"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ok gökcem bende kacıyorum zaten benımkıde laf demesın sımdı kendınıze ıyı bakın ıyıgecelr

kızlar richim hoşgeldin ve geçmiş olsun.bu arada mız mız dan haberi olan varmı

günaydın kızlar herkeslere güzel bir hafta diliyorum..inşallah bol hamişli bir hafta olur:Saruboceqpuyorumnanaktan

aa benden sonra kimselerde uğramamış neyse haber veriyim dedim sağlık ocağına gittim az önce bebişimin kalp atışlarını duydum içim çok rahatladı bambaşka bişey Rabbim sizlerede yaşatsın inşallah..gitmişken aşımıda oldum geldim kolum çok ağrıyor şimdiden ne yapcam bilmiyorum..asıl gitme sebebimde dün gece kötü bir rüya gördüm bebişimin kalbini duymasaydım içim rahat etmicekti..şimdilik kaçıyorum akşam gelirseniz görüşürüz öpüldünüz

aaaaa
kimseler
yok
sabah
6da
baktım
sayfa
ilerlememiş..
makber
hadi
gözün
aydın...
mızmızda
hamildir
umarımmm..
kılavyem
bozulmuş
o
yuzden
böyle
yazıyorum
hadin
görüşürüz...

vay be gökçem demek birgün senin de takvimini görecektik...canım benim....allah kucağına lamayı nasip etsin...

vay be gökçem demek birgün senin de takvimini görecektik...canım benim....allah kucağına lamayı nasip etsin...

canım benim yaa saol bitanem rabbim tamamına ermemide nasip etsin inşşş sende ve burdaki tüm arkadaşlarımda tez zamanda hamiş olun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar yarın dr a gidicem kalp atışını duymak için dua edin bana olurmu pıtpıtlarıda duyuayım içim dahada rahat etcek inşşş

hayırlısı gökçem duy abak nasıl güzel bişi o kalp atışı...benim de yumurtalar toplandı dün gökçem bugün aramışlar 10 yumoş toplanmış 8 i iyi gidiyor demişler...çok sabırsız ve heyecanlıyım...ya çarşamba ya cuma transfer olacak...

çizelge de pembe olmuş kız mı istiyon gökçeeeeemm.....

kızlar biliyo musunu sanki küvezde bebeğim varmış gibi hissediyorum...çok garip bişi..boshayallersmile

bende yarın ufuktayım gökçecim
senacım rahat ol kız biraz az kaldı çok güzel olacak meraklanma

richim geçmiş olsun canım .daha iyisindir inşallah .öpüyorum seni..

canım minişin pıt pıtlarını duymuşsun maşalah fıstığımıza.buarada rüyan hayır olsun inşallah..

senam tedavin hayırlı olsun canım.maşallah yumoşlarda toplanmış darısı transfere .rabbim minişlerinin sıkı sıkı tutunmasını nasip etsn.haberdar et bizi tatlış..

selam hanımlar diycemde yine kimse yok..
gökcem gelmişsin karşılaşamadık .iyisin inşallah tatlım..

senam acayip bişey değilmi .bende tüp yaptığım sırada yumoşlar döllenmişti ve transfere 1 gün kala merkezin önünden geçiyoduk ben arabadan bağırıyodum minişlerim beni bekleyin diye..insan tuhaf oluyo .boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…