- 25 Kasım 2015
- 1.396
- 896
- 43
- Konu Sahibi umutlugirl
- #1.761
Allah razı olsun canımgözün aydınAllah analı babalı büyütsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canımgözün aydınAllah analı babalı büyütsün
Amin inşAllah. Allah razı olsun. Ben daha önce bir aşılama yaptırdım. Tüm eşe dosta haber verip dua istedim.Tutmayınca hepsinin tek tek arayıp hatır sorması üzülme vs.demesi daha çok yıprattı beni. Bu nedenle ilk tüp bebek denememde kimselere söylemedm. Sizlerden dua istiyorum.Eşim ve ben de meryem okuyoruz.Yeni başlayan arkadaşlar, rabbim pozitif sonuç almayi nasip eylesin,emeklerinizi zayi etmesin inşallah.bol bol dua isteyin çevrenizden ben hep öyle yapmıştım,kendinizde tedaviye başlarken meryem süresini okuyun,transferden sonrada fetih süresini okumanizi tavsiye ederim...ve bol bol su için
Hayırlı Akşamlar,
Bu gün transferimi oldum çok şükür. Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak. Transfer sonrası çok yattınız mı? İlk gün çok önemlimidir? Ben transferden hemen sonra çok acıkmıştım merkezin karşısındaki alışveriş merkezinde yemek yedim. Şimdi içim huzursuz acaba hemen yatmam mı lazımdı diye.
Siz iyi dinlenmişsiniz. Beni yarım saate kaldırdılar daha doğrusu tuvalete gitmem gerekti. Tüp bebek serüvenimin en zor kısmı transferdi bence. Herkes kolay demişti bende çok rahat gitmiştim ama ben zorlandım. Sizin kaç embriyo yerleştirmişlerdi acaba?Bende 2 saat dinlenip cikmistim.mecburen kalkiyosun yapicak bise yok.ztn tuttuysa simdi tutmustur demisti selen hanim.bende 3 saat sonra ucak yolculugu yaptm bide.olumsuz oldu.ama neler neler yapip.olumlu sonuc alanlar var.hersey allahtan.evde dinlen enazindan.cok fazla is fln yapmadan.hayirlisi bakalim
Siz iyi dinlenmişsiniz. Beni yarım saate kaldırdılar daha doğrusu tuvalete gitmem gerekti. Tüp bebek serüvenimin en zor kısmı transferdi bence. Herkes kolay demişti bende çok rahat gitmiştim ama ben zorlandım. Sizin kaç embriyo yerleştirmişlerdi acaba?
Benimde aynı şekilde. Ben bu işlemlerde istatistiklerin hiçbirine inanmıyorum. Oya hanım çok kaliteli gözüküyor ama içini göremiyoruz dedi. Yani biz sebeplere yapışıyoruz takdir Allah'ın. Sizin durumda dışarıdan bakınca çok olumlu gözüküyor. Allah tez zamanda nasip etsin bizlere.2 tane 5.gun embriyosu
Benimde aynı şekilde. Ben bu işlemlerde istatistiklerin hiçbirine inanmıyorum. Oya hanım çok kaliteli gözüküyor ama içini göremiyoruz dedi. Yani biz sebeplere yapışıyoruz takdir Allah'ın. Sizin durumda dışarıdan bakınca çok olumlu gözüküyor. Allah tez zamanda nasip etsin bizlere.
Allah yardımcın olsun. Dua edicem senin için sende bana edersen sevinirim. Kulun kula olan duası daha makbul olurmuş.Amin ins cnm.bitanede 6.gun embriyomuz var.ama onu transfer ettirmeyip tekrardan cgh yaptirip deniycez.
Allah razı olsun. 41 meryem okuduk şimdi fetihe başladım. Su için tavsiyene uyucam. Dinleniyorum çok fazla yatmadan.İnşallah hayırlı haber alırım..
içini ferah tut.bende aynı şekilde transferden hemen sonra kalkıp lavaboya gittim.sonrada karsıdakı alışveriş merkezine yemeğe:)daha sonra da 1,5 saat otobüs yolculuğu yaptım.Allah nasip edince oluyor hayırlısıyla.sende hayırlısını iste.inşallah hersey güzel olur.Hayırlı Akşamlar,
Bu gün transferimi oldum çok şükür. Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak. Transfer sonrası çok yattınız mı? İlk gün çok önemlimidir? Ben transferden hemen sonra çok acıkmıştım merkezin karşısındaki alışveriş merkezinde yemek yedim. Şimdi içim huzursuz acaba hemen yatmam mı lazımdı diye.
İnşallah. Sizlere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.içini ferah tut.bende aynı şekilde transferden hemen sonra kalkıp lavaboya gittim.sonrada karsıdakı alışveriş merkezine yemeğe:)daha sonra da 1,5 saat otobüs yolculuğu yaptım.Allah nasip edince oluyor hayırlısıyla.sende hayırlısını iste.inşallah hersey güzel olur.
amin cnm çok şükür yolu yarıladık biz,darısı sizlere inşallah:)İnşallah. Sizlere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.
Maşallah. Amin inş:)amin cnm çok şükür yolu yarıladık biz,darısı sizlere inşallah:)
Slm bayanlar
Umut tup bebekte dondurulmus embriyo transferi ucreti ne kadar ?