slmm azızecıgım umarım testlerın ıyı cıkar cnm
ya yalnızın bebeginden haber var mı kızlar ?inş durumu iyidir inşşş
azizecim sen naıslsın
aaa canım yaa çok üzüldüm...tedavi olma imkanın varmıymış canmm?saol azizecim bende iyiyim bende genetik test yaptım bi ay sonra çıkmıştı gerçi sonu. benimki iyi degildi kan pıht ve kromozom bozuklugu çıktı ama inş senin temiz çıkar sonuçların canım
hadi gökce kaçarrrrrr by by
sağol canmm :Saruboceq:kızlar msnede konusmaya daldık burayı unuttuk
azızecıgım ıcını rahat tut cnm hersey güzel olcak hayırlısıyla
ebrarım gökcem ben kacıyorum kızlar kendınıze ıyı bakın
hadı görüşürüz kızlar öptüm
azizecim şimdi gördüm tatlım.kabul ettim saol canım..hadi senide