Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

peki canım ulun bey senden hormon testi istemişmiydi benden istedi 3.günü yaptır dedi oda ekim ayının 29 gelce 2. günü yaptırılabiliyormu canım acaba bunla ilgili bi bilgin varmı...

mrb belgincim arada acip bakiyorum izin yazilariniza
bende ekim 20 -22 gibi tedaviye baslicam umutta daha randovu almadik ama hemen verirler sanirim

orunla ilgili cevabi verim bende dun kan verdim tedavi icin kendi doktorumu gittim benim ve esim icin gereken tum testleri yaptirdim hormonda dahil
doktor bana dedi 3. gunu yaptircaksin
okadar aksi olduki 3.gunu bu pazara denk geldi ,bende dedim cumartresi gidim 2.gunu olun diye, orda dediler bgun 3. gunumu diye bende dedim bugun 2.ama yarin pazar oldugu icin bugun geldim ,kadin yapmadi ben kesinlikle bugun yapamam normalde 3. gunu yapilcak bugun yaparsam sonuclar net cikmaz dedi ,ve deftere bakti 4.gunude olurmus anlicagin cumartesi yaptiramadim pazartesi yaptirdim
sende 2. gunu yaptirma sonuclar cok net olmuyomus

Adet gördüğümde dondurulmuş embiyolarımın tedavisi başlayacak Bu sefer tedavim çok kolay olacakmış çok fazla ila,ç kullanmadan ve sürekli merkeze gitmeden transferim yapılacamış hihoyyyt

ben de merkez arastırıyorum. Esimden dolayı tüp bebek diyor doktorlar. bahsettiğiniz merkezde ortalama ne kadara geliyor acaba, sgk raporu geçiyor muydu ? rapor almaya çalışıyoruz şuanda.

merhaba kızlar bende bir aksilik çıkmazsa ekim 20 de lucrine başlıyorum
salı günü umuttaydık evet ekim de tedaviye başlayanlar çok
tanışalım gönül birliği yapalım kızlar
inşallah hepimizin emekleri boşa çıkmaz
yüce rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :Saruboceq:

Son düzenleme:
ben de merkez arastırıyorum. Esimden dolayı tüp bebek diyor doktorlar. bahsettiğiniz merkezde ortalama ne kadara geliyor acaba, sgk raporu geçiyor muydu ? rapor almaya çalışıyoruz şuanda.

esmecim bende raporlu yaptırıyorum umutta
sgk anlaşması var umutun ve diğer sgka anlaşması olan merkezlerden,
daha ekonomik rakamlar
bizim ilaçlar 800 tl tuttu artı vitaminler v.s. 75 tl
umut'ada 1304 tl ödeyeceğiz artı masraflar olursa onlar hariç
yaklaşık 3000 tl gibi bir rakam tutuyor tedavi

mrb belgincim arada acip bakiyorum izin yazilariniza
bende ekim 20 -22 gibi tedaviye baslicam umutta daha randovu almadik ama hemen verirler sanirim

sempicim demek aynı yerde tedavi olacağız hemde aynı zamanlarda delikafadulden
inşallah karşılaşırız canım
inşallah umut umudumuza umutlar katar :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

nasipse bende 20-21 ekim gibi umutta başlıyorum:):)

aaa bende o tarihte başlıyorum benimki uzun protokol olacak kısmetse :1rolleyes:
desene ekim-kasım ayında umutta kk lı anne patlaması olacak :lepi:

Son düzenleme:
merhaba, ben de merkez araştırıyorum.bir kaç sorum olacak. cevaplarsanız sevinirim. adetin 2. veya 3. günü yapılan testi umut tıpta değilde dışarıda istediğiniz yerde mi yaptırıyorsunuz? ilk görüşmeye gittiğinizde neler soruyor ve bir sonraki gelişinizde sizden ve eşinizden neler isteniyor? ilk gittiğinizde muayene yapıyorlar mı? tedaviye başlamak için adetin kaçıncı günü gitmek gerekiyor? ilk muayenede sadece karından ultrasonla mı bakılıyor yoksa jinekolojik muayene mi yapılıyor?iğneler karından mı vuruluyor? iğneleri umutta mı yaptırıyorsunuz yoksa dışarıda yaptırabilir misiniz? bir tüp tedavisi boyunca kaç kere umuta gitmek gerekiyor? kısa protokol dediğiniz normal yumurtlaması olan bayanlarda yine de yumurta arttırıcı tedavi uygulanıyor mu? kısa ve uzun protokol hangi aşamaları içeriyor? şimdilik aklıma gelen sorular bunlar. bilen ve umata giden arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim.

