Merhaba arkadaslar.Bende Selen Hanimin hastasiyim. Sorunumuz morfoloji ve hareket bozukluğu idi bu nedenle tüp bebeğe karar verdik. Benim tedavimin heraşamasi sorunsuz ve harikaydi. Embriyolar sorunsuz cok iyiydi . Taze yerine dondurulmuş transfer yaptik östorojen yüksekliğinden dolayi . 2 adet 5.gün embriyo transferi yapildi . Gebelik olustu ama beta hcg düsuk degerlerle yukseldi ve sonradan dustu deger. Selen hanim biyokimyasal gebelik olduğunu söyledi bebisimizi kese oluşmadan kaybettik. Biliyorum bu süreç bizler için çok zor ; igneler ilaclar sitres , acaba olucakmi tutucak mi düsünceleri.Ama herşeye rağmen güçlü olmaliyiz . Doktoru suçlamak çok yanlis . Selen hanim isinde gercekten iyi bor doktor.Bunu yapip hem doktora hem de kendinize zarar veriyorsunuz. Selen hanim bazi testleri erkenden istemiyor evet ama herseyin bir sebebi varmıs .Ben tüm sorularimin cevabini kendisinden bir görüşme randevusu talep ederek aldim. Sizlere tavsiyem yikici olmak yerine yapici olun olumlu düsünün . Bu bebegi bizlere Allahin nasip ettigini de unutmayalim. Doktorlarinda yaratacaği mucizeler bir yere kadar ....herşey nasip. 2 dondurulmus embriyom daha var. Gelicek aylarda onlar ile deniycez 2. Denemem olucak insallah güzel sonuçlar aliriz.