fatmanur canım nerelerdesin bir sorun yok inşş...seni merak ediyorum hiç girmiyorsunn???
hilalciğim kafama bişey takıldı tüpbebek transver edildiğinde tutsun diye ve hamilelik boyunca iğne vuruluyormu bir yerde duydum bize böyle bişey uygulanmadı sormak istedim sana.
hilalciğim kafama bişey takıldı tüpbebek transver edildiğinde tutsun diye ve hamilelik boyunca iğne vuruluyormu bir yerde duydum bize böyle bişey uygulanmadı sormak istedim sana.
canım sorma üşütmüşüm çok hastaydım daha yeni yenikendime geliyorum ilaçta kullanamadığım için sürekli ıhlamur bitkisel çaylarla hastalığı atlatmaya çalıştım kendim için değilde bebişim için korktum.......
geçmiş olsun canım..bende bir ara üşütmüşüm öksürük felan vardı ve bende bebiş için korkuyordum...ama korkma allahın izni ile bişey olmaz canım...şimdi nasıl oldun tamm olarak iiyileştinmi???
sağol canım ya birşey olduğunda direk bebeğime birşey olacak diye korkuyorum şuan bira daha iyiyim seninlede bir türlü karşılamıyoruz ..... bir saat verelim birbirimize o zaman girelim internete
sağol canım ya birşey olduğunda direk bebeğime birşey olacak diye korkuyorum şuan bira daha iyiyim seninlede bir türlü karşılamıyoruz ..... bir saat verelim birbirimize o zaman girelim internete
canım evet birbirimize saat verelim ona göre girelim.....msn adresin varsa ordanda görüşebilirizz....istersen özelden verebilirim sana msn adresimi.....
msn adresim yok gmail kullanıyorum canım sen bir saat yaz ben sana uyarım
muayene ve öngörüşme 150 milyon canım. emre bey salı ve perşembe günleri geliyormuş. sen de diğer doktorlara muayene olcaksan ona da 150 vereceksin canım. biz perşembe günü ordayız.arkadaşlar biz haftaya ürolog emre beyin yanına gidecegiz pekii orda ilk muayene felan ne kadar bana bir bilgi verirmisiniz arkadaşlar
canım bizde perşembe 2de ordayız beni muayene etmezler herhalde çünkü benim eşim azoluya ondan gidiyoruz görüşmek için sagol bilgi verdiğin için belki karşılaşırız sizin sorun neydi canım...muayene ve öngörüşme 150 milyon canım. emre bey salı ve perşembe günleri geliyormuş. sen de diğer doktorlara muayene olcaksan ona da 150 vereceksin canım. biz perşembe günü ordayız.
canım bizde perşembe 2de ordayız beni muayene etmezler herhalde çünkü benim eşim azoluya ondan gidiyoruz görüşmek için sagol bilgi verdiğin için belki karşılaşırız sizin sorun neydi canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?