"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbuşum demek kız...hadi gözün aydın...allah bağışlasın...kaydirigubbakcemile2

iyi hafta sonları canlar hafta içi kayınvaldemlerdeydim dün akşam evime geldim
haftaya da anneme giiyom böylelikle geçirmeye çalışıcam kalan zamanı
sizlerden naber
makbuşum kk ya yeni bir üye geliyomuş ömür isimliçook sevindim canım allah tamamına erdirsin
esensedacım tebrikederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
kk da bebek patlaması yaşanır inşşşşşşşş
gökçemaz kaldı bebişin kalbini duymaya bende orada olucam çarşamba günü bende odaya giricem kalbini duyucam bana neeeee
ebroşum sen nasılsın canım her zaman aklımdasın inan
derin çalışmalardan naber kuşummm iyi bir performans bekliyoruzzz hadi hayırlısı
nurcum sende iyisin inş
bersum sen nasılsın kuşumneler yapıyonnn görüşemez oldukk
günüm senide çok özledim yaaaa bi ara karşılaşırız inşşş
kızlar ceylan girmiyo artık nerelerde acaba herşey yolundadır inşşş

günaydınnn kızlar ben yine böyle bi kaybolup bi görünmeye devam ediyorum
ama şimdi makbuşumun bebeğinin kız olacağını öğrendim çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun sizlere inşallah
kızlar bizim internet bağlantısı kesildiği için hiç giremedim okula da gitmedim mide bulantılarım yüzünden bikaç hafta raporluydum şimdi annemlerden yazıyorum
bende şimdilik herşey yolunda inşallah da böyle devam eder kızlarrr bazen içime bi korku düşüyor acaba yolunda gitmeyen bişeyler varmı diye ama sonra diyorum ki ne gelirse Allah tan
şu an 10. haftamız bitmek üzere 11e gircez teyzeleri
umarım burda herşey yolundadır yeni hamiş haberleri yokmu kızlar geçmişi de pek okuyamadım
şimdilik çıkıyorum hepinizin iyi haberlerini bekliyorum akşama tekrar girmeye çalışıcam
hepinizi öpüyorummmmmzemuszemus

ayyyyyyyyy inanmıyorumdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şimdi gördüm eltimmmmmm hamileymişsinnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
çokkkkk sevindim canım benim hayırlı uğurlu olsunhihoyyyt

sağol semoşummm Rabbim sağ salim kucağıma almayıda nasip etsin inşallah..zaman geçtikçe dahada korkuyorum nedense
sağol esmamm aminnn inşallah hayırlı bir evlat olur..senin minişte büyümüş maşallah seninde sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

makbercım bir çıtır geliyor hee gozun aydın kuzum cicili bicili gıydırcen Hee ogluma verırsın artık cıtırı :)

makbusssssss kizin geliyor demek, darisi basima bilirsin kiz cok istiyorum
hamile kalamayan biri de kiz diye tutturrur mu oluyor iste :sm_cool:
Allah saglikla sihhatla kavustursun vaktinde cok sevindim.
o kadar erkek dogmustuki icime, iki kiz evde var diye sanirim. ama inan kiz olmasini isterim ben herkes icin hep :smiley-cool:
kizlar opuyorum hepinizi, semos iyi bak kendine cikma disari annenin dizinin dibinde otur, az kaldi her sey cok guzel olucak Allah'in izniyle

selam hanımlar bugün burası çok ıssızmış .hepiniz iyisinizdir inşallah..
semoşum uğramışsın karşılaşamadık saol duaların için bitanem benimde sen hep gönlümdesin.bol bol dinlen tatlım minişler hayırlısıyla gelince çok yorulucaksın.öpüyorum ..
esmacım herşey yolundaymış sevindim tatlımm.öptümmm
masalcım sıkma kendini rabbim büyük inşallah herşey yoluna girer.
sevilim sende uğramışsın oğluşun ve sen iyisinizdir inşallah..
boncuğum sen nasılsın tatlım.miniş iyimi ?rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
günüm sende gelmişsin iyisin umarım tatlım .rabbim sanada sağlıklı bir kız evlat nasip etsin...
gökcem,makbuşum,derinim ,nurum,bersum,richim,zorum,ağlamacım,sedacım,zeynom,zeynim hepiniz iyisinizdir inşallah tatlışlar öpüyorum sizi..

datlum benim bende iyiyim canım inş nasip olur saglıkla kucagıma almak benim kociş pazartesi gidelim dio bende biraz daha bekleyelim öyle gidelim diyorum yaa kesin deil geldigimde ben seni ararım cnım hem senide görmüş olurum gene:)kib bol bol dinlen datlım
ayyyyyyyyy inanmıyorumdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şimdi gördüm eltimmmmmm hamileymişsinnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
çokkkkk sevindim canım benim hayırlı uğurlu olsunhihoyyyt
canım eltimmmmmmmm ayak sürdün yaa ondan bende ardından geldim:) eltimi yalnız bırakmıyam dedim çok sagol canım hayırlısı ile kalp atışınıda duyarsam dahada rahtlarım inşş sende 11 hafta olmuşsun maşallah yakında cinsiyeti ögrenirsin canım kib

ebroşum canım ben gelemiyom biliyon kaynana geldi pc yi fazla açamıyom gidince inşşş bol bol muhabbet ederiz kk da gerçi kaynanatör 1 a<y kalıcam diyor da artık ne zaman gider bilmiyom neyse sen nasılsın canım benim
kızlar nerdesiniz ya gelin konuşalımmmmmmmmmmm

Slm kızlar epeydır gelemıodum buraya

benıma detım 25 gelmesı gerekıyordu gelmedı
adetım gunu gelmeden bır gun once test yaptım negatıf sımdı
tekrar yapmaay acayıp korkuyorum

slm canlarim nerdesiniz kimsecikler yok
kizlaarrr okuyan herkesten dua bekliyorum lütfen aramiza fazla katilamayan arkadasimiz YALNIZ
24 haftalik bebegini sezeryanla aldirmak zorunda kalmis.......
kanamasi olunca mecbur almak zorunda kalmislar simdi konustuk bebek komadaymis dua bekliyo bizleden inss rabbim bebegini ona bagislar

bebek 32 cm,730 gram dogmus gayette iyi dogmus inss rabbim ona bagislar evladini mafoldumben

yazık inşallah allah brebeğini bağışlar çok üzüldüm.kızlar bu n arada ün selam bugün keseyi gördük çok şükür ama doktorun bazı endişeleri var buda canımı sıktı hemen progestana başladı bide folik asiti günde 3 kez alacakmışım bende folik asit eksikliği var o yüzden vücudumda zehirli bir madde oluşturuyomuş ve bebek zehirleniyomuş bide göbekten iğneye başladık kan pıhtılaşmasıda varya bende ya moralim bozuldu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…