Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

arkadaşlar bir sorum olucak ,doktorum bana adetin 2.günü gel dedi..benim bu akşam üzerine doğru kanamam başladı..bugün 1.gün mü sayılmış oluyor?

39 yaşındayım 4 kez tüp bebek denemesi yaptım hepsi sonuçsuz kaldı doktorların söylediğine göre yumurta rezervim azalmaya başlamış ve yumurta kalitemde düşmüş benim gibi bu şekilde olan var mı?

mrb kizlar nasilsiniz oncelikle hepimizin dilekleri ayni ,insallah kabul olmasi dilegiyle
bende umutta tedaviyi dusunuyorum
Fransada yasiyorum esime mikrotese olcak burda yapmiyorlar turkiye istedim ozellikle emre bakircioglu olsun diye
bahceci veya burasi olcakti
tabi birde orda ev otel gibi problemimiz vardi ,artik bir komsumuzun evi var sadece izinden izine gidiyorlar bos duruyor orada kalicaz ve evleri UMRANIYEde baktikki kadikoyle umraniye yakinmis sanirim ,ki ilk defa istanbula gidecem
yani sonucta orda baslamak istiyoruz
sanirim tup bebek 5 bin TL oluyor
bide esime mikro tese yapilcak
size sormak istedigim ilac fiyatlari bunlara dahilmi ,yoksa bunlardan ayrimi

bide cidere genelde cok kisi uye ,bende daha once uye oldum ama coktandir ugramiyorum
ben fransada oldugum icin aceba biz yararlanabilirmiyizki ozel indirimden

artik bundan sonra sizlerle birlikteyim
biz ekim 20 gibi falan gideriz sanirim turkiyeye ,ve gider gitmez baslariz
bizim tarihlerde tedavi goren olursa gorusuruz tanisir cok iyi olur

merhabalar arkadaşlar bende ekim 22-23 gibi başlıyorum tüp bebege (inşallah bi aksilik çıkmazsa) eşimden mesa yoluyla sperm bulundu umut tüp te emre bey yaptı ameliyatı. bende de çikolata kisti var 5.5 cm ulun bey ameliyat önermedi . ekim sonuna doğru başlıyorum kısmetse allah herkese kolaylık versin izmirden gelicem bi de 3 hafta kadar kalıcam mecburen (eşimin abisinin evinde) inşallah umut anneleri kervanına bizde katılırız

İnşaallah canım inşaallah.

Ben de ekim ortasında Süleyman bey le 4. denememe başlicam.
allah yardımcın olsun
aa oylemi ne guzel insallah hayirli olur hepimiz icin ,belkide gorusuruz ordayerimseniben
inşallah canım inşallah

bende ekim 25 gibi orda olacağım tedavimi eşim tese olcak inşallah bulunur..

herkese slmm bende umut tup bebekte tedavı goruyorum su andaa transferımın 5. gunu ve heyecanla sonucu beklıyorum 3 asılamadan sonra ıllk tup bebek denemem ıns bnm ve ugrasan emek veren herkesınn emeklerı bosa cıkmazzzz

Arkadaşlar umut için fiyatlar nelerdir bilgisi olanlar yazabilirler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…