peki canım ulun bey senden hormon testi istemişmiydi benden istedi 3.günü yaptır dedi oda ekim ayının 29 gelce 2. günü yaptırılabiliyormu canım acaba bunla ilgili bi bilgin varmı...
nihan dondurulmuşlarla ücret ne kadar oluyorr?
Ekim ayında umut tüp bebek merkezinde şenlik var galiba?
ben de merkez arastırıyorum. Esimden dolayı tüp bebek diyor doktorlar. bahsettiğiniz merkezde ortalama ne kadara geliyor acaba, sgk raporu geçiyor muydu ? rapor almaya çalışıyoruz şuanda.
mrb belgincim arada acip bakiyorum izin yazilariniza
bende ekim 20 -22 gibi tedaviye baslicam umutta daha randovu almadik ama hemen verirler sanirim
nasipse bende 20-21 ekim gibi umutta başlıyorum:):)
aaa bende o tarihte başlıyorum benimki uzun protokol olacak kısmetse :1rolleyes:
desene ekim-kasım ayında umutta kk lı anne patlaması olacak :lepi:
sempicim demek aynı yerde tedavi olacağız hemde aynı zamanlarda delikafadulden
inşallah karşılaşırız canım
inşallah umut umudumuza umutlar katar :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
merhaba, ben de merkez araştırıyorum.bir kaç sorum olacak. cevaplarsanız sevinirim. adetin 2. veya 3. günü yapılan testi umut tıpta değilde dışarıda istediğiniz yerde mi yaptırıyorsunuz? ilk görüşmeye gittiğinizde neler soruyor ve bir sonraki gelişinizde sizden ve eşinizden neler isteniyor? ilk gittiğinizde muayene yapıyorlar mı? tedaviye başlamak için adetin kaçıncı günü gitmek gerekiyor? ilk muayenede sadece karından ultrasonla mı bakılıyor yoksa jinekolojik muayene mi yapılıyor?iğneler karından mı vuruluyor? iğneleri umutta mı yaptırıyorsunuz yoksa dışarıda yaptırabilir misiniz? bir tüp tedavisi boyunca kaç kere umuta gitmek gerekiyor? kısa protokol dediğiniz normal yumurtlaması olan bayanlarda yine de yumurta arttırıcı tedavi uygulanıyor mu? kısa ve uzun protokol hangi aşamaları içeriyor? şimdilik aklıma gelen sorular bunlar. bilen ve umata giden arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim.
istediğin heryerde yaptırabilirsin istersen devlet has.olabilir sgk lıysanadetin 2. veya 3. günü yapılan testi umut tıpta değilde dışarıda istediğiniz yerde mi yaptırıyorsunuz?
herşeyi soruyor canım elindeki geçmişe ait test sonucu tahlil v.s. ne varsa yanında getirilk görüşmeye gittiğinizde neler soruyor ve bir sonraki gelişinizde sizden ve eşinizden neler isteniyor?
ilk başvurduğunuzda muayene istiyorilk gittiğinizde muayene yapıyorlar mı? tedaviye başlamak için adetin kaçıncı günü gitmek gerekiyor? ilk muayenede sadece karından ultrasonla mı bakılıyor yoksa jinekolojik muayene mi yapılıyor?
iğneleri umutta mı yaptırıyorsunuz yoksa dışarıda yaptırabilir misiniz? bir tüp tedavisi boyunca kaç kere umuta gitmek gerekiyor? kısa protokol dediğiniz normal yumurtlaması olan bayanlarda yine de yumurta arttırıcı tedavi uygulanıyor mu? kısa ve uzun protokol hangi aşamaları içeriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?