizi boşa cikarmaz herkesi sevindirir...

Neden transfer etmediler hemen dondurdular birşey dedilermi genelde orda oyle yapiyolar galiba inşallah Rabbim emeğinizi boşa cikarmaz herkesi sevindirir...

Neden transfer etmediler hemen dondurdular birşey dedilermi genelde orda oyle yapiyolar galiba inşallah Rabbim emeğinizi boşa cikarmaz herkesi sevindirir...
Canım ohss riskine karsı donduruluyor
Rahim dinlenmiş oluyor tutma şansı yükseliyor
Opu olalı 3 gün oldu hala agrım var ustelik 14 yumurta ya rağmen.iyi ki transfer olmadım diyorum.bu agrılarla yeniden ilac kontrol tuttu tutmadı stresi mahvolurdum

Benim 2. Gün 3 embriyo donduruldu.iki tanesi 1. Kalite diğeri orta
İnşallah pozitif i görürüm çok heyecanlı yım dua edin.transfer eylülde

Slm umut tüp bebek merkezinin fiyatlarini bilen varmi arkadaşlar ben aradim ama fiyat vermediler gelin görüşelim dediler...bide dondurulmuş embriyoda ne kadar fiyat bilen varsa yazarda sevinirim
6500+İlaçlar(2000 civarı)
1300 dondurma ücreti yazmışlardı buraya kağıtta ne yazıyodu unuttum

Benim hormonlarım yüksek çıktı. O nedenle Selen Hanım bir sonraki ay yapalım dedi. Doktora da kuruma da güvendim açıkcası ama kısmet meselesi. Allah ol der olur inşallah.

Canım ohss riskine karsı donduruluyor
Rahim dinlenmiş oluyor tutma şansı yükseliyor
Opu olalı 3 gün oldu hala agrım var ustelik 14 yumurta ya rağmen.iyi ki transfer olmadım diyorum.bu agrılarla yeniden ilac kontrol tuttu tutmadı stresi mahvolurdum

Benim 2. Gün 3 embriyo donduruldu.iki tanesi 1. Kalite diğeri orta
İnşallah pozitif i görürüm çok heyecanlı yım dua edin.transfer eylülde
Eylül kaç acaba sizin. Benim 1 Eylül.

Amin canim
Peki adete kadar agrın gecti mi
Benim agrılarım var devam ederse erteliycem:-(
Benim ağrım olmadı ama inanılmaz şiş hissediyordum. Hatta bir gece eşim acile gidelim dedi nefes almakta zorlandım. 1 haftaya bu şikayetler tamamen geçti. Sende çok mu ağrı var istersen doktora mesaj at.

Benim ağrım olmadı ama inanılmaz şiş hissediyordum. Hatta bir gece eşim acile gidelim dedi nefes almakta zorlandım. 1 haftaya bu şikayetler tamamen geçti. Sende çok mu ağrı var istersen doktora mesaj at.
Aşırı degil ama hep rahatsızım hep huzursuz.bazen gun içinde şiddetli agrım oluyor sonra geciyor
Ama uzanırken otururken karın bolgem hassas
İnş gecerde transfer im ertelemek zorunda kalmam

Aşırı degil ama hep rahatsızım hep huzursuz.bazen gun içinde şiddetli agrım oluyor sonra geciyor
Ama uzanırken otururken karın bolgem hassas
İnş gecerde transfer im ertelemek zorunda kalmam
İnşallah. İkimizin haberleri arka arkaya olcak inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız. Dua edelim birbirimize:)

Back
X