bende yazma tarzın böyle sandım :)) farklı olmuş :))
vay be gökçem demek birgün senin de takvimini görecektik...canım benim....allah kucağına lamayı nasip etsin...
richim geçmiş olsun canım .daha iyisindir inşallah .öpüyorum seni..ıyıgeceler kızlar bı bakım dedım hemen cıkıcam göz nezlesı olmusum sımdıde hapsurup duruyorum gözlerım hep dolualsanaalsanasmilebuarada meraketmeyın kızlar anlatırım yrn msnede karsılasırsak ok
ıyıyım yanı sımdı
canım minişin pıt pıtlarını duymuşsun maşalah fıstığımıza.buarada rüyan hayır olsun inşallah..aa benden sonra kimselerde uğramamış neyse haber veriyim dedim sağlık ocağına gittim az önce bebişimin kalp atışlarını duydum içim çok rahatladı bambaşka bişey Rabbim sizlerede yaşatsın inşallah..gitmişken aşımıda oldum geldim kolum çok ağrıyor şimdiden ne yapcam bilmiyorum..asıl gitme sebebimde dün gece kötü bir rüya gördüm bebişimin kalbini duymasaydım içim rahat etmicekti..şimdilik kaçıyorum akşam gelirseniz görüşürüz öpüldünüz
hayırlısı gökçem duy abak nasıl güzel bişi o kalp atışı...benim de yumurtalar toplandı dün gökçem bugün aramışlar 10 yumoş toplanmış 8 i iyi gidiyor demişler...çok sabırsız ve heyecanlıyım...ya çarşamba ya cuma transfer olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?