Ceylin_naz cım bende Ulun beyin hastasıyım ve çok memnunum.Dün transfer oldum.Bekliyorum inş.iyi haberler alırım.Bende Avrupa yakasında oturuyorum.Umut tüp bebek'in orda ışıklarda bir eczane var ismini unuttum ama sorarsanız söylerler (Umutun hemen yanındaki değil) ordada ilaç fiyatı uygun bende 890 civarı verdim orayada bakabilirsiniz.
Ahh canım, taze anne olarak dileğin tutacak bize inşallah, amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn:1rolleyes:
çok teşekkürler edacım önerilerini dikkate alacağım opuyorumnanaktan
peki sen şu an tedavidemisin yoksa hamismisin :CüvCüv:
ben bu topiği arada bir gelip okurdum çok önceleri umudu araştırmaktaydım
senin hikayenide az,çok biliyorum
rabbim evladınızı size bağışlasın
sağlıklı uzun ömürler versin inşallah :Saruboceq:
benim gönlümde ulun beyden yana
Phaselis hayırlı olsun canım :1rolleyes: Yarı yolu katetmişsin, sonu da hayırlı olsun diliyorum :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Kaç yumurtan oluştu, kaç tane transfer edildi ? Bir de Ulun Bey bana 5. gün embriyosunu bekleriz dedi, sana kaçıncı gün transfer ettiler ?
ben ulun beyin hastasıydım kızım erken doğumla dünyaya geldi şuanda küvezde..ve ulun beyi bulduğumuz için çok şükrediyoruz...hepinize ulun beyi tavsiye ederim...kesinlikle çok ilgili bir dr.merkezde tabiki ölee...
Teşekkür ederim.Benim 24 yumurtam oluştu.2 tanesini 3.gün transfer ettiler.17 tanesi hala gözlemleniyor.Bende blast istemiştim ama Ulun bey yumurtan az olsaydı blasta bırakırdım şimdi gerek yok zaten yumurtalar ii kalitede,geri kalanları blasta bırakıp dondurucam dedi.Senin kaç tane oluştu?Rabbim hepimize hayırlısıyla birlikte nasip etsin inş.
hakkında hayırlısını diliyorum canımçok teşekkürler edacım önerilerini dikkate alacağım opuyorumnanaktan
peki sen şu an tedavidemisin yoksa hamismisin :CüvCüv:
Ben ilaçlarımı aldım ve şu an tedaviye başlamak için reglimi bekliyorum canım.. Birkaç güne kadar başlayacağım tahminen zemuszemus Sonra da diliyorum sırasıyla hepimiz hamişler arasına gireceğiz yerimsenibenhihoyyyt
inşallah güzel haberler verirsin bize :CüvCüv:
öncelikle cevabın için teşekkürler phaselis opuyorumnanaktanCeylin_naz cım bende Ulun beyin hastasıyım ve çok memnunum.Dün transfer oldum.Bekliyorum inş.iyi haberler alırım.Bende Avrupa yakasında oturuyorum.Umut tüp bebek'in orda ışıklarda bir eczane var ismini unuttum ama sorarsanız söylerler (Umutun hemen yanındaki değil) ordada ilaç fiyatı uygun bende 890 civarı verdim orayada bakabilirsiniz.
rabbim yüzünü güldürsün canım
inşallah meleğin göbüşündedir:CüvCüv:
sana birkaç soru sorabilirmiyim bilmiyorumkismile
sende avrupa yakasındaymışsın gidiş gelişler zor oldumu
birde kaç embriyo transfer etti ulun bey
tek embriyo yasasını uyguluyorlarmı ?
inşallah canım inşallah boshayallersmileaminnnnnn....darısı sizlerin başına inşşş...
Ceylin_naz cım teşekkür ederim inş göbüşümdelerdir bazen çok korkuyorum.Seninde hayırlı olsun.Bana iki tane transfer edildi.Yasayı tabiki uyguluyorlar ama ben Ulun beyle görüşmüştüm seninde görüşmende yarar var.Ulun bey her zaman hastası için en iyisini düşünür.Ben Başakşehirdeyim.Burdan şirinevler 40 dk.ordan metrobüs altunizadeye 35 dk kadar,sonrada 5 dk minibüs ordayım.Metrobüs olunca pek yormuyor ama bir iki defa vapur kullandım yol çok yordu.Sen nerdesin,senin ilk denemenmi?
bizim 2.denememiz olacak ilki negatifti medicalpark da latif beye yaptırmıştım
ben şirinevlerdeyim canım senden daha yakınım yani
bu cumaya randevu aldım ulun beyden
yolu tarif etmen de iyi oldu benim için
yalnız ön görüşme bazı merkezlerde ücretsiz iken umut benden 150 lira istedi
bizim raporumuz var direkt tedaviye başlayacağız desemde her halükarda muayene ücreti alıyoruz dediler bakalım sonuç ne olacak bilmiyorumkismile
kızlar ınsallah cok ııyı haberlerle gelırsınız
bende ulun beyın hastayım 2 defa onda denedım
ılkı negatıftı ıkınıcısı oldu ama oncekı gun degerlerım dusmeye basladı ve kımyasal gebelık oldu dedı ulun bey
adetten sonra gıdıcem hısteroskopı yapmayı dusunuyor
bence ıyı bır doktor ınsallah vesıle olur meleklerınıze
kızlar ramazan paketı fıyatı 5000 lıramı
ben raporlu yapmıstım oyuzden bılmıyordum
ceylin_naz ne oldu gittimi Umuta? bizede rapor vermelisin:roflol:
evet haklısın phaselis kaydirigubbakcemile3
dün düğer topiğe yazmıştım aynen aktarıyorum
artık bende bir umutluyum ve ulun beyin sayesinde umutluyum
bugün saat 3 te randevumuz vardı gittik
daha önceki hastanelere bakarak merkez bana biraz küçük geldi
ama önemli olan küçüklüğü değil işlevi
ulun bey çok canayakın dinleyen bir dr
onu seçtiğim için pişman değilim,beni muayene etti yumurta rezervimin iyi olduğunu
ve onun için uzun protokol uygulayacağını söyledi
yalnız bizden bir takım testler istedi ilk denememiz başarısız sonuçlandığı için
nedenini araştıralım öyle tedaviye başlayalım dedi
yalnız bu testler biraz pahalı özelde 600 lira gibi bir rakam devlette yapıyormuş
ücretsiz olarak ama sonuç ne zaman çıkar bilemiyoruz
nitekim raporumuz 6 ay geçerli,acaba içinizde böyle genetik test yaptıran varmı devlette
ne kadar zamanda sonuç çıkıyor cevaplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?