Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Kizlar selam bugün metrobüste bahcecinin reklamını gördüm ücretsiz kısırlık taraması varmis biz tüp bebek düşünüyoruz da randevu alip giden var mi? Bende gitmek istiyorum size bi danışmak istedim

Arkadaşım merhaba bende yazmak istedim belki okumusbenmermerhabalar öncelikle herkezin ALLAH YARDICISI OLSUN ama olunca doktor basarılı olmayınca basarısız dıyemeyiz ki kader nasip herşey eger selen hanım kötüyse neden yoğun kimseyi zorla cagirmıyor kı kliniğe tercih sizin ve bence gayet basarılı duygusal bizlerin oyoğunluğu anlaması gerek her hastaya psikolojik destek veremez klinik zaten veriyor biz de onları anlamalıyız. gunde kaç hasta bizim gibi durumda ve yıllardır bu işin içinde soğuk kanlı olmaları gayet normal.

zorla cagirmıyornsur bilmiyorum. Bende selen hanımın hastasıyım ve böyle yazılar okuyunca gerçekten üzülüyorum benim Kocam azospermi hastası umut tüp bebek merkezinde ameliyat oldu zar zor allah razı olsun hepsinden sperm bulundu 80 tanecik. Biz ümitli değildik o kadar az ve cok kaliteli olmayan spermlerle hamile kalmam çok kolay değildi. Selen hanim hep güç verdi destek oldu ki biz tedavideyken merkez çok kalabalıktı ilk başlarda başka doktor yoktu tek çalışıyordu ona rağmen hiç ilgisini kaybetmedi. Ama bizde ona göre davrandık bizde ona yardımcı olmaya çalıştık. Sıkıntımızda merkezi aradık ama hep aynı gün geri dönüş yaptı bize sağolsun. Neyse en önemlisi yumurtalarım toplandı transferim oldu yaşım itibariyle 1 embriyo verdiler zaman geçti test yaptım değer çok yüksek çıktı selen hanıma gittiğimde kese görmeye 2 tane kese gördü embriyo bölünmüş ikiz olmuş allahıma çok şükür hala bebeklerim benimle birlikte. Siz başarısızlık diyorsunuz ama bu bir başarı. bizde baslamadan önce burası ve bir sürü merkezle ilgiliyimdir kötü şeyler duyduk yorumlar okuduk ama iyiki selen hanımı tercih etmisim iyiki Tansel beyi tercih etmişim. Benim gibi bizim gibi güzel sonuçlarda var ve benim gördüğüm kadarıyla oldukça fazla. Kimsenin aklını karıştırmayın derim ben sıkıntınızıda gidin doktorla merkezin yönetimiyle konuşun.
Arkadaşım merhaba bende yazmak istedim belki okumussunsur bilmiyorum. Bende selen hanımın hastasıyım ve böyle yazılar okuyunca gerçekten üzülüyorum benim Kocam azospermi hastası umut tüp bebek merkezinde ameliyat oldu zar zor allah razı olsun hepsinden sperm bulundu 80 tanecik. Biz ümitli değildik o kadar az ve cok kaliteli olmayan spermlerle hamile kalmam çok kolay değildi. Selen hanim hep güç verdi destek oldu ki biz tedavideyken merkez çok kalabalıktı ilk başlarda başka doktor yoktu tek çalışıyordu ona rağmen hiç ilgisini kaybetmedi. Ama bizde ona göre davrandık bizde ona yardımcı olmaya çalıştık. Sıkıntımızda merkezi aradık ama hep aynı gün geri dönüş yaptı bize sağolsun. Neyse en önemlisi yumurtalarım toplandı transferim oldu yaşım itibariyle 1 embriyo verdiler zaman geçti test yaptım değer çok yüksek çıktı selen hanıma gittiğimde kese görmeye 2 tane kese gördü embriyo bölünmüş ikiz olmuş allahıma çok şükür hala bebeklerim benimle birlikte. Siz başarısızlık diyorsunuz ama bu bir başarı. bizde baslamadan önce burası ve bir sürü merkezle ilgiliyimdir kötü şeyler duyduk yorumlar okuduk ama iyiki selen hanımı tercih etmisim iyiki Tansel beyi tercih etmişim. Benim gibi bizim gibi güzel sonuçlarda var ve benim gördüğüm kadarıyla oldukça fazla. Kimsenin aklını karıştırmayın derim ben sıkıntınızıda gidin doktorla merkezin yönetimiyle konuşun.

