Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

inşallah canım

canım ben hamileyim şuan 6 denememi umut tüp bebek merkezinde yaptım tek embriyo ile hamile kaldım dr ullun uluğ

Fatmaanur tebrik ederim sende çok yıpranmışsın ama en sonunda isteğine kavuşmuşsun ne kadar güzel hepimiz umut tüp bebek merkezinden mutlu ayrılmışız

fatmanur sana özelden msj atmıştım görmedin sanırım
fatmanur,gulizr umut tüp bebekten mutlu ayrılmanıza çok sevindim
peki kontrollere hala umuttamı devam ediyorsunuz bebek gelişimi için falan doğuma kadar gidenler oluyomuş sanırım siz aynı merkezdemi devam ediyorsunuz.
bende umutta dedavime başlayacam uzun protokol benimde doktorum ulun bey şimdilik çok memnunuz.

yokkk canım nerde 6 denememde kaldım 7 denemeyi yapmadan allahtan umut tüp bebek merkezini buldum

fatmanur bilmiyordum 5 kez olmusuz sonuç almak neyseki şükürler olsun dediğin gibi umutu bulmuşsun ve bulmuşuz mucizemize de kavuşmuşuz....ve çok çok tebrik ediyorum yılmadan devam etmişsin ve karşılığını almışsın..benim tanıdığım var 2 kez olmusuz sonuç aldı bir kez daha denemeyi düşünüyor oda olmazsa daha denemiycem diyor helal olsun sana..demekki yılmadan devam etmek gerekiyor nede olsa herşeyin vakti zamanı var seninde bebeğine kavuşmanın vakti zamanı şimdiymiş....

tedavin hayırlı olsunn...genelde umutda kısa protokol yapılır sende neden uzun protokol şaşırıdım doğrusu....inş sonucun bizim gibi olur ve sende umutdan çok memnun kalanlardan olursun ve ölede ayrılıcağına eminim canım....fatmanur da bende ulun beye gidiyoruz gebelik takiplerimize....ulun beye o kadar güveniyorum ki anlatamam....

ya aslında bende umuta gelmek istiyorum sevmiyorum bahçeciyi alışmışım oraya ama çok uzak eşimle birlikte gidip geldiğim için daha çok vakit kaybı olur umutda....ama hastaneyi bile çok özledim yaaa:)))))ulun beye çok pahalı diyoruz bahçeci oda gelin bizim hastaneye diyorr:)))))ahhh ahhh olsa..
neslihan hanım başlamışmı işe haberin varmı fatmanur???

Yok başlamamış sanırm 40 gün sonra başlayacakmış bencede umutta gela.s oraya gittiğimde rahatlıyorum ya aile gibi olduk umut çalışanlarıyla opuyorumnanaktan

hastane arayışındayım fatmanur bir kaç ay daha heralde ulun beye giderim sonra doğum yapacağım hastaneye gitmeyi düşünüyorum ama bir bulabilsekk:)))))

fatmanur canım nerelerdesin bir sorun yok inşş...seni merak ediyorum hiç girmiyorsunn???

belgincim canım iyiyim allaha şükür...sen nasılsın neler yapıyorsun ne zamandır görüşemiyoruz??

belgin canım neye karar verdinn tüp konusunda...umutu düşünüyordun ne oldu??ne zman denemeyi düşünüyorsunuz???

hilalcim biliyosun kaan hocayla tedavideydik cuma günü yanına gideceğiz ankaraya spermiyogram ve hormon testleri yaptıracagız inşallah güzel haberler veririm gelmişke de bir önceki merkezimizlede konuşalım diyoruz bakalım 3yıldan beri bizim için yapacakları iyi bişeyler varmı ayın 23dede umutla görüşmek için istanbula gelecegiz onun sonucuda karar verecegiz canım bakalım allahım hakkımızda neresi oraya yönlendirsin bizi...inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…