gökçecim aile var bi tane eylülümüz yetr bi cadııı
bakalım artık hayırlısı 12. haftada gösterirse tahmin edilioyrmuş ya :))
güle güle nevincim hadi bende kaçtım görüşürüz kızlar kib öptm kaynanam var die fazla duramıyorum aeo
derin bersu rich gün makbuş zeyno ituana aklıma gelmiyo isimler yaaa kızlar hepinizi öpüyorum
sağol bitanemmm biraz inatçı çıktı ancak gösterdi hanımefendi kendini :)) test sonucu içinde doktora güvenmekten başka çarem yok o iyi diyor işte..canım gözün aydın inş rabbim tamamına erdirir çok sevindim inş keseyide görürsün canım
ayyy datlum bizim minik yegen kızmış hemi ay hadi gözün aydın en sonunda minik gösterdi kendini ama test sonucuna üzülme yaa inş saglıklıdır yegenimiz
canım inş rabbim sanada tez zamanda bi bebek nasip eyler hayırlısı ile hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan
canım tefriciye okumuşsun agzına saglık sen dr gitcektin napptın gittin canım herşey yolunda mı?
canım yaa ge.mişe bakkıyodum tefriciye olayına ama va<zgeçmişler sanırım sen nasılsınopuyorumnanaktan
canım benim aminn Rabbim sanada nasip etsin inşallah..selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyordum geç yazdım opuyorumnanaktan
makbercim çok sevindim allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin.gerçi sağlıklı sıhatli olsunda allahın izniyle kızlara bayılıyorum süslüyorsun falan yaaaa cicili bicili:dance:
esenseda canım sende hamileymişsin tebrik ederim canım allah senide sağlıklı sıhatli bebişine kavuştursun :teytey: :teytey:
kızlar süper yaaa herkez hamileeee :)))))
amin nuruncum sen naptın ne zaman adetin
kıslar bizim işimiz artık allah kaldı 11mılyon sperm ve ileri hareket%2 bende hergün meryem suresi okuyorum dün izledim tvde dua için en uygun zaman ezanla gamet arası(namazdan once ımam gamet getirir)onun için de her ezanda dua ediyorum bşide gece uyanırsınız ya ozaman rab ıle basbaşa kalıp edilen dua bide başkasının sizin için ettiği dua ,sevdiklerinizden dua isteyin kıslar biirinden birinin ettiği tutar inşallah
7 gün oruç tutup orucunu açacağın suya ya musavvir,ya bari,ya halık diyip ufleyıp o suyla oruç açılırsa allhın ıznıyle çocuk olur..dıyor
kadın 110 defa temiz bi kağıda bismillahirrahmanirrahim yazıp hamıle kalana kadar ılşkı sırasında uzerınde taşırsa allhın ıznıyle bebeği olur dio
bide hz zekeriyyanın coocğu olsun diye ettiği bi dua var:rabbim tarafından bana hayırlı bir soy nasip et sen duaları hakkıyla işitensin aminn
inşşalh faydası olur kılsar buyun duyduklarımı yazdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?