merhaba arkadaşım bende ekim kasım gibi tüp bebeğe başlıcam bende izmirliyim 27 yaşındayım ilk denemem olacak:) :):) eşim azosperm ameliyatla sperm bulunuyor ancak . umutta dondurulmuş spermlerimiz var. rapor işine gelince rapor vermiyorlar burada izmirde kendi hastanelerinde yaptırırsak veriyorlarmış istanbul deyince vermiyoruz diyorlar istersen sende bi araştırırsın ..allah bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah
Ben 28 yaşındayım ve 5 senedir evliyim. Benim tüplerimin ikiside tıkalı. Doktorlar ya laparaskopi ya da tüp demişlerdi. Anatolia'da Dr Hakan Yaralı bana direkt tüp önerdi. Çok araştırdım ve bende Umut'ta karar kıldım. Dün işlemlerimi yaptım ve tüp bebeğe başladım. Benim daha öncede bi denemem olmuştu başarısızlıkla sonuçlanan o yüzden şimdi uzun protokole başladım. Doktorum Ulun Uluğ. Dün ilk ilacımı aldım. Allah hepimize yardım etsin inşallah bu mübarek günde dualarımızı geri çevirmesin(amin):Saruboceq: Gelişmeleri yazarım. Yazmakta insanı rahatlatıyo :smiley-cool:
güllücannnnn olabilirmi???
aaaaaaaaaa benı tanıdın yaaaaaaaaaaaa
evet canım o benım
hahaahaha
sımdı yenı adımla dondum canım
ayyyyyyy hılal cok memnun oldum benı tanıdıgın ıcın canım
dua et bana ne olur yaaaaaaaaa
canım kaydını sildiğini farketmiştim senide tanıyacağımı yazınca ilk sayfalara baktımm:)))))))))
hahahhaaaa doğru tahmin etmişimmm..dualarım seninle canım.....
canım kaydını sildiğini farketmiştim senide tanıyacağımı yazınca ilk sayfalara baktımm:)))))))))
hahahhaaaa doğru tahmin etmişimmm..dualarım seninle canım.....
allah razı olsun canım benım
duanda unutmıcan ıcın cooook sagol
ılk nıghımın tekıl seklı gercek ısmım
ısmımle dua edersen cok sevınırım canım
alahım senınde yavrunu kucagına almayı nasıp etsınkaydirigubbakcemile5
aaaaaaa canım benımde bugun 6,gunum
benımde uzun protokol demekkı senınle hastanede ılla denk gelıcez yanım
benım bugn farrıtolum bıtıyor
bakalım nezman adet olucam artı bundan sonra adet olmam lazım yane
senınle tanısmak ısterım canım
hepımızın allah yardımcısı olsun
canım ınsallah bukez bebeklerımızıe kavusrz
Dün cevap yazmıştım ama bi sorun oldu heralde sayfada göremedim. Tabiki memnun olurum. Bana b vitamini, folik asit ve glukopage diye bi ilaç verdi.12 gündür kullanıyorum ayrıca lucrin iğneye de başladım, bugün lucrinde 5.günüm. Adetin üçüncü günü gidicem o da ayın 26-27 si gibi olacak bi aksilik olmazsa. Senin doktorun kim? Farritolu bilmiyoum o ne?bana vermedi. İnşallah hemen hemen aynı tarihlerde buradan hayırlı haberlerimizi veririz. :Saruboceq:
nisam 83, Canım ben hiç doğum kontrol hapı yemedim :) direkt vitamin ,folik ve glukopage diye bi ilçla başladım lucrinde onlara eklendi. Benim tüplerimin ikiside tıkalı. Aynı doktordayız. Sen benden biraz önde gidiyorsun, Beklersen yetişirim :) Bu arada senide yeni konuya bekliyorum. temmuz 2010 da Umutlananlar
canım ben suan menegona basladım 4,gundeyım ve yarın ulun beye gıdıyorum yumoslarım bakalım buyumusmu
ama daha beklemıyeyyım dımı lucrınde bugun 19,gunum menegonda 4,gunum
hadı bakalım pes pese ıyı haberler almaya kosuyoz ınsallah
o topık nerde goremıyorum benkaydirigubbakcemile
canım ben suan menegona basladım 4,gundeyım ve yarın ulun beye gıdıyorum yumoslarım bakalım buyumusmu
ama daha beklemıyeyyım dımı lucrınde bugun 19,gunum menegonda 4,gunum
hadı bakalım pes pese ıyı haberler almaya kosuyoz ınsallah o topık nerde goremıyorum benkaydirigubbakcemile[/QU
yumoşlar ne alemde büyümüşlermi ne dedi doktor? Bu arada menegon hap şeklinde dimi iğne değil? bana menegon vermedi bende p.tesi günü zannediyorum gidicem. Allahım inşallah hayırlı haberler alırız sonunda...eyvahedigeldismile canım topik şuan girdiğimiz topiğin altlarında
Benimde 6. denemem umut tüp bebekte...Bende dualarınızı bekliyorum ağustosta tedavim elinde ovitrelle,orgalutran,fostimon olanlardan yüzdesiyle alabilirim arkadaşlar...
Bende 5 denememi yaptıracağım umut tüp bebek merkezinde genelde bu sayfaları çok okurum ama pek yazmam okuduğum kadarıyla umut tüp bebek merkezine gelen hastalar hep zor hastalar kendimide zor bir vaka olarak gördüğüm için umut tüp bebek merkezini seçtim nedendir bilinmez ben çok güvendim bu merkeze umarım herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?