demek o büyük gün geldi demek hayırlısıyla duyucan canım pıt pıtları bizede gelip anlatıcan ne kadar güzel bişey olduğunu inşallahkızlar yarın dr a gidicem kalp atışını duymak için dua edin bana olurmu pıtpıtlarıda duyuayım içim dahada rahat etcek inşşş
sağol ebroşum ya rüya konusunu açma hiç baya korktum:çok üzgünüm:ezana kadar dua okudum durdumrichim geçmiş olsun canım .daha iyisindir inşallah .öpüyorum seni..
canım minişin pıt pıtlarını duymuşsun maşalah fıstığımıza.buarada rüyan hayır olsun inşallah..
senam tedavin hayırlı olsun canım.maşallah yumoşlarda toplanmış darısı transfere .rabbim minişlerinin sıkı sıkı tutunmasını nasip etsn.haberdar et bizi tatlış..
hayırlısı gökçem duy abak nasıl güzel bişi o kalp atışı...benim de yumurtalar toplandı dün gökçem bugün aramışlar 10 yumoş toplanmış 8 i iyi gidiyor demişler...çok sabırsız ve heyecanlıyım...ya çarşamba ya cuma transfer olacak...
çizelge de pembe olmuş kız mı istiyon gökçeeeeemm.....
canım hayırlısı ile inş duyarım ya bira<z gerginim ama inş yarın geçer bu stresim canım valla çizelgeyi pembe yaptım hep kız düşünürdüm ama kısmet yaa sende heyecanlısın demi hadi senin içinde hayırlısı olsun inşşş gelsin minigin inş canım dualarım seninlekızlar biliyo musunu sanki küvezde bebeğim varmış gibi hissediyorum...çok garip bişi..boshayallersmile
canım ben yarın 2 gibi orda olcam eger orda olursun görüşürüz canım kib öptmbende yarın ufuktayım gökçecim
senacım rahat ol kız biraz az kaldı çok güzel olacak meraklanma
cano karşılaşamadık malesef iyiyim canım işte biraz merak heyecan stres var sen na<sılsınselam hanımlar diycemde yine kimse yok..
gökcem gelmişsin karşılaşamadık .iyisin inşallah tatlım..
amin canım inş duyarım hep garip geliyo bana hamile miyim die düşünüyom bazen unutuyom bile ama rabbim büyük inş kucagımada almak nasip etmiştir inşş sen nasılsındemek o büyük gün geldi demek hayırlısıyla duyucan canım pıt pıtları bizede gelip anlatıcan ne kadar güzel bişey olduğunu inşallah
sağol ebroşum ya rüya konusunu açma hiç baya korktum:çok üzgünüm:ezana kadar dua okudum durdum
selam kızlarrrrr
gökçem inşallah yarın o en güzel melodiyi duyacaksınnnn bebişinin pıt pıtları karşısında göz yaşlarına boğulacaksın demedi deme allahın izniyle dualarım seninle canımmmm
bende az önce bir mucizenin doğuşuna tanıklık ettim görümcem hala hastanede onu ziyarete gitmiştim orada bi dr tanıdığımıza hep diyodum beni bi ameliyata sok çok merak ediyom diye beni hastanede görünce gel sezeryan ameliyatına girelim dedi, ayyyy çok şahaneydi o bebeğin gözünü açmadan ağlaması aynı heykel gibi gri renkte vücuduuu çok tatlıydı maaşallah oğlandı bebekkk sezeryanda baya kolaymış yarım saatte herşey oldu bitti valla allahım tüm hamileleri tam vaktinde hayırlı doğumlar nasip et ve benim gibi bebek hasretiyle yananların ateşini söndürrrr bizlere sağlıklı bebekler nasip eyle ya rabbimmmm.....aminnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?