umutla hregün yeni bir heyecanla meleklerini bekleyen anne adayları

elfida33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
201
0
96
Diğer
bazen umutsuzluğa kapılsamda bebeğim hiç gelmeyecek diye bazende hergün içimde yeniden her sabah uyandığımda yeni bir umut doğuyor.aslında insan pes etmeyecek bıkmadan hergüne yeni umutlarla başlayacak...ağlamanın ,sızlamanın bir faydası yok insana.insan yaşadığı günün tadını çıkaracak...umutlu anneler hadi yeni umutlara merhaba diyin ve duygularınızı yazın...dualarımız birbirimiz için olsun...bu savaşta beraber yürüyelim...alkisalkisalkisvereliniortaksırnaşık şey:sm_cool:

merhaba arkadaşım çok doğru söylemişsin aslın da her yeni gün bizler için yeni bir fırsat ve umut dolu olmalı , birbirimize olumlu yönde enerji vermemiz gerektiğini düşünüyorum. konuyu fazla dağıtmak istemiyorum ama bu her konuda böyle....neyse allah,ım herkesin gönlünün muradını versin kimseseyi bebeksiz bırakmasın inş...

allh kımsenın kucagını bos bırakmasın tatlım....hayırlı zamnda hayırlı evlatlar versın hepımıze ınşşşş

ben de 3,5 yıldır bekliyorum, bir düşük yaşadım bi sene önce. Nisanda aşılama olcak ama korkuyorum. ınş. aşılamaya gerek kalmaz da bu ay kendiliğinden olur.

Back
X