Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

bizimdew erkek infertilitesi. ağır oligospermi bizimkisi. rabbim eşinin yanında olsun. umarım sperm bulunurda o spermlerden bebişler olur. :Saruboceq: inşallah güzel haberler alırsınız emre beyden.
inşallah canım arkadaşım allahım hepimizin yardımcısı olsun..

canım muayene edecektir emre bey yada gereken neyse yapsın istiyoruz bide onla görüşelim dedik benimkinide gerek görürseler olurum tabiii inşallah yüzüm güler benimde bütün arkadaşlarımın.canım funda nerde hiç girmiyor konuşuyomusunuz selam söyle merak ettiğimide söyle bende tel var ama aramaya cesaret edemiyorum...

canım ben de sülaymen bey e randevu aldım ama ikisi toplamda 300 tl tutacağı için ben çidere 150 ye üye oldum. hem ben hem eşim ücretsiz muayene olacağız. tabii toplamda 150 tl eksik vermiş olduk. sende görüneceksen aklında bulunsun canım.

1 hafta yada daha önce oluyor konuşalı msn den konuştuk siteye pek giremiyorr...msn yede pek giremiyor zaten..oda seni sordu bana ne yapıyor diyee.....

fatmanur canım ben annemdeyim eğer eve o saatlerde geçmezsem bende girerim..ama giremiyedebilriim...erken saatlerde internete girebilsenn daha iyi olur...

canım hakkında hayırlısı olsun....benim ve fatmanurun dr.u ulun bey ve kesinlikle tavsiye ederiz...sen hangi dr.la görüştün???
evet kalabalık bir hastanne ama buna pek fazla takılma işlevleri çok iyi...ben hastaneden.dr.umdan,çalışanlardan herkesten çok memnun kaldım...
para konusuna gelince ben raporlu yaptığım için bu konuda pek yardımcı olamıycam ama yumurta toplama gününde ücret alınıyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam....iğnelere gelince herkesin ilacı farklı olabilir..fakat genelde puregon,olgalutran ve ben birde menagon kullanmıştım yada menionalde olabilir.ama dediğim gibi herkeste ilaç değişebişir..soruna göre tedavilerde değişebiliyor...

fatmanur nerdesinnnnnnnnn ben geldim sen yoksunn amaaa:sinifsinif:boshayallersmile:umursamaz:

:sm_confused:evet canım yaaa kusura bakma bu kadın ya beni öldüreceksempatiksalakcinni yada ben onu öldüreceğim sempatiksalakcinnisürekli birşey çıkartıp beni meşgul ediyor hiç mi hi derdi bitmiyor....... başımı nerelere vursam acaba klava:erken doğum yaparsam sorumulusu sevgili kayınvalidemkötükedihüso

aman allah korusun erken doğurma tam zamanında gelsin bebişleirimiz inş...sabır çek fatmanur biliyorum zor ama yinede mecburen katlanıyorsun işte..atamazsın sonucunda sana büyük sabır diliyorum...

canım slm çok tşk ederim benim dr süleyman hoca ben nedense çok güvendim dr. dedigin gibi ekip çok iyi artık hayırlısı diyelim sevgiler canım..

canım slm çok tşk ederim benim dr süleyman hoca ben nedense çok güvendim dr. dedigin gibi ekip çok iyi artık hayırlısı diyelim sevgiler canım..

canım zaten dr.a güvenmen önemli bende ilk görüşmeden ulun beyden çok memnun kaldım ve çok güvendim herşeyde öle güzel gitti...inş seninde herşey yolunda gider ve sende evladına kavuşursun umut tüp bebek merkezinde..

hilalcim msn si bende var karşılaşamıyoz niye girmiyo siteye bende kunuşmak istiyom onla...

canım .inşallah:))) dua et benim için

hilalcim msn si bende var karşılaşamıyoz niye girmiyo siteye bende kunuşmak istiyom onla...

ya canım çok sık girmiyor zaten...bende 2 kez felan karşılaşmıştım...taşınmış ancak evin işleriyle meşgul oluyor....heralde siteyede girmiyorr....

hım inşallah en kısa zamanda döner aramıza sen nasılsın güzel anne adayı...

hım inşallah en kısa zamanda döner aramıza sen nasılsın güzel anne adayı...

belgincim canım ben iyiyim allaha şükür....inş dediğin gibi aramıza tekrardan döner..aramak istiyorsan ara fundayı belgin..çekiniyorum diyordun ya ondan dedim....gerçi benim evimden beter evinde telefon çekmiyor....kapalı çıkıyor genelde telefonu.....belki şansına o zaman çeker telefonu....
sen ne zman emre beyle görüşmeye geliyordun...hangi dr.dan randevu aldın sen???bana yaz canım..seni merak ediyorum...

canım bu akşam gidiyoyoruz emre beye ben bir dr randevu almadım önce bir eşim görğnsün konuşalım onun sonrasındada senle tekrar konuşuruz benim kimi seçmem konusunda...dua et bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…