"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar yarın dr a gidicem kalp atışını duymak için dua edin bana olurmu pıtpıtlarıda duyuayım içim dahada rahat etcek inşşş
demek o büyük gün geldi demek hayırlısıyla duyucan canım pıt pıtları bizede gelip anlatıcan ne kadar güzel bişey olduğunu inşallah
sağol ebroşum ya rüya konusunu açma hiç baya korktum:çok üzgünüm:ezana kadar dua okudum durdum

ebrarım sağol birtanem canım benim...inşallah senin minişin de çabuk gelir...he valla aynen öle çok garip ebrarım...

senamm seninde gözün aydın canım yumoşlar toplanmış inşallah bu defa meleğini sağ salim kucağınada alıcaksın ben inanıyorum bitanem

makbuş aşkolsun kız bu ikidir bi selam vermiyon:1no2:

derken mesajın geldi utandım valaaaaaaabilmiyorumkismile
muck muck sağol çok opt makbuşum...bebişi de...

selam kızlarrrrr
gökçem inşallah yarın o en güzel melodiyi duyacaksınnnn bebişinin pıt pıtları karşısında göz yaşlarına boğulacaksın demedi deme allahın izniyle dualarım seninle canımmmm
bende az önce bir mucizenin doğuşuna tanıklık ettim görümcem hala hastanede onu ziyarete gitmiştim orada bi dr tanıdığımıza hep diyodum beni bi ameliyata sok çok merak ediyom diye beni hastanede görünce gel sezeryan ameliyatına girelim dedi, ayyyy çok şahaneydi o bebeğin gözünü açmadan ağlaması aynı heykel gibi gri renkte vücuduuu çok tatlıydı maaşallah oğlandı bebekkk sezeryanda baya kolaymış yarım saatte herşey oldu bitti valla allahım tüm hamileleri tam vaktinde hayırlı doğumlar nasip et ve benim gibi bebek hasretiyle yananların ateşini söndürrrr bizlere sağlıklı bebekler nasip eyle ya rabbimmmm.....aminnnnnn

amin bersucum...inşallah....

iyidir makbuşum heycanla bekliyoz işte...

çizelge de pembe olmuş kız mı istiyon gökçeeeeemm.....

kızlar biliyo musunu sanki küvezde bebeğim varmış gibi hissediyorum...çok garip bişi..boshayallersmile
canım hayırlısı ile inş duyarım ya bira<z gerginim ama inş yarın geçer bu stresim canım valla çizelgeyi pembe yaptım hep kız düşünürdüm ama kısmet yaa sende heyecanlısın demi hadi senin içinde hayırlısı olsun inşşş gelsin minigin inş canım dualarım seninle
bende yarın ufuktayım gökçecim
senacım rahat ol kız biraz az kaldı çok güzel olacak meraklanma
canım ben yarın 2 gibi orda olcam eger orda olursun görüşürüz canım kib öptm
selam hanımlar diycemde yine kimse yok..
gökcem gelmişsin karşılaşamadık .iyisin inşallah tatlım..
cano karşılaşamadık malesef iyiyim canım işte biraz merak heyecan stres var sen na<sılsın
amin canım inş duyarım hep garip geliyo bana hamile miyim die düşünüyom bazen unutuyom bile ama rabbim büyük inş kucagımada almak nasip etmiştir inşş sen nasılsın

ay bitanem saol yaa evet geldi ogün bakalım dualarını esirgeme canım inş duyunca dahada rahatlıyıcam hayırlısı ile ..sen napıyon nasılsın dr a gittin mi

semoşşşşşşşşşşşşş geldin mi datlum yarın ufukta görüşürüz inşşş
kızlar ben kaçar uykum geldi kib öpüyorum sizi

gökçem öyle düşünmen çok normal canım diyorum ya ben bile bazen unutuyorumheralde doğurana kadar da inanamıcaz :))

evet canım iyi çok şükür bende yatmadan bakıyım dedim ama sayfa pek ilerlememiş bile..
sende iyisindir inşallah nöbettesin galiba..ben kaçıyorum canım sabah erkenciyim yine öpüyorum seni iyi geceler

EVET CANIM NÖBETTEYıM YARIN egly günüm işte olup biran önce diğer aya bakalım değilmi?hadi kuzum sen yat dinlen ii geceler

canlarım benim yarın transferim var benim için dua edin olur mu...sizden başka kimsenin haberi yok dolayısıyla bana dua edecek tek siz varsınız...