umut tüp bebekte bu tecrübeyi yaşamış, tüp bebek yaptırmış arkadaşlar, sorularıma cevap yazarsanız çok sevineceğim. ben daha önce hiç yaptırmadım.yardımcı olun nolur.

aa ne kadar guzelya kac kisi ayni zamnda basliyor:lepi:
bukadar tesadufmu olur yani kaydirigubbakcemile5
hepimizin zamani ayni denk geliyor
bende 20-21-22 gibi baslarim heralde
kizlar siz randovu aldinizmi
ben daha almadim teslerimizi bekledik oyuzden
daha yarin yaptircak esim testi ,insallah son anda test sonucu ali gideriz
daha ucak biletimizi bile almadik ,insallak bu ay olur
ordada karsilasiriz insallah

sempicim demek aynı yerde tedavi olacağız hemde aynı zamanlarda delikafadulden
inşallah karşılaşırız canım
inşallah umut umudumuza umutlar katar :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

evet canimya demekki ayni zamana denk geliyoruz
insallah bizim son anda bisey cikmazsa daha
test sonucunu bekliyoruz bakalim hayirlisi
insallah hepimiz biranda kaliriz
gelince burayi hep birlikte ucururuz:Saruboceq::lepi:

canim ya bu konuda malse pek yardimci olamicam
ben ilk gidiyorum daha once gitmedim ve gider gitmez tedaviye baslariz
ben fransadayim
burda tum testlerimi herseyimi yaptirdim ,oraya gidip muayene olup hemen tedaviye baslicaz sanirim
eger siz hic gitmediyseniz, muayeneye gitmek istiyosaniz, belirli testler vereceklerdir esin ve senin icin

meliscim henüz umutta tedaviye başlamadım ama önceki tedavimden tecrübelerimi paylaşayım seninle :1rolleyes:

adetin 2. veya 3. günü yapılan testi umut tıpta değilde dışarıda istediğiniz yerde mi yaptırıyorsunuz?
istediğin heryerde yaptırabilirsin istersen devlet has.olabilir sgk lıysan

ilk görüşmeye gittiğinizde neler soruyor ve bir sonraki gelişinizde sizden ve eşinizden neler isteniyor?
herşeyi soruyor canım elindeki geçmişe ait test sonucu tahlil v.s. ne varsa yanında getir
mesela hsg filmi ve spremiyogram testi mutlaka istiyor
eğer ki eksik gördüğü bazı test,tahlil v.s. isteyebilir

ilk gittiğinizde muayene yapıyorlar mı? tedaviye başlamak için adetin kaçıncı günü gitmek gerekiyor? ilk muayenede sadece karından ultrasonla mı bakılıyor yoksa jinekolojik muayene mi yapılıyor?
ilk başvurduğunuzda muayene istiyor
tabi sadece öngörüşmede olabilir
senin isteğine bağlı ama bence muayene olsan daha iyi hem dr hem sizin açınızdan,
muayenede jinekolojik şekilde oluyor ama vaginal usg yle bakılıyor ve o ürkütücü makas masası yok muayene masası mı desem kotuğumu desem son derece can yakmayandan :kedi:
tedavi dr hangisini uygun gördüyse tarihler değişebiliyor
kısa protokol adetin 3.günü gonal f başlıyorsun
uzun protokolda ise adetten 10 gün önce lucrinle başlayıp adetin 3. günü gonal f geçiyorsun

iğneleri karından yapılandan bahsediyorsun sanırım iğneleri kendin veya eşin bir yakının yapabilir iğne dediğin öyle normal iğnelerden değil çok ince uçlu iğnelerden kendin kendine yapabileceğin birşey yani can yakmıyor
kısa mı uzun protokol mu buna drun karar verir
her ne olursa olsun yumurta artırıcı tedavi uygulanır böyle tedavilerde
kısa protokol yumurta rezervi düşük olanlara uygulanır genelde
Adetin 3. günü yumurtayı geliştiren ve büyüten ilaçlara başlanır yüksek dozla kısa zamanda yumurtalar büyütülür
Uzun protokolde tedaviye adetin 21. günü başlanır ortalama 10-12 gün süre ile yumurta baskılayıcı ilaçlar kullanılıp, yeni adetin 3. günü yumurta geliştirmeye yarayan diğer ilaçlara başlanır

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.birde kaç gün doktora gitmek gerekiyor onu da söylersen sevinirim. çünkü çalışıyorum ve işten izin almak gerekecek. ara ara mı gidiliyor yoksa toplu bir zaman dilimi mi izin almalıyım? teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…