evet çok büyük bir hastane değil ben bundan çok büyük hastanelerde tedavide gördüm ama bukadar ilgi görmedim adet görünce tedaviye başlayacağım
arkadaşlar bir sorum olucak ,doktorum bana adetin 2.günü gel dedi..benim bu akşam üzerine doğru kanamam başladı..bugün 1.gün mü sayılmış oluyor?
slm canım benim akşam üzeri adetim olmuştu.o günü saymamıştım.2 gün sonra gitmiştim.ama bi ara sor istersen..
Umut tüp bebek merkezinde ulun bey ile dondurulmuş tedavisine başlayacağım acaba dondurulmuştaki şans nedir?
Canım bizde umutta başlıyoruz ekim sonu hayırlısı ile..
Ben de ekim ortasında Süleyman bey le 4. denememe başlicam.
hayirli olsun canim seninkide
demek 4. denemeniz olcak ,insallah bu son olur
bizim daha ilk olcak ,insallah ilk ve son olur
merhabalar arkadaşlar bende ekim 22-23 gibi başlıyorum tüp bebege (inşallah bi aksilik çıkmazsa) eşimden mesa yoluyla sperm bulundu umut tüp te emre bey yaptı ameliyatı. bende de çikolata kisti var 5.5 cm ulun bey ameliyat önermedi . ekim sonuna doğru başlıyorum kısmetse allah herkese kolaylık versin izmirden gelicem bi de 3 hafta kadar kalıcam mecburen (eşimin abisinin evinde) inşallah umut anneleri kervanına bizde katılırız
allah yardımcın olsunBen de ekim ortasında Süleyman bey le 4. denememe başlicam.
inşallah canım inşallahaa oylemi ne guzel insallah hayirli olur hepimiz icin ,belkide gorusuruz ordayerimseniben
merhabalar arkadaşlar bende ekim 22-23 gibi başlıyorum tüp bebege (inşallah bi aksilik çıkmazsa) eşimden mesa yoluyla sperm bulundu umut tüp te emre bey yaptı ameliyatı. bende de çikolata kisti var 5.5 cm ulun bey ameliyat önermedi . ekim sonuna doğru başlıyorum kısmetse allah herkese kolaylık versin izmirden gelicem bi de 3 hafta kadar kalıcam mecburen (eşimin abisinin evinde) inşallah umut anneleri kervanına bizde katılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?