Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

hilalciğim kafama bişey takıldı tüpbebek transver edildiğinde tutsun diye ve hamilelik boyunca iğne vuruluyormu bir yerde duydum bize böyle bişey uygulanmadı sormak istedim sana.

fatmanur canım nerelerdesin bir sorun yok inşş...seni merak ediyorum hiç girmiyorsunn???

canım sorma üşütmüşüm çok hastaydım daha yeni yenikendime geliyorum ilaçta kullanamadığım için sürekli ıhlamur bitkisel çaylarla hastalığı atlatmaya çalıştım kendim için değilde bebişim için korktum.......

hilalciğim kafama bişey takıldı tüpbebek transver edildiğinde tutsun diye ve hamilelik boyunca iğne vuruluyormu bir yerde duydum bize böyle bişey uygulanmadı sormak istedim sana.

canım ilk öncelikle hakkında hayırlısı olsun inşş.....cuma günü bizede haber ver bekliyorum mutlaka senden haber almak için girerim...
transferden sonra iğneye başladım 2 buçuk 3 ay iğne vuruldum canım..hamilelik boyunca değil....

belgincim umutda hem iğne hemde fitil veriliyor...3 aydan sonrada fitil yerine jel kullanmıştım....

geçmiş olsun canım..bende bir ara üşütmüşüm öksürük felan vardı ve bende bebiş için korkuyordum...ama korkma allahın izni ile bişey olmaz canım...şimdi nasıl oldun tamm olarak iiyileştinmi???

sagol hilalcim ben sadece fitil kullanmıştım acaba iğne daha mı iyi oluyor.canım cuma giremem büyük ihtimal pazar haber verebilirim bana dua et olurmu hamilelerin duası kabul olur.öpüyorum seni...

sağol canım ya birşey olduğunda direk bebeğime birşey olacak diye korkuyorum şuan bira daha iyiyim seninlede bir türlü karşılamıyoruz ..... bir saat verelim birbirimize o zaman girelim internete

sağol canım ya birşey olduğunda direk bebeğime birşey olacak diye korkuyorum şuan bira daha iyiyim seninlede bir türlü karşılamıyoruz ..... bir saat verelim birbirimize o zaman girelim internete

canım evet birbirimize saat verelim ona göre girelim.....msn adresin varsa ordanda görüşebilirizz....istersen özelden verebilirim sana msn adresimi.....

arkadaşlar biz haftaya ürolog emre beyin yanına gidecegiz pekii orda ilk muayene felan ne kadar bana bir bilgi verirmisiniz arkadaşlar

arkadaşlar biz haftaya ürolog emre beyin yanına gidecegiz pekii orda ilk muayene felan ne kadar bana bir bilgi verirmisiniz arkadaşlar
muayene ve öngörüşme 150 milyon canım. emre bey salı ve perşembe günleri geliyormuş. sen de diğer doktorlara muayene olcaksan ona da 150 vereceksin canım. biz perşembe günü ordayız.

muayene ve öngörüşme 150 milyon canım. emre bey salı ve perşembe günleri geliyormuş. sen de diğer doktorlara muayene olcaksan ona da 150 vereceksin canım. biz perşembe günü ordayız.
canım bizde perşembe 2de ordayız beni muayene etmezler herhalde çünkü benim eşim azoluya ondan gidiyoruz görüşmek için sagol bilgi verdiğin için belki karşılaşırız sizin sorun neydi canım...

belgincim canım görüşme ücretsiz eğer muayene olursan 150....hakkında hayırlısı olsun arkadaşım herşey gönlünce olsun inşş...
biliyormusun fundada gidip benim dr.umla görüştü memnun kalmışlar raporunu almaya çalışıyordu fundada....ama kesin orda başlarlarmı bilmiyorum..bana memnun kaldığını sölemişti ama şimdi fikri değiştimi bilmiyorum...sende ulun beyle görüş kesinlikle tavsiye ederim....

canım bizde perşembe 2de ordayız beni muayene etmezler herhalde çünkü benim eşim azoluya ondan gidiyoruz görüşmek için sagol bilgi verdiğin için belki karşılaşırız sizin sorun neydi canım...

bizimdew erkek infertilitesi. ağır oligospermi bizimkisi. rabbim eşinin yanında olsun. umarım sperm bulunurda o spermlerden bebişler olur. :Saruboceq: inşallah güzel haberler alırsınız emre beyden.

hilallciğim yine seni yakalayamadım güzel kayıvalidemle(kötükedihüso) uğraşıyordum

yarın akşam saat 10 da burda olmaya çalışacağım

kızlar bende umutta tedavi oluyorum ay sonu başlıyacak adetimle tedavim dr. kim sizin sizce nasıl umut tüp bebek çok kalabalık geliyor bana ne kadara yaptırıyosunuz paranın yarısınımı alıyolar yoksa trasferden sonramı kalanıda rica etsem anlatırmısınız biraz hangi iğnelerel başlanıyor tşk.. uamrım hepimiz için hayılrısı olsun olumlu olur çokkk zormuş ya(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…