"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

doktorum çok iyi çok ilgili kırk kez sorsan aynı sabırla cvp veriyo benden daha çok sevindi senle herkesten çok ilgilenmek lazım dedi eşimin yanında yüksek riskli gebelik grubuna giriyomuşum neyse eve gelince temizlik yapayım dedim eşim izin vermedi kadın tutacakmış kocişim benim yirim onuopuyorumnanaktan

gölçecim ya senide tebrik etmedim çok özür dilerim inşallah allah tamamına erdirsin kaydirigubbakcemile3 :teytey::teytey::teytey:

canım çok üzüldüm yaaa allahım onu ailesine bağışlasın.işin içinde olan biri olarak böyle bebeklerimiz doğuyor kimisi savaşı kazanıyor kimisi melek olmaya karar veriyorr ama savaşı kazananlar çok sayıda.sadece yalnızıma çok iş düşüyorr eminim onun bebeğide kendi gibi savaşçıdır.ein olun iyi bir bakımla iyi bir hastanede herşey daha iyiye gider bütün dualarım küçük yiğenimiz için.allahım annesinin yüzünü soldurmasın.herkes dua etsin lütfen

ayyy canım inşallah ya allahım meleğini vermiştir sana.hadi halay için mendil elimde.hiç belirtin varmı

ayyy canım inşallah ya allahım meleğini vermiştir sana.hadi halay için mendil elimde.hiç belirtin varmı

AY INSALLAH MUTLU HABERI CIGLIK AATRAK YAZACAM KK

BELIRTILERIM VAR AMA EMIN DEGILIM

SIRTIM AGRIO ASIRI
KASIKLARIMDA GAZ SIKISMASI VAR BOLE ZONKLAMA DERECESI OLUYOR
IDRARA CIKMALARIM COGALDI ESKIYE NAZARAN
KABIZLIK OLUYOR GENELDEDE OLDUGU ICIN PEK ONEMSEMIOR:uhm:
MIDME BULANIYO AMA FOLIK ASITTEN DIYORUM BEN

ayyy canım geçen bende gebelik çıktığında bunların hepsi vardı ama benimki kimyasaldı maalesef.benimde reglyme 3 gün var ama hiç ihtimal vermiyorum bazen korunduk bazen korunmadık.diş yüzünden bu ayı saymıyorum..ama allahım senin yüzünü güldürsün kuzum

:CüvCüv:
AMIN CNM AMIN ALLAH HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN BEKLETMESIN BIZI :CüvCüv: HAYIRLISIYLAAAAAAAAA

makbercım bir çıtır geliyor hee gozun aydın kuzum cicili bicili gıydırcen Hee ogluma verırsın artık cıtırı :)
oo sevilim gelmiş sağol bitanem yaa hayırlısıyla inşallah kızım olucak..hele bi doğsun veririm tabi oğluşuna damat adayımız yakışıklı maşallah :)))
aminnn güncümm darısı senin başına inşallahhhh seninde senin gibi şekermi şeker bi kızın olur:Saruboceq:
canım şimdi gördüm mesajını inan çok üzüldüm Rabbim yalnızada bebeğinede güç kuvvet versin :çok üzgünüm:tüm dualarım onlarla Rabbim meleğini ona bağışlasın uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah:a015:
mafoldumben yazdım adetım gectı dıye kımse bırsey yazmamıs bıleeeeeeee:gitme:

bu arada mızmızım günün geçmiş panik yapma canım bazen erken diye çıkmayabiliyor testlerde stres yapma sen inşallah meleğin seninledir..
sadece bakmaya geldim kızlar baya yorgunum kaçıyorum şimdi..masalcım senide öpüyorum kocaman iyi geceler

ay makbusum ınsallah oledır

hamıslerın duası kabul olurmu benım ıcın bır dua ette bu ay sevnıyım ne olur

kıızında hayırlı olsun saglıkla gelır ınsallah omur kızımız

günaydın kızlar nasılsınız
yalnız cok üzüldüm cnm ya umarım rabbım sana bagıslar melegını dualarımız senınle
günüm gelmıs bızı unutmus :umursamaz:umarım ıyısındır cnm
mızmızım umarım hamıssındır cnm benım opuyorumnanaktan
esmacıgı masallah yıgenımıze dıkkatet kendınekaydirigubbakcemile5

kıslarrr sizi çok ama çokkk özledim yaaaboshayallersmile
pazartesi faturayı yatırıyorum Allahın iziniyle..hepinizi çok öpüyorum..geçmişi çok az okudum..
sedacım çokkk tebrik ederim tatlım benim çok sevindim hayırlı ugurlu olsun canım :teytey:

şimdi kaçıyorum kızlar Allaha emnaet olun hayırlı günler hepinize.aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…