"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derinim sevalim uğramıi demişsin ben de merak ediyodum onu ne yazmış uğrayıp...

pardon sevalim demişsin...ben sevilim anladım...tabi sevalimi de opüyorum da....

gökçemmmmmm gözün aydın tatlımmmm çok sevindim .....inşallah allah izniyle kucağına aldığınıda görürsün .....
senacım yarın transferin olacakmış ....dduaalarım seninle inşallah sende minişine kavuşursunnnnn

senam kociş oturcam demişti şimdi gelebildim kusura bakma..
bersum seninlede yazışamadık iyice msn de sende kusuruma bakma canım.
senacım seval girmiş evet.ama bi ara sevili de gördüm sanki.geçmişin bi kısmını okuyamadım da tam olarak.

kıslar yoksunuz galiba.neyse bende çıkayım kocişi oturtmadım bi türlü..hazırlanıyım dışarı çıkarız belki.çok öptüm hepinizi.

nevoşum bitti kıs...bıcı bıcı da yaptım yarına hazırımbayanssulusmile

senammm ben gene geldim kıss...ya daha öncede açıklk getirmiştim bu konuya çevrimdışı gösteriyorum bazen ama nedeni ikidebirde kalkıyorum işim oluyor..buradyım ve yazmıyorum sanılmasın diye...
ebroşta gelmedi yaa((
nevincim selamlaşmadık hiç..geri sayfalarda hoşgeldin demiştim tekrardan hoşgelmişsin.ve de hamilesin sanırım:)

derinim hayırdır ebrarı neden bekliyosun...

nevoşum ne yatması bu gece yatabilecem mi bakim...öfff yarında hiç okula gidesim yok ama zaten bir hafta olmıcam bari yarın gireyim derse de müdürü kızdırmayayım...gamze hanıma erken gelmem gerekiyosa geleyim izin alıp dedim ...yoooooo gerek yok dediÇok üzgünüm çoook

geldim kıslar kocişe çorba yaptım da:)

nevincim tüp bebek demek hadi hayırlı ugurlu olsun canım...
senacım bilmiyom ki dışarı çıkıcaz birazdan.demin hazırlanıyım dedim ama işlerim çıktı.eşim kalkmadı kıyamadım bende gidelim dmeye.şimdi tamam çıkarız diyor.çıkarsam alıcam test:))

slm kızlar kımse yok ama selamımı verım dedım
senacıgım hayırlı ugurlu olsun cnm dualarımız senınle umarım bebişin sıkı sıkı tutunut cnm sana
gökcem cok sevındım hayırlı olsun cnm
derınım testmı yapcan yap kız negüzel hadı merakla beklıyorum ınsallah görürsün cnm cıft cızgıyı
ebrosum bersum makbusum nurum nevıncıgım ......adını saymadıgım dıger kızlar kendınıze dıkkat edın öptüm hepınızıde

dualarımız seninle senacım allahın izniyle sende bebişlerine kavuşacaksın kızzz ikiz falan mı olucak neee allah söyletti valla:)))
derincimm ne olacak bizim bu halimizzz ne zaman yumurtladık ne oldu ne bitti hiç bir şey bilmiyoruz.
sende de oluyor mu bilmiyorum ama aklıma gelmişken söyliyim ben bu ay yumurtlama kontrolune başladım 10. gün 11. m.m 13.gün 14 m.m. 15. gün küçülüp kist oldu cuma günü yine gidicem kontrole doktor tekrar başka bir yumurta gelişebilir dedi fisfisfis ona bakıyor şimdi. sende de böyle mi oluyor. bide bu pko da tansiyon düşüklüğü, miğde bulantısı, kasık ve belde ağrı oluyormu bende acayip bi şekilde olmaya başladı. geçen hafta tansiyonum 7 ye 3 çıktı o derece yanii doktora sorucam cuma günüde öncesinde sana bir danışayım dedim.

evet cnm çıkıyom birazdan alırsam yapıcam bakalım :))öptüm fıstıgım.opuyorumnanaktan

canım bende yumurtlama takibine başlamıştım bu ay.doktor iki defa çagırdı sonra çagırmadı.adet olunca gelicen klomene başlıcaz yumurtlama yok dedi..bende bişy anlamadım yani niye böyle yaptı bilmiyorum...adet de olmadım daha zaten olursam klomen içicem...
valla canım bende mide bulantısı falan oluyor ama pkoyla alakalı oldugunu düşünmüyorum canım.tansiyonum da arada düşer..belki de ilgisi vardır bilemicem ama doktor böyle bi etkisi oldugunu söylemedi hi..pkonun olumsuz etkileri tüylenme,sivilcelenme ve kilo oluyor tatlım..belki de hamilesindir ondan oluyodur kısss:))ama beni sorma testle sürekli çift çizgi hala yumurtluyom galiba:roflol:

neyse canlar ben kaçtım..çıkıp test alalım bari..sanmıyom varsada çıkacagını ama hadi hayırlısı:)))
yaparsam haber veririm öptüm sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…