selammmmŞeniz
netim açıldı kıslar...haber veriyim dedim.zemuszemusgeçmişi şimdi okuyamıyom kahvaltı hazırlıyorum da..bi ara okuyup hepinize yazıcam...çok öptüm.

senammm canım arkadasım benim inşallah transferin pozitif sonuçlanacak hayatım Allahım inşallah senamın bu ay yüzü gülsün melegine kavuşsun:Saruboceq:

haydi lililililililii yarrr haydi lilililililili yaarrrrrsırnaşık şey ay içimden geldi nedense yafff..
kıslarrr hepinizi çok özledim...opuyorumnanaktan
kahvaltımızı ettik bende 5 dk yazayım dedim.
makbuşum canım benim kolun iyidir inşallah biraz..dün kaldıramıyom diyordun..kalp atışlarını da duydun yeniden ohh hadi gözünaydın bebişkomuz çokkkk tatlı olcak aynı senin gibiŞeniz

gökçemmmm kızzz datlu hamışşşşŞenizsende bugün 2 de gidicektin galiba..hadi bakalım cano inşallah duyucan pıt pıtları..ay ne çok seviniyorum bi bilsen cnm..az önce okurken eşime dedim.bi arkadasımız daha hamile diye..hadi bakalım diyo:)))hayırlısıyla saglıcakla gelsin miniş canoŞeniz

ebuşş canım benim yaa unutur muyum hiç...o yazıyı yazdım çıktım okumadan başka bişeyi..inan görmedim bende seni çokkkk özledim canım arkadasım benim..msn de kaynatırız artık hepbirlikte..nasılsın bu arada?eşin nasıl oldu canım?konusamadık detaylı

riçimm fıstıgım benim noldu sana yaaa(( konuşamıyoruz ki hiç..karşılaşamadıkda..söz vermiyim ama bu gece gelebilirsem msn e gelicem sende gel cnm konuşuruz.çok öptüm seniŞeniz

kızz bersummm ay ne karısın yaaaasırnaşık şeyherşey aklıma gelirdi de bizim delü bersunun sezeryan doguma girecegi gelmezdisırnaşık şeyne müthiş dimi..ben hiç girmedim ama nette izlemiştim..sen yakınen görmüşsün ıyyyy ama karnını kesiyolar yaff nasıl dayandın o görüntüyebilmiyorumkismileama herşey bi yana inşallah rabbim tez zamanda sanada ve isteyen herkese hayırlı saglıklı hamilelikler verir..inşallah bigün burada kendi dogum hikayeni anlatıcan hayatımŞeniz

masalımmmm napıyosun canım bende özledim seni kızzz:))gece arkadasımızŞenizdaha iyisin inşallah.şimdi tedavi durumu ne aşamada?

nurcum seni de unutmadım..ama sende fazla giremiyosun sanırım..nasılsın canım hayat nasıl gidiyo?öptüm senide.Şeniz

aramıza yeni katılanlar var sanırım..ismi gelmedi aklıma elazıglı bir arkadastı hoşgelmişsin canımopuyorumnanaktanbirde azize vardı sende hoşgelmişsin...ama azize tnıdık geldi banabilmiyorumkismile

bi ara sevalim de ugramış canım yaa o neler yapıyo Allah bilir..Allah yardımcısı olsun.:Saruboceq:

ay inşallah unuttugum olmamıştır..tabiki çok kız vaar topicte ama insanın bi anda aklına gelmiyo inanın...yada şöyle oluyor..sürekli aklımda biri varsa bile yazarken unutabiliyorum nedensebilmiyorumkismile

kızlar adetim 10 gün geçmiş durumda yineboshayallersmilebakalım martın 10 una kadar beklicem sonrada test yaparım:)))başladı test serüvenlerim:lepi:

kızlar ben geldimmmmmmmmmmm
dr agitim erken aldı dr beni çok şükür kalp atışlarınıduyduk içim daha çok rahatladı dua eden herkesten allah razı olsun inş rabbim bebegi olmayan arkadaşlarıma tez zamanda nasip eder bu duyguyu yaşamayı amin.. hamişlerede hayırlısı ile kucagına almayı nasip eder inşşşş
derinim pc açılmış datlum sevindim yaa muhabbet ederiz artık demek kocişe de söyledin hee sagolsun oda darıs başınıza inşşş
senacım transfer yarınmış hadi şimdiden allah yardımcın olsun inş minigin sene olur dualarım seninle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…