Bende 5 denememi yaptıracağım umut tüp bebek merkezinde genelde bu sayfaları çok okurum ama pek yazmam okuduğum kadarıyla umut tüp bebek merkezine gelen hastalar hep zor hastalar kendimide zor bir vaka olarak gördüğüm için umut tüp bebek merkezini seçtim nedendir bilinmez ben çok güvendim bu merkeze umarım herşey yolunda gider
çok haklısın 6 denememde umut tüp bebek merkezini bulabildim
çok haklısın 6 denememde umut tüp bebek merkezini bulabildim
Benim ilk denemem ama son şansım eşimden ya sperm çıkacak yada çıkmacak................................................................................................. HAE
canım inşallah bolca sperm çıkar
merhaba kızlar sizlere bir sorum olacak ben devlettn raporumu aldım ve büyük bir ihtimalle umutta tüpbebek düşünüyorum
acaba raporlu fiyat ne kadar ilaçlar dahil birde bizim problemimiz erkek faktörlü
hangi dru önerirsiniz ulun beymi yoksa süleyman beymi karar veremedim
rabbim hepimizin yardımcısı olsun
umut tüpbebek umudumuza umut katsın inşallah :Saruboceq:
merhaba kızlar sizlere bir sorum olacak ben devlettn raporumu aldım ve büyük bir ihtimalle umutta tüpbebek düşünüyorum
acaba raporlu fiyat ne kadar ilaçlar dahil birde bizim problemimiz erkek faktörlü
hangi dru önerirsiniz ulun beymi yoksa süleyman beymi karar veremedim
rabbim hepimizin yardımcısı olsun
umut tüpbebek umudumuza umut katsın inşallah :Saruboceq:
Hayırlı olur inş.Raporlu fiyat 1,304 + ilaçlar o da bende 1,000 civarı tuttu. Ben Ulun beyde tedavi görüyorum ve memnunum. Ama bence Süleyman beyde iyi bir doktormuş.
Bende de rapor ile 1.304 + 890 TL tuttu canım.. Ben de Ulun Beydeyim... Ama her iki doktoru da iyi diyorlar...
allahim hepinize hayili evlatlar nasip etsin insallah
çok teşekkürler kızlar umduğum fiyattan dahada düşükmüş
3000 tl'yi bulur sanmıştım gerçi ben avrupa yakasındayım yol masrafımda var
bende ulun beyi düşünüyorum ama süleyman beyide iyi diyorlar
hangisi benim için hayırlıysa ona karar verebileyim :Saruboceq:
allahim hepinize hayili evlatlar nasip etsin insallah
bu arada hepinizin tedavileri hayırlı olsun...hepinize pozitif sonuç diliyorum..
rabbim en yakın zamanda kucaklarınızı doldursuun.hepinize hayırlı evlatlar nasip eylesin inşşşşşş..
aminnn
çok teşekkürler edacım önerilerini dikkate alacağım opuyorumnanaktanİlaçlar için bana merkezden bir eczane ismi verdiler Taksim'den... Bir eczane 1100 TL fiyat verirken Taksim'deki bu eczana 890 TL fiyat verdi canım... Aklında olsun, bir kaç yere ilaç fiyatı sormakta fayda var canım yerimseniben
ben ulun beyin hastasıydım kızım erken doğumla dünyaya geldi şuanda küvezde..ve ulun beyi bulduğumuz için çok şükrediyoruz...hepinize ulun beyi tavsiye ederim...kesinlikle çok ilgili bir dr.merkezde tabiki ölee...
çok teşekkürler edacım önerilerini dikkate alacağım opuyorumnanaktan
peki sen şu an tedavidemisin yoksa hamismisin :CüvCüv:
Ben ilaçlarımı aldım ve şu an tedaviye başlamak için reglimi bekliyorum canım.. Birkaç güne kadar başlayacağım tahminen zemuszemus Sonra da diliyorum sırasıyla hepimiz hamişler arasına gireceğiz yerimsenibenhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?