Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

merkez hakkında yazılan yorumlara bende içtenlikle katılıyorum kesinlikle umut tüp bebek merkezi

arkadaşım herşey yolunda gitti eşimden sperm çıktı allahıma şükürler olsun

canım çok sevindim inan. nasıl bi duygu olduğunu çok iyi anlıyorum.eşimden sperm bulunduğu gün nasıl sevinmiştim bende. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah pozitif sonucu görenlerden ol.

arkadaşım herşey yolunda gitti eşimden sperm çıktı allahıma şükürler olsun
canım inşallah bebeiş haberlerinide burda kutlarız dğier topikte okumuştum yazmıştım canım tekrar tebrikler allahım bebekle sonuçlandırsın bu savaşını darısı bana ve bütün isteyenlere.

hilalcim transferden sonra hangi ilaçları kullanmaya devam ettin. bişey daha sormak istiyorum transferden sonra ayrı odadamı istirahat ettin. 1 saat dinlendim yazmışın da.
dediğin gibi uzaklığıda takmıyorum kafama rabbim nasip ettikten sonra olur. sen keseyi görmeye ne zaman gideceksin. içime ikiz gibi doğuyor ama?hayırlısı tabi..

canım inşallah bebeiş haberlerinide burda kutlarız dğier topikte okumuştum yazmıştım canım tekrar tebrikler allahım bebekle sonuçlandırsın bu savaşını darısı bana ve bütün isteyenlere.

belginim sen nasılsın herşey yolunda inşallah arkadaşım.

coraspirin,progestan fitil,progynex iğne,climara bant,göbekten iğne var,belexon ve elevit vitamin ilacı....dinlenme odası var canım..6 tane felan yatak var aralarada perde koymuşlar....
pazartesi muayeneye gidicem canım..p.tesi görücez bakalım 1 tane mi 2 tanemii...benimle olsunlardaa.....her ikisinede razıyım....

meldayel canım çok sevindim sperm çıkmış eşinden....transferin oldumu???inşş bebeklerin sımsıkı tutunur sanaa....

iyi geceler kızlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekürler cumartesi transfer yapıldı 3 tane embryo verildi şimdi sıra beklemekte hilall herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim profilindeki resimdeki bebek kadar tatlı bir bebek nasip etsin allah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…