"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yaf derinim test süreci başladı desene hadi hayırlısı cano inşş fazla bekletmeyecek seni bebegin inşşş
hem seval hiç gelmez oldu yaa delü nerelerde acaba inş herşeyyolundadır

nasıldı kalp atışlarını dinlemek canım mikrofonlarımıza O'anı anlat canım....

nevincim valla güzel biduygu yaa acaip oluyo insan degişik yani hızlı hızlı çarpıyodu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşşş
dr a erken girdim çünkü test ister die aç gittim ooda istemedi erkenden içeri aldı beni canım:)

derinimmmmmm aşkım benim sağol dualaa.s.rın için...hadi inşallah senin adet gecikmesinden de bir süpriz çıkar kuşuuuuuuummm......çok opt arkadaşımı...

gökçemmmmm gözün aydın kuşum benim....öpücüğümü ve selamımı aldın mı nevoşdan....buluşmuşsunuz semam ,sen ,o.....ne güzel...

yaf derinim test süreci başladı desene hadi hayırlısı cano inşş fazla bekletmeyecek seni bebegin inşşş
hem seval hiç gelmez oldu yaa delü nerelerde acaba inş herşeyyolundadır
ayy gökçem benim yaa çok şükür rabbime datluşşş hadi gözünaydın Şeniz
darısı bize kısss:))))
evet kuşum test sürecim başladı hayırlısıyla.daha dogrusu aslında martın 11 yada 10 unun beklemeliyim diye düşünüyorum ama belli olmaz belki varsa erken çıkar diyerekten bugünlerde başlarım yani.
sende dinlen cnm benim sakın yorma kendini eskisi gibi..iş yapmadan duramıyon biliyom seni ben.klava:
derinimmmmmm aşkım benim sağol dualaa.s.rın için...hadi inşallah senin adet gecikmesinden de bir süpriz çıkar kuşuuuuuuummm......çok opt arkadaşımı...

ne demek canım benim.herzaman dualarımdasın...inşallah bu çabalarının sonucu güzel olacakŞeniz
valla benim adetleri biliyon kuşum hep gecikiyor.ama eskisinden az gecikiyor bikaç aydır..15 gün falan geçiyo en fazla.şuanda 10 gün geçmiş durumda..ama işn garip tarafı adetimin 13. gününden beridir ovulasyon testi yapıyorum sürekli çift çizgi çıkıyor.ama ikincisi biraz silik..bi kere daha ney yakaladım sadece 17.günüydü presed kullandım.bakalım o günden ümitliyim:))yani sende pko oldugun için anlarsın kuşum,sence böyle sürekli çift çıkması ovulasyonun bi türlü gerçekleşememesinden olabilir mi?yani yumurtlama hormonu salgılanıyodur ve bi türlü ovulasyon gerçekleşemedigi için böyle oluyor olabilir mi yaa kafam karışıyo?bilmiyorumkismile

ayy derinim sağol bitanem o senin tatlılığın opuyorumnanaktanama Allah biliyor ya bana benzesin istiyorum :))) kolumda hala aynı ya başıma geleceği biliyodum ben :)))

gökçem gözün aydın canım duydun demek pıtpıtları maşallah yiğenimize asıl heyecanın bundan sonra inan bana kalbini duysam rahatlarım diyordum ama olmuyor taki kucağına alana kadar bitmiyor o korkuda heyecanda :)) aman iyi olsunlarda gerisi boş..

senamm transferin yarınmış hadi hayırlısı canım dualarım seninle inşallah senin halayınıda çekicez

inşallahhhhhhhhhhhhh sana benzicek kıssss yeşil yeşil gözleriyle dünyaya ışık saçıcak anası gibiopuyorumnanaktan MAAŞALLAH

derinim yumurtlama olmasa çizgi de çıkmaz ama.....bu çift çizgi başka bişi olmasınyerimseniben

makbuşum sağol gülüm inşallah....

derinim yumurtlama olmasa çizgi de çıkmaz ama.....bu çift çizgi başka bişi olmasınyerimseniben

makbuşum sağol gülüm inşallah....

valla hayatım itiraf ediyorum arada gebelik testi de yaptım geçen hafta:ama çıkmadı bişey..sbenim kafama takılan sürekli çıkması.hala daha yapsam hala cift çıkar yani.bugün adetin 37.günü düşün..ama adet döngümün 45 gün oldugunu düşünürsem geç yumurtluyo olabilirim.belkide bu günler yumurtlama günleridir bilemiyom ki ay ne zor yaaa

evet derinim öle....ama baksana elalıyı hatırla...inşallah öle bişeydir...

13 gün ile 37. gün arasında 24 gün var ...24 gün çift çıkarmı hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…