Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Merhaba kızlar. Ben hamile kalanlara bir şey soracagim. Hamile kaldıktan sonra yine Selen Dr a mi gidiyorsunuz? İlaçlara ne zamana kadar devam ediyorsunuz? Ben estr, coras, proges, jel ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Sizlere bunları ne kadar süre devam ettirdi? Lütfen cevap verin

Arkadaslar selen hanimla tedaviye yeni baslayan vvarmi. nasil bir tddavi uyguluyor merak ediyorum

Slm arkadaslar bende bahcecide tedavi gordum.tedavim yeni bitti ve elimde tedavimden artan 2 adet gonalf 450, 1 adet menopur ve catlatma ignesi var 5 adet gonapeptly tedaviye basliycak olan varsa uygun fiyattan vericem.ozelden msj atabilirsiniz.

bende selen hanımda tedavi gördüm.pozitif sonucu gördükten sonra progestan iğneye 10 hafta devam ettim.ama ilaçları çok net hatırlayamıyorum ne kadar devam ettiğimi.kese görmek için selen hanıma gittik sadece.sonrasında bulunduğum ilden bir kadın doğum doktoruyla kontrollerime devam ettim ve ediyorum:)

Anladım canım teşekkür ederim cevabın için. Normal bir kadın doğum doktoru bu süreci atlatmami sağlar dimi? Çok farklı ilaçlar değil sonucta

Kızlar lutfen cevap bekliyorum acil bu ay Selen hanıma gitmeyi düşünüyorum asilama Hakkı'nda fiyat bilginiz var mı acaba ?

Anladım canım teşekkür ederim cevabın için. Normal bir kadın doğum doktoru bu süreci atlatmami sağlar dimi? Çok farklı ilaçlar değil sonucta
rica ederim.ben güvendiğim bi kadın doğum doktoruyla devam ediyorum.çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.ayrıca ilk aylarda aklıma takılan ekstra bişey olduğunda buna ilaçlarda dahil selen hanımın hemşiresini arayıp,fikir danışıyordum.ama sen için nasıl rahat edicekse öyle yap tabikide.)

Kızlar lutfen cevap bekliyorum acil bu ay Selen hanıma gitmeyi düşünüyorum asilama Hakkı'nda fiyat bilginiz var mı acaba ?
Canım net bir şey bilmiyorum. Ben gorusmeye gittiğimde aşılama da 2000 i buluyor demişti. Çünkü tüp bebek ilaçları kullanıyormuş. İlaçlarla bulur bu ücreti dedi. Ben tüp bebeği tercih ettim.

Canım net bir şey bilmiyorum. Ben gorusmeye gittiğimde aşılama da 2000 i buluyor demişti. Çünkü tüp bebek ilaçları kullanıyormuş. İlaçlarla bulur bu ücreti dedi. Ben tüp bebeği tercih ettim.
Yanı bende cok kararsızım Aslı'nda bir yanım hemen tup yap uğraşma aşılamayla diyor bir yanım belki tutar şansını dene diyor bilemiyorum Kı senin tuttu mu peki ? Birde benim 4 yasinda bir oglum var kendiliginden oldu uki senedir ikinci icin uğraşıyoruz esimde problem var sayı iyi fkt hareket az morfoloji az

Benim ilki tutmadı ikinci tuttu. Aynen doktor bana istersen aşılama deneriz sende dedi ama şansı dusuk tabi dedi. Ben de hiç uğraşmamak için tüp yaptırdım

Kızlar bana acil bilgi verin bugun Selen hanımı aradım adet oldum hemen tedaviye başlayalim diue adetken muayene etmiyoruz prosodur boyle temizkene randevu verelim Dedi cok sasırdım neden bosuna gitsin. Ki bu adetim Yaa cok uzuldum lutfen cevaplarsanız cok şehirim

Çok saçma çünkü ben adetin üçüncü günü gittim.hatta çağrı merkezindeki kız randevusu dolu dedi. Ben merkeze gittim bugün son gün tedaviye başlamak için iyi ki geldin dediler. Ya ikinci ya üçüncü gün başlanır dediler

Ilginc normalde adetliyken baslaniyor tedaviye.randevularimi doluydu aceba.yada artik bu sekildemi yapmaya basladilar bilemedim

bende adetken başlamıştım tedaviye.belkı de tedavi şekli değişmiştir.bilemiyorum,anlam veremedim.

Yanlis anlasilma olmustur siz once selen hanima gitmismiydiniz.adet olunca ara dediyse bir kez daha arayin. adetin ikinci gunu altan muane etmiyorda direkt ilac tedavisine basliyor.

Ben gecen ay histeroskopi oldum o yuzden muaneye gerek gormemis olabilir .dondurulmus emriyom var suan rahim kalinlastirmak icin ilac kullaniyorum yarin gidicem 15. gunum.

Histeroskopi nasil yapiliyor.agrisi filan oluyormu? Bide adet bitiminde filanmi yapiliyor.bende kararsizim yaptirmak konusunda cunku 2 kere olumsuz aldik

Histeroskopi nasil yapiliyor.agrisi filan oluyormu? Bide adet bitiminde filanmi yapiliyor.bende kararsizim yaptirmak konusunda cunku 2 kere olumsuz aldik

Adetim 7 gun suruyor 8. gun histeroskoli ile rahme cizik atildi kanlanmasi saglaniyormus anestezi altinda yapiliyor 3 gun kanamam oldu cok az agri oluyor onemli degil . ben hic hamile kalamadim dusuk vs bisey yyasamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…