13 gün ile 37. gün arasında 24 gün var ...24 gün çift çıkarmı hiç...
evet cnm çıkıyom birazdan alırsam yapıcam bakalım :))öptüm fıstıgım.opuyorumnanaktanslm kızlar kımse yok ama selamımı verım dedım
senacıgım hayırlı ugurlu olsun cnm dualarımız senınle umarım bebişin sıkı sıkı tutunut cnm sana
gökcem cok sevındım hayırlı olsun cnm
derınım testmı yapcan yap kız negüzel hadı merakla beklıyorum ınsallah görürsün cnm cıft cızgıyı
ebrosum bersum makbusum nurum nevıncıgım ......adını saymadıgım dıger kızlar kendınıze dıkkat edın öptüm hepınızıde
dualarımız seninle senacım allahın izniyle sende bebişlerine kavuşacaksın kızzz ikiz falan mı olucak neee allah söyletti valla:)))
derincimm ne olacak bizim bu halimizzz ne zaman yumurtladık ne oldu ne bitti hiç bir şey bilmiyoruz.
sende de oluyor mu bilmiyorum ama aklıma gelmişken söyliyim ben bu ay yumurtlama kontrolune başladım 10. gün 11. m.m 13.gün 14 m.m. 15. gün küçülüp kist oldu cuma günü yine gidicem kontrole doktor tekrar başka bir yumurta gelişebilir dedi fisfisfis ona bakıyor şimdi. sende de böyle mi oluyor. bide bu pko da tansiyon düşüklüğü, miğde bulantısı, kasık ve belde ağrı oluyormu bende acayip bi şekilde olmaya başladı. geçen hafta tansiyonum 7 ye 3 çıktı o derece yanii doktora sorucam cuma günüde öncesinde sana bir danışayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?