"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gökçecim aile var bi tane eylülümüz yetr bi cadııı
bakalım artık hayırlısı 12. haftada gösterirse tahmin edilioyrmuş ya :))

hadi bi cadı varsa evde sen başka isim bırak o zaman canım ya bazen 12 haftadan sonrada belli oluyo ama inş saglıklı olur bi kızın varmış bide oglun olsun inşş

evet kızım beyda :))) bunuda bakalım ne olacak hayırlı olsun sağlıklı olsun farketmiyor yıllardaır bekledim cinsiyet aramıyom :)
ben kaçtım aeo bye

güle güle nevincim hadi bende kaçtım görüşürüz kızlar kib öptm kaynanam var die fazla duramıyorum aeo
derin bersu rich gün makbuş zeyno ituana aklıma gelmiyo isimler yaaa kızlar hepinizi öpüyorum

selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyordum geç yazdım opuyorumnanaktan
makbercim çok sevindim allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin.gerçi sağlıklı sıhatli olsunda allahın izniyle kızlara bayılıyorum süslüyorsun falan yaaaa cicili bicili :dance:
esenseda canım sende hamileymişsin tebrik ederim canım allah senide sağlıklı sıhatli bebişine kavuştursun :teytey: :teytey:
kızlar süper yaaa herkez hamileeee :)))))

güle güle nevincim hadi bende kaçtım görüşürüz kızlar kib öptm kaynanam var die fazla duramıyorum aeo
derin bersu rich gün makbuş zeyno ituana aklıma gelmiyo isimler yaaa kızlar hepinizi öpüyorum

yakalayamadım seni canım yaaaa ben geldim sen gittin(( bende seni öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan

sağol bitanemmm biraz inatçı çıktı ancak gösterdi hanımefendi kendini :)) test sonucu içinde doktora güvenmekten başka çarem yok o iyi diyor işte..
canım benim aminn Rabbim sanada nasip etsin inşallah..

ay geldimmmmmm kimse yokkkkkkkkkkkkk
ituanacım bende çıktım canım geldigini görmemişim neyse kib görüşürüz

kıslar bizim işimiz artık allah kaldı 11mılyon sperm ve ileri hareket%2 bende hergün meryem suresi okuyorum dün izledim tvde dua için en uygun zaman ezanla gamet arası(namazdan once ımam gamet getirir)onun için de her ezanda dua ediyorum bşide gece uyanırsınız ya ozaman rab ıle basbaşa kalıp edilen dua bide başkasının sizin için ettiği dua ,sevdiklerinizden dua isteyin kıslar biirinden birinin ettiği tutar inşallah
7 gün oruç tutup orucunu açacağın suya ya musavvir,ya bari,ya halık diyip ufleyıp o suyla oruç açılırsa allhın ıznıyle çocuk olur..dıyor

kadın 110 defa temiz bi kağıda bismillahirrahmanirrahim yazıp hamıle kalana kadar ılşkı sırasında uzerınde taşırsa allhın ıznıyle bebeği olur dio
bide hz zekeriyyanın coocğu olsun diye ettiği bi dua var:rabbim tarafından bana hayırlı bir soy nasip et sen duaları hakkıyla işitensin aminn
inşşalh faydası olur kılsar buyun duyduklarımı yazdımm

canım verdigin bilgiler için çok sagol rabbim inş sanada tez zamanda bi bebek gönderir inşallah
nuruncum hayırlısı olsun canım adetin inş gelmez gelsede vakti deil deriz canım
kızlar nerdesinizzzz kaynanayı uyuttum haydi gelin daaaaaaaagamyoncuiremsu

slm kızlar nhb ben yine bunalımlara girmek üzereyim.iş yerimden bunaldım artık burdan ayrılmak istiyorum ama bebek fikri elimizi kolumuzu bağlıyor ne yapacağımı şaşırdım.neyse kocişim süpriz yaptı adanadan bugün döndü.normalde pazar gelecekti:):):

slm masalcim nasilsin canim kimsecikler yokki bacim bende geldim bakindim ama kimsecikler yok yatcaktim tam sen gelmisin nasilsin bakalim

makbusum bu arada yigenimizin ismini ömür koycakmsin allahim ismiyle hayirli uzun ömürler versin bacim inss darisi diger kizlarin basina.........

biz bi karar veremedik ama galiba nisa olcik gerci sadece ben biliyorum komik ama ne yapayim herkes bi isim akiyo sasirdim yaaaa

neyse masalcim uyku basti beni sende takildin galiba bi yerlere allah rahatlik versin biz kaciyoruz byee opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…