keskesinlikle sana katılıyorum daha ne yapabilir bir doktor selen hanım elinden gelenı yapıyor...
cok umur vbierdı l

rangumeli, post: 42248393, member: 699885"]Mail mi attin nasıl aldin randevuyu bende gitmek istiyorum çünkü bize bilgi verirmisin muayneden sonra canım[/QUOTE]
kesın

bibizde zor günler gecirdik ama pes etmedi selen hanım hep destek oldu morali hep yuksekdi hala da öyle bence fazlasını bekleme haksızlık olur. tansel bey ve selin hanım cok iyiler...

[QUOTEtttavsıye ederım klinik olarak basarılılar tabii
ALLAH NASIP EDERSE İNSALLAH OLUR.
Sen tedavi gördün mu umutta nasil bi meekez bende gitmek istiyorum randevu aldim ucretsiz muayene için cem beyden aldim bende

Sen tedavi gördün mu umutta nasil bi meekez bende gitmek istiyorum randevu aldim ucretsiz muayene için cem beyden aldim bende
iyi yapmışşın ben selen hanımın hastasıyım ama cem beyinde hastaları memnun diye duyuyorum. klinik olarak gayet iyi biz birçok yere gittik arastırdık ama bahçeci bu işde gerekeni biliyo eger es den kaynaklı bır sorun varsa TANSEL KAPLANCAN derim . için rahat olsun güvenerek git inan ve dediklerini yap belki biraz maddi sartlar önemli ama bı yola çıktık dedik ve artık hesap yapmıyoruz ben hamileyim hatta birkaç ay daha selen hanımı bırakmam ımkan olsa hiç bırakmam.... kafana takılan birşey olursa tüp bebekle ilgili sorabilirsin yebi çıktım bu süreçten.

Merhaba arkadaslar.Bende Selen Hanimin hastasiyim. Sorunumuz morfoloji ve hareket bozukluğu idi bu nedenle tüp bebeğe karar verdik. Benim tedavimin heraşamasi sorunsuz ve harikaydi. Embriyolar sorunsuz cok iyiydi . Taze yerine dondurulmuş transfer yaptik östorojen yüksekliğinden dolayi . 2 adet 5.gün embriyo transferi yapildi . Gebelik olustu ama beta hcg düsuk degerlerle yukseldi ve sonradan dustu deger. Selen hanim biyokimyasal gebelik olduğunu söyledi bebisimizi kese oluşmadan kaybettik. Biliyorum bu süreç bizler için çok zor ; igneler ilaclar sitres , acaba olucakmi tutucak mi düsünceleri.Ama herşeye rağmen güçlü olmaliyiz . Doktoru suçlamak çok yanlis . Selen hanim isinde gercekten iyi bor doktor.Bunu yapip hem doktora hem de kendinize zarar veriyorsunuz. Selen hanim bazi testleri erkenden istemiyor evet ama herseyin bir sebebi varmıs .Ben tüm sorularimin cevabini kendisinden bir görüşme randevusu talep ederek aldim. Sizlere tavsiyem yikici olmak yerine yapici olun olumlu düsünün . Bu bebegi bizlere Allahin nasip ettigini de unutmayalim. Doktorlarinda yaratacaği mucizeler bir yere kadar ....herşey nasip. 2 dondurulmus embriyom daha var. Gelicek aylarda onlar ile deniycez 2. Denemem olucak insallah güzel sonuçlar aliriz.

merhaba arkadasım öncelikle geçmiş olsun ama şanslısın embriyon var insallah bukez olur bol bol dua et ve inaın eşinle ben ümitsizdim eşim olucak inanıyorum dedi hep ve imkansız olan gerçekleşti ALLAH IN izniyleçok şükür sende benim gibi düşünüyorsun herşey ALLAH dan. benim süreç iyi giderken kanamA oldu Selen hanım da onu kaybetmemek için elinden geleni yaptı ama dedi ki ne yaparsak yapalım bir yere kadar öteye kimsenin gücü yetmez geçenlerde kalp atışını duyduğunda ki sevinci bambaşkaydı sana katılıyorum devam et inşallah olur.:KK37:

iyiyapıldı bizeşın ben selen hanımın hastasıyım ama cem beyinde hastaları memnun diye duyuyorum. klinik olarak gayet iyi biz birçok yere gittik arastırdık ama bahçeci bu işde gerekeni biliyo eger es den kaynaklı bır sorun varsa TANSEL KAPLANCAN derim . için rahat olsun güvenerek git inan ve dediklerini yap belki biraz maddi sartlar önemli ama bı yola çıktık dedik ve artık hesap yapmıyoruz ben hamileyim hatta birkaç ay daha selen hanımı bırakmam ımkan olsa hiç bırakmam.... kafana takılan birşey olursa tüp bebekle ilgili sorabilirsin yebi çıktım bu süreçten.
Canim sen nasil sureclerden gectin sana nasil islemler yapildi bizi aydinlatirmisim biraz

[QUOTE="umudu_mm, post: 42304389, member: 700bilimlanda bahçecideyim birazdan içeri geçicem gelişmelerden haberdar ederim[/QUOTE]
Canim naptin gittin mi nasildi deneyimlerini biximle paylasabilirmisin

Canim sen nasil sureclerden gectin sana nasil islemler yapildi bizi aydinlatirmisim biraz
Merhaba öncelikle eşim le ilgiliydi Tansel bey bi üç aylık süreç verdi ilaç kullanmak ve bizi hazırlamak için selen hanim da bana tahlil ve folik.asit gibi vitaminler verdi. Herşey hazırdı yumurta çatlama iğneleri ve tedaviye başladık yumurta toplandı başarılıydı eşim ameliyat olucakti cok sukur kurtuldu Sperm çıktı embriyo lar da zamanla Kayıp olsada elimizde kaldı şükür bi daha ki aya kadar takiplerim yapıldı sağolsun SELEN hanim gerektiği zamanda transferi yaptı iki tane çünkü çözülünce başka kalmamıştı ve test iyi çıktı gebelik var şükür şuanda. Selen hanim la hala devam ediyorum kanama var sadece ona güveniyorum. Ne varsa takılan kafanda sorabilirsin.

Merhaba öncelikle eşim le ilgiliydi Tansel bey bi üç aylık süreç verdi ilaç kullanmak ve bizi hazırlamak için selen hanim da bana tahlil ve folik.asit gibi vitaminler verdi. Herşey hazırdı yumurta çatlama iğneleri ve tedaviye başladık yumurta toplandı başarılıydı eşim ameliyat olucakti cok sukur kurtuldu Sperm çıktı embriyo lar da zamanla Kayıp olsada elimizde kaldı şükür bi daha ki aya kadar takiplerim yapıldı sağolsun SELEN hanim gerektiği zamanda transferi yaptı iki tane çünkü çözülünce başka kalmamıştı ve test iyi çıktı gebelik var şükür şuanda. Selen hanim la hala devam ediyorum kanama var sadece ona güveniyorum. Ne varsa takılan kafanda sorabilirsin.
canım çok teşekkür ederim. böyle hamile kalanları duyunca insan umutlanıyo bende olabilirim diyo çok saol allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..

canım çok teşekkür ederim. böyle hamile kalanları duyunca insan umutlanıyo bende olabilirim diyo çok saol allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..
Çok teşekkür ederim inşallah Allah hayirlisiyla sizede nasip eder biz çok umutsuzduk başka bir merkez ameliyat direk dedi eşime orda bulursak filan diye konustular hiç gitmeyi düşünmedik o merkeze. Bahçeci ye basladik bi sene ara verdik tup bebek çare yok dediler maddi manevi hazırlandık sabırla bekledik süreçleri dua ettik ve SELEN hanim da çok umutluydu hersey bitti ya iki tane embriyo kalmıştı ama kalitesi beklendiği gibi değildi ikisini de transfer etti biri olur diye çok şükür biri tuttu tamamen onlara bırakın ve siz sabırla beklerken bol bol dua edin.

Back
X