sagol arkadaşım cevap verdiğin için evet biz şuanda kaan hocayla tedavideyiz ama onun çalıştıgı hastanenin tüp bebek merkezi iyi değilmiş o yüzden kararsızım korkuyorum peki siz şuanda ne durumdasınız arkadaşım sonuç ne.merhaba belgin,önceki sayfalaı okumadım ama eşin azosperm sanırım.benimde eşim azosperm.1 kere ankarada kaan hoca da 1 kere de umut tüp bebekte emre hocaya mikrotese oldu.isim arıyorsan kesinlikle bu 2 isimden şaşma derim sana.alanında idol ikiside.kaan hoca önce ilaç tedavisi yapıyor düzelme olmazsa tese ye başvuruyor.emre hoca ise hiç spermi olmayan kişilerde ilaç yöntemine pek başvurmuyor.kaan hocayla mutlaka görüşün derim.kısacası ankarada kaan bey,istanbulda emre bey gidilecek iki isim ürolog konusunda..
sagol canım diğer arkadaşlarda ürologlarını bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
sagolun kızlar çok korkuyorum allahım en hayırlı yer neresiyse oraya yönlendirsin bizleri
bende merkez arıyorum bakalım neresi aklımıza yatacak?
canım bu topiğe geldiysen umut tüp bebek merkezini düşün derim bence uygun fiyatlarda en iyi tedavi görebileceğin bir merkez bu sayfadaki yazılanları okuduysan anlayacaksın
ama tabi görüşmeye gittikten sonra karar vermen en iyisi benim doktorum doç.dr lun uluğ
ben süleyman bey ile görüşeceğim ulun bey nasıl bir doktor
merhaba kızlar ben de bu haftasonu umutla umudunu arayanlar kervanına katıldım
çok da memnun kaldım kafamda olumlu izlenimlerle g,tmiştim gercekten de boş çıkmadı
her anlamda çok tatmin edici bir görüşme yaptık
doktorum ulun beydi muayene oldum muayene de yumurtlamamın oldugunu söyledi
herhangı bir sorun görunmedıgıne daır cok motive edici rahatlatıcı bir konusma yaptı
daha önce bir kadın dogumcuda test yaptırmıstk
esımın sonucu sayı oldukca ıyı fakat harekette problem vardı bıraz da morfoljı
ama sayı ıyı olunca morfolıjıyı sorn olarak görmemslerdı
ulun bey de dogruladı bunu tekrar test yaptrdk esıme
o gun bıze bıkac ay daha dogal yoldan beklememızı daha erken oldgunu söyledı
kı bız esımle tayın alamadgımız ıcın su an ayrı sehrlerdeyız anca haftasonları görusuyorz
bunun stres yaratacagını falan söyledı bekleyelm yaza kadar sorun görnmuyor dedı
o gün cok rahatladık ikimiz de acıkcası
gelelim bugüne az önce merkezden aradılar
test sonucumuz cıkmıs harekette bıraz sornumuz varmıs
hsg ıstemıstı benden onu cektırıp tekrar gelmemı ıstedı b
u sefer asılama yapabılırz dedı ama yıne de umutsuzluga kaplcak bısey yok dıye ıcımızı de rahatlattı Allah razı olsun
işin özü biz de girdik bir vuslat çabasına hakkımızda hayırlısı
merkezden de doktormuzdan da cok memnun kaldık ınsallah sebep olurlar hayırlısıyla bız de tadarız o güzel duyguyu
simdi sizden ricam kızlar benım ıcın su soruları cevaplandırmanız:
hsg için bana önerebilecegınız merkez var mı
fiyatlar nasıl cok mu agrılı bır ıslem
tam olarak regl bıtımınden kac gun sonra cektrmem lazım anestezı önerırmısınız
doktorun tavsıye ettıgı merkezle daha önceden bıldgım bır merkezle görustm ıkısı arasında fıyat farkı ucurum derecede farklı
bu da benı kararszlga dusurdu o yuzden deneyımlerınıze guvenerek sızden yardım almak ıstedım
bir de umutta asılama fıyatları nasıl haberınız var mı ona göre hazrlıklı olmaya baslayalm maddı anlamda da..
Allah hepmızın yardmcısı olsun ınsallah
cevaplarsanız cok duacınız olacagm:)
umut başka bir merkez ulun dahada başka bir doktor bence fiyatlar hakkında direk merkezle konuş net cevaplar verirler sende kendine ona göre hazırlarsın hakkında hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?