makbuşum demek kız...hadi gözün aydın...allah bağışlasın...kaydirigubbakcemile2
sağol semoşummm Rabbim sağ salim kucağıma almayıda nasip etsin inşallah..zaman geçtikçe dahada korkuyorum nedenseiyi hafta sonları canlar hafta içi kayınvaldemlerdeydim dün akşam evime geldim
haftaya da anneme giiyom böylelikle geçirmeye çalışıcam kalan zamanı
sizlerden naber
makbuşum kk ya yeni bir üye geliyomuş ömür isimliçook sevindim canım allah tamamına erdirsin
esensedacım tebrikederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
kk da bebek patlaması yaşanır inşşşşşşşş
gökçemaz kaldı bebişin kalbini duymaya bende orada olucam çarşamba günü bende odaya giricem kalbini duyucam bana neeeee
ebroşum sen nasılsın canım her zaman aklımdasın inan
derin çalışmalardan naber kuşummm iyi bir performans bekliyoruzzz hadi hayırlısı
nurcum sende iyisin inş
bersum sen nasılsın kuşumneler yapıyonnn görüşemez oldukk
günüm senide çok özledim yaaaa bi ara karşılaşırız inşşş
kızlar ceylan girmiyo artık nerelerde acaba herşey yolundadır inşşş
sağol esmamm aminnn inşallah hayırlı bir evlat olur..senin minişte büyümüş maşallah seninde sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbimgünaydınnn kızlar ben yine böyle bi kaybolup bi görünmeye devam ediyorum
ama şimdi makbuşumun bebeğinin kız olacağını öğrendim çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun sizlere inşallah
kızlar bizim internet bağlantısı kesildiği için hiç giremedim okula da gitmedim mide bulantılarım yüzünden bikaç hafta raporluydum şimdi annemlerden yazıyorum
bende şimdilik herşey yolunda inşallah da böyle devam eder kızlarrr bazen içime bi korku düşüyor acaba yolunda gitmeyen bişeyler varmı diye ama sonra diyorum ki ne gelirse Allah tan
şu an 10. haftamız bitmek üzere 11e gircez teyzeleri
umarım burda herşey yolundadır yeni hamiş haberleri yokmu kızlar geçmişi de pek okuyamadım
şimdilik çıkıyorum hepinizin iyi haberlerini bekliyorum akşama tekrar girmeye çalışıcam
hepinizi öpüyorummmmmzemuszemus
datlum benim bende iyiyim canım inş nasip olur saglıkla kucagıma almak benim kociş pazartesi gidelim dio bende biraz daha bekleyelim öyle gidelim diyorum yaa kesin deil geldigimde ben seni ararım cnım hem senide görmüş olurum gene:)kib bol bol dinlen datlımiyi hafta sonları canlar hafta içi kayınvaldemlerdeydim dün akşam evime geldim
haftaya da anneme giiyom böylelikle geçirmeye çalışıcam kalan zamanı
sizlerden naber
makbuşum kk ya yeni bir üye geliyomuş ömür isimliçook sevindim canım allah tamamına erdirsin
esensedacım tebrikederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
kk da bebek patlaması yaşanır inşşşşşşşş
gökçemaz kaldı bebişin kalbini duymaya bende orada olucam çarşamba günü bende odaya giricem kalbini duyucam bana neeeee
ebroşum sen nasılsın canım her zaman aklımdasın inan
derin çalışmalardan naber kuşummm iyi bir performans bekliyoruzzz hadi hayırlısı
nurcum sende iyisin inş
bersum sen nasılsın kuşumneler yapıyonnn görüşemez oldukk
günüm senide çok özledim yaaaa bi ara karşılaşırız inşşş
kızlar ceylan girmiyo artık nerelerde acaba herşey yolundadır inşşş
canım eltimmmmmmmm ayak sürdün yaa ondan bende ardından geldim:) eltimi yalnız bırakmıyam dedim çok sagol canım hayırlısı ile kalp atışınıda duyarsam dahada rahtlarım inşş sende 11 hafta olmuşsun maşallah yakında cinsiyeti ögrenirsin canım kibayyyyyyyyy inanmıyorumdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şimdi gördüm eltimmmmmm hamileymişsinnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
çokkkkk sevindim canım benim hayırlı uğurlu olsunhihoyyyt
selam hanımlar bugün burası çok ıssızmış .hepiniz iyisinizdir inşallah..
semoşum uğramışsın karşılaşamadık saol duaların için bitanem benimde sen hep gönlümdesin.bol bol dinlen tatlım minişler hayırlısıyla gelince çok yorulucaksın.öpüyorum ..
esmacım herşey yolundaymış sevindim tatlımm.öptümmm
masalcım sıkma kendini rabbim büyük inşallah herşey yoluna girer.
sevilim sende uğramışsın oğluşun ve sen iyisinizdir inşallah..
boncuğum sen nasılsın tatlım.miniş iyimi ?rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
günüm sende gelmişsin iyisin umarım tatlım .rabbim sanada sağlıklı bir kız evlat nasip etsin...
gökcem,makbuşum,derinim ,nurum,bersum,richim,zorum,ağlamacım,sedacım,zeynom,zeynim hepiniz iyisinizdir inşallah tatlışlar öpüyorum sizi..
slm canlarim nerdesiniz kimsecikler yok
kizlaarrr okuyan herkesten dua bekliyorum lütfen aramiza fazla katilamayan arkadasimiz YALNIZ
24 haftalik bebegini sezeryanla aldirmak zorunda kalmis.......
kanamasi olunca mecbur almak zorunda kalmislar simdi konustuk bebek komadaymis dua bekliyo bizleden inss rabbim bebegini ona bagislar ği
bebek 32 cm,730 gram dogmus gayette iyi dogmus inss rabbim ona bagislar evladini mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?