"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay makbusum ınsallah oledır

hamıslerın duası kabul olurmu benım ıcın bır dua ette bu ay sevnıyım ne olur

kıızında hayırlı olsun saglıkla gelır ınsallah omur kızımız
ay bitanemm etmemmii hepiniz için dua ediyorum Rabbim en kızsa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah...ayrıca teşekkür ediyorum canım amin inşallah sağlıkla gelir

selam hanımlar güzel birgün diliyorum...
derinim bizde seni özledik canım .sevindim açılacağına tatlış..
yanlızımın minişi dünyaya gelmiş inşallah sıkı sıkı tutunur hayata .allah yardımcıları olsun inşallah..
richim nasıl oldun canım .sancıların geçtimi?
mızmız inşallah hamişsindir canım .herşey gönlünce olsun...

slm kızlar herkese iyi pazarlar.derinim kaçırdım senii.özledim senin sohbetini.bu arada mız mız inşallah regly olmamışsındır haber ver bizeeee

slm canlarim kimsecikler yok yaaa nerelerdesiniz kizlar yaaa canlarim sagolun inss dualarimiz kabul olur gercekten cok üzüldüm aksamdan beri kötü haldeyim allahim yardimcisi olsun
mizmizcim inss sende kavusursun minigine canim
rabbim hayirlisini versin ne olursa olsun yaaa senağlama

ebrarım cnm benım sancılarım yok cnm cok şükür ama baska sorunlar var asamadıgım anlatırım bıara cnm

nurum masalcım sagolun kızlar artık girebilicem kısmetse.
aglamam yaaa ylnz arkadasımıza çok üzüldüm bende((( makbuş telefonda dedi.
neyse şimdi kaçıyom bb kıslar.

iyi geceler kızlar
derinim netin açılıcakmış sevindim özledim seni de delüm benim
richim hayırdır canım yaa noldu sorunlar var demişsin mera<k ettim inş herşey yolundadır
bitoş ablacım sanada iyi geceler :)
aglamacım yalnnız arkadaşımıza bende üzüldüm rabbim bebegini ona bagışlasın inşşş sen nasılsın

selam hanımlar nasılsınız?
derinime bende yazdım ama beni görmemiş boshayallersmile.bende sevindim açılacağına .
gökcem nabersın?herşey yolundamı?

gölçecim ya senide tebrik etmedim çok özür dilerim inşallah allah tamamına erdirsin kaydirigubbakcemile3 :teytey::teytey::teytey:

canım çok sagol allah razı olsun rabbim inş tamamına erdirir ..
sende üzülme bende progesteron kullanıyorum asprin ve igne kullanıyorum pıhtılaşma için göbekten follibol kullanıyorum guatr hapı kullanıyorum rabbim hayırlısı ile kucagımıza almak nasip etsin tüm arkadaşlarıma ve isteyen herkesede tez zamanda göndersin inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…