sermest canım sana ne kadar fiyat verdiler rahim testi için ben araştırma hastanesinde yaptırdığım için hiç fiyat vermedim....ama zorluğu yok hiç korkma bende yaptırana kadar çok korku yaşamıştım ama yaptırınca bu kadarmıydı dedim o kadar yani....
aşılama fiyatlrıyla ilgili bişey bilmiyorum umutu ararsan yardımcı olurlar..hakkında hayırlısı olsun inş aşılamayla evladına kavuşursun....
bende merkez arıyorum bakalım neresi aklımıza yatacak?
merhaba kızlarrr nasılsnızz????
fatmanur sen ilk denemendemi hamile kaldınn???
fatmanur inşallah bu sefer kavuşursun yavruna.
canım ben hamileyim şuan 6 denememi umut tüp bebek merkezinde yaptım tek embriyo ile hamile kaldım dr ullun uluğ
yokkk canım nerde 6 denememde kaldım 7 denemeyi yapmadan allahtan umut tüp bebek merkezini buldum
fatmanur sana özelden msj atmıştım görmedin sanırım
fatmanur,gulizr umut tüp bebekten mutlu ayrılmanıza çok sevindim
peki kontrollere hala umuttamı devam ediyorsunuz bebek gelişimi için falan doğuma kadar gidenler oluyomuş sanırım siz aynı merkezdemi devam ediyorsunuz.
bende umutta dedavime başlayacam uzun protokol benimde doktorum ulun bey şimdilik çok memnunuz.
ya aslında bende umuta gelmek istiyorum sevmiyorum bahçeciyi alışmışım oraya ama çok uzak eşimle birlikte gidip geldiğim için daha çok vakit kaybı olur umutda....ama hastaneyi bile çok özledim yaaa:)))))ulun beye çok pahalı diyoruz bahçeci oda gelin bizim hastaneye diyorr:)))))ahhh ahhh olsa..
neslihan hanım başlamışmı işe haberin varmı fatmanur???
elimde olsa oraya gelirdim ama gelemiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?