canım şimdilik aşerme yok canım yemek yemek istemiyoyiyincede fazla yersinde karnında bulantı gibi olurya ondan oluyo canım hayırlısı ile kalp atışını duysam daha çok rahatlıyıcam inş saglıkla devam ederse ekim 16 gibi dogum olur ca<nım
ebroşum güle güle datlum kibolumunekankayizsmile
mız mız canım regly olmadın umarım güzel haber ne zaman veriyorsun
ayyy canım inşallah ya allahım meleğini vermiştir sana.hadi halay için mendil elimde.hiç belirtin varmı
ayyy canım geçen bende gebelik çıktığında bunların hepsi vardı ama benimki kimyasaldı maalesef.benimde reglyme 3 gün var ama hiç ihtimal vermiyorum bazen korunduk bazen korunmadık.diş yüzünden bu ayı saymıyorum..ama allahım senin yüzünü güldürsün kuzum
oo sevilim gelmiş sağol bitanem yaa hayırlısıyla inşallah kızım olucak..hele bi doğsun veririm tabi oğluşuna damat adayımız yakışıklı maşallah :)))makbercım bir çıtır geliyor hee gozun aydın kuzum cicili bicili gıydırcen Hee ogluma verırsın artık cıtırı :)
aminnn güncümm darısı senin başına inşallahhhh seninde senin gibi şekermi şeker bi kızın olur:Saruboceq:makbusssssss kizin geliyor demek, darisi basima bilirsin kiz cok istiyorum
hamile kalamayan biri de kiz diye tutturrur mu oluyor iste :sm_cool:
Allah saglikla sihhatla kavustursun vaktinde cok sevindim.
o kadar erkek dogmustuki icime, iki kiz evde var diye sanirim. ama inan kiz olmasini isterim ben herkes icin hep :smiley-cool:
kizlar opuyorum hepinizi, semos iyi bak kendine cikma disari annenin dizinin dibinde otur, az kaldi her sey cok guzel olucak Allah'in izniyle
canım şimdi gördüm mesajını inan çok üzüldüm Rabbim yalnızada bebeğinede güç kuvvet versin :çok üzgünüm:tüm dualarım onlarla Rabbim meleğini ona bağışlasın uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah:a015:slm canlarim nerdesiniz kimsecikler yok
kizlaarrr okuyan herkesten dua bekliyorum lütfen aramiza fazla katilamayan arkadasimiz YALNIZ
24 haftalik bebegini sezeryanla aldirmak zorunda kalmis.......
kanamasi olunca mecbur almak zorunda kalmislar simdi konustuk bebek komadaymis dua bekliyo bizleden inss rabbim bebegini ona bagislar
bebek 32 cm,730 gram dogmus gayette iyi dogmus inss rabbim ona bagislar evladini mafoldumben
mafoldumben yazdım adetım gectı dıye kımse bırsey yazmamıs bıleeeeeeee:gitme:
bu arada mızmızım günün geçmiş panik yapma canım bazen erken diye çıkmayabiliyor testlerde stres yapma sen inşallah meleğin seninledir..
sadece bakmaya geldim kızlar baya yorgunum kaçıyorum şimdi..masalcım senide öpüyorum kocaman iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?