inşallah canım arkadaşım allahım hepimizin yardımcısı olsun..bizimdew erkek infertilitesi. ağır oligospermi bizimkisi. rabbim eşinin yanında olsun. umarım sperm bulunurda o spermlerden bebişler olur. :Saruboceq: inşallah güzel haberler alırsınız emre beyden.
belgincim canım görüşme ücretsiz eğer muayene olursan 150....hakkında hayırlısı olsun arkadaşım herşey gönlünce olsun inşş...
biliyormusun fundada gidip benim dr.umla görüştü memnun kalmışlar raporunu almaya çalışıyordu fundada....ama kesin orda başlarlarmı bilmiyorum..bana memnun kaldığını sölemişti ama şimdi fikri değiştimi bilmiyorum...sende ulun beyle görüş kesinlikle tavsiye ederim....
inşallah canım arkadaşım allahım hepimizin yardımcısı olsun..
canım muayene edecektir emre bey yada gereken neyse yapsın istiyoruz bide onla görüşelim dedik benimkinide gerek görürseler olurum tabiii inşallah yüzüm güler benimde bütün arkadaşlarımın.canım funda nerde hiç girmiyor konuşuyomusunuz selam söyle merak ettiğimide söyle bende tel var ama aramaya cesaret edemiyorum...
inşallah canım arkadaşım allahım hepimizin yardımcısı olsun..
canım muayene edecektir emre bey yada gereken neyse yapsın istiyoruz bide onla görüşelim dedik benimkinide gerek görürseler olurum tabiii inşallah yüzüm güler benimde bütün arkadaşlarımın.canım funda nerde hiç girmiyor konuşuyomusunuz selam söyle merak ettiğimide söyle bende tel var ama aramaya cesaret edemiyorum...
kızlar bende umutta tedavi oluyorum ay sonu başlıyacak adetimle tedavim dr. kim sizin sizce nasıl umut tüp bebek çok kalabalık geliyor bana ne kadara yaptırıyosunuz paranın yarısınımı alıyolar yoksa trasferden sonramı kalanıda rica etsem anlatırmısınız biraz hangi iğnelerel başlanıyor tşk.. uamrım hepimiz için hayılrısı olsun olumlu olur çokkk zormuş ya(
fatmanur nerdesinnnnnnnnn ben geldim sen yoksunn amaaa:sinifsinif:boshayallersmile:umursamaz:
:sm_confused:evet canım yaaa kusura bakma bu kadın ya beni öldüreceksempatiksalakcinni yada ben onu öldüreceğim sempatiksalakcinnisürekli birşey çıkartıp beni meşgul ediyor hiç mi hi derdi bitmiyor....... başımı nerelere vursam acabaklava:erken doğum yaparsam sorumulusu sevgili kayınvalidemkötükedihüso
canım hakkında hayırlısı olsun....benim ve fatmanurun dr.u ulun bey ve kesinlikle tavsiye ederiz...sen hangi dr.la görüştün???
evet kalabalık bir hastanne ama buna pek fazla takılma işlevleri çok iyi...ben hastaneden.dr.umdan,çalışanlardan herkesten çok memnun kaldım...
para konusuna gelince ben raporlu yaptığım için bu konuda pek yardımcı olamıycam ama yumurta toplama gününde ücret alınıyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam....iğnelere gelince herkesin ilacı farklı olabilir..fakat genelde puregon,olgalutran ve ben birde menagon kullanmıştım yada menionalde olabilir.ama dediğim gibi herkeste ilaç değişebişir..soruna göre tedavilerde değişebiliyor...
canım slm çok tşk ederim benim dr süleyman hoca ben nedense çok güvendim dr. dedigin gibi ekip çok iyi artık hayırlısı diyelim sevgiler canım..
aman allah korusun erken doğurma tam zamanında gelsin bebişleirimiz inş...sabır çek fatmanur biliyorum zor ama yinede mecburen katlanıyorsun işte..atamazsın sonucunda sana büyük sabır diliyorum...
canım zaten dr.a güvenmen önemli bende ilk görüşmeden ulun beyden çok memnun kaldım ve çok güvendim herşeyde öle güzel gitti...inş seninde herşey yolunda gider ve sende evladına kavuşursun umut tüp bebek merkezinde..
hilalcim msn si bende var karşılaşamıyoz niye girmiyo siteye bende kunuşmak istiyom onla...
hım inşallah en kısa zamanda döner aramıza sen nasılsın güzel anne adayı...
belgincim canım ben iyiyim allaha şükür....inş dediğin gibi aramıza tekrardan döner..aramak istiyorsan ara fundayı belgin..çekiniyorum diyordun ya ondan dedim....gerçi benim evimden beter evinde telefon çekmiyor....kapalı çıkıyor genelde telefonu.....belki şansına o zaman çeker telefonu....
sen ne zman emre beyle görüşmeye geliyordun...hangi dr.dan randevu aldın sen???bana yaz canım..seni merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?