selammmmŞeniz
netim açıldı kıslar...haber veriyim dedim.zemuszemusgeçmişi şimdi okuyamıyom kahvaltı hazırlıyorum da..bi ara okuyup hepinize yazıcam...çok öptüm.
senammm canım arkadasım benim inşallah transferin pozitif sonuçlanacak hayatım Allahım inşallah senamın bu ay yüzü gülsün melegine kavuşsun:Saruboceq:
kızlar ben geldimmmmmmmmmmm
dr agitim erken aldı dr beni çok şükür kalp atışlarınıduyduk içim daha çok rahatladı dua eden herkesten allah razı olsun inş rabbim bebegi olmayan arkadaşlarıma tez zamanda nasip eder bu duyguyu yaşamayı amin.. hamişlerede hayırlısı ile kucagına almayı nasip eder inşşşş
derinim pc açılmış datlum sevindim yaa muhabbet ederiz artık demek kocişe de söyledin hee sagolsun oda darıs başınıza inşşş
senacım transfer yarınmış hadi şimdiden allah yardımcın olsun inş minigin sene olur dualarım seninle canım
ayy gökçem benim yaa çok şükür rabbime datluşşş hadi gözünaydın Şenizyaf derinim test süreci başladı desene hadi hayırlısı cano inşş fazla bekletmeyecek seni bebegin inşşş
hem seval hiç gelmez oldu yaa delü nerelerde acaba inş herşeyyolundadır
derinimmmmmm aşkım benim sağol dualaa.s.rın için...hadi inşallah senin adet gecikmesinden de bir süpriz çıkar kuşuuuuuuummm......çok opt arkadaşımı...
selamlar kizlar hayirli günleropuyorumnanaktan
ayy derinim sağol bitanem o senin tatlılığın opuyorumnanaktanama Allah biliyor ya bana benzesin istiyorum :))) kolumda hala aynı ya başıma geleceği biliyodum ben :)))
gökçem gözün aydın canım duydun demek pıtpıtları maşallah yiğenimize asıl heyecanın bundan sonra inan bana kalbini duysam rahatlarım diyordum ama olmuyor taki kucağına alana kadar bitmiyor o korkuda heyecanda :)) aman iyi olsunlarda gerisi boş..
senamm transferin yarınmış hadi hayırlısı canım dualarım seninle inşallah senin halayınıda çekicez
derinim yumurtlama olmasa çizgi de çıkmaz ama.....bu çift çizgi başka bişi olmasınyerimseniben
makbuşum sağol gülüm inşallah....
evet derinim öle....ama baksana elalıyı hatırla...inşallah öle bişeydir...
derinim yap kıs merak ettim ha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?