Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

Allah yardımcın olsun Emine . Istanbul bu iste cok iyi. Uuyorum senin sorununu da cozecekler.
Ben rapor isiyle ugrasamayacagim . Ilk tup bebek tedavimden sonra ugrastim , aldim . Ve hemen sonrasında yonetmelik degisti. Tup bebek merkezi olmayan hastanelerden alınan raporlar kabul edilmedi ve ben yorgunlugum ve cabalarımla kaldım. Su anda rapor ıcın ugrasacak gucum kalmadı .

aaaaaaa canım benımde bugun 6,gunum
benımde uzun protokol demekkı senınle hastanede ılla denk gelıcez yanım
benım bugn farrıtolum bıtıyor
bakalım nezman adet olucam artı bundan sonra adet olmam lazım yane
senınle tanısmak ısterım canım
hepımızın allah yardımcısı olsun
canım ınsallah bukez bebeklerımızıe kavusrz

kızlar tedavileriniz hayırlı olsunn...
nisam diğer nikin neydii bu şekilde seni tanımamın imkanı yokk:)))gerçii tahmin ediyorum ama eski nikinide unutttum yaaa:))))

aaaaaaaaaa benı tanıdın yaaaaaaaaaaaa
evet canım o benım
hahaahaha
sımdı yenı adımla dondum canım
ayyyyyyy hılal cok memnun oldum benı tanıdıgın ıcın canım
dua et bana ne olur yaaaaaaaaa

canım kaydını sildiğini farketmiştim senide tanıyacağımı yazınca ilk sayfalara baktımm:)))))))))
hahahhaaaa doğru tahmin etmişimmm..dualarım seninle canım.....

canım kaydını sildiğini farketmiştim senide tanıyacağımı yazınca ilk sayfalara baktımm:)))))))))

allah razı olsun canım benım
duanda unutmıcan ıcın cooook sagol
ılk nıghımın tekıl seklı gercek ısmım
ısmımle dua edersen cok sevınırım canım
alahım senınde yavrunu kucagına almayı nasıp etsınkaydirigubbakcemile5

:Saruboceq:

bendende dualarınızı eksik etmeyin arakadaşlar

Benimde 6. denemem umut tüp bebekte...Bende dualarınızı bekliyorum ağustosta tedavim elinde ovitrelle,orgalutran,fostimon olanlardan yüzdesiyle alabilirim arkadaşlar...

Dün cevap yazmıştım ama bi sorun oldu heralde sayfada göremedim. Tabiki memnun olurum. Bana b vitamini, folik asit ve glukopage diye bi ilaç verdi.12 gündür kullanıyorum ayrıca lucrin iğneye de başladım, bugün lucrinde 5.günüm. Adetin üçüncü günü gidicem o da ayın 26-27 si gibi olacak bi aksilik olmazsa. Senin doktorun kim? Farritolu bilmiyoum o ne?bana vermedi. İnşallah hemen hemen aynı tarihlerde buradan hayırlı haberlerimizi veririz. :Saruboceq:

canım bende yenı gordum yazılarını
ben lucrıne basladıgım ılk gun farlutal dıye bır dogum kontrol ılacına basladım
sonra 6gun kulladın ama uzerınden 7 gun gecmıstı adet olmamıstım
tekrar umuta gıttım doktorum kıst olabılır suphesıyle baktı hamdolsun ıyı cıktı eve gıttım adet oldumkaydirigubbakcemile3
neyse bugun sabah tekrar gıttım
kan aldılar ve e2 ye bakıldı doktorum usg yaptı ıyı gıdıyor dedı
kanımda hamdolsun temız
ve bu aksam artık menegona baslıyorum cokkk sukur
canım benım doktorum ulun bey
bu cuma yıne gıdıcem ınsalalh yumoslar nekadar buyumus dıye bakılacakkaydirigubbakcemile2
sonra bakalım yumos toplamaya gecerız ınsallah
ben bugun lucrınde 15,gunum yanım gecıkırsen korkma sıkılma
pekı sen tedavıye baslamadan oncemı yedın dogum kontrol hapını sızde sorun nedır
ınsallah ıyı sonuclarımzı hepberaber alıcazzemuszemus

nisam 83, Canım ben hiç doğum kontrol hapı yemedim :) direkt vitamin ,folik ve glukopage diye bi ilçla başladım lucrinde onlara eklendi. Benim tüplerimin ikiside tıkalı. Aynı doktordayız. Sen benden biraz önde gidiyorsun, Beklersen yetişirim :) Bu arada senide yeni konuya bekliyorum. temmuz 2010 da Umutlananlar

Son düzenleme:

canım ben suan menegona basladım 4,gundeyım ve yarın ulun beye gıdıyorum yumoslarım bakalım buyumusmu
ama daha beklemıyeyyım dımı lucrınde bugun 19,gunum menegonda 4,gunum
hadı bakalım pes pese ıyı haberler almaya kosuyoz ınsallah

o topık nerde goremıyorum benkaydirigubbakcemile

sanırım siz şuan tedavidesiniz belki karşılaşırız sırnaşık şey

Son düzenleme:
Benimde 6. denemem umut tüp bebekte...Bende dualarınızı bekliyorum ağustosta tedavim elinde ovitrelle,orgalutran,fostimon olanlardan yüzdesiyle alabilirim arkadaşlar...

Bende 5 denememi yaptıracağım umut tüp bebek merkezinde genelde bu sayfaları çok okurum ama pek yazmam okuduğum kadarıyla umut tüp bebek merkezine gelen hastalar hep zor hastalar kendimide zor bir vaka olarak gördüğüm için umut tüp bebek merkezini seçtim nedendir bilinmez ben çok güvendim bu merkeze umarım herşey yolunda gider

Son düzenleme:

Güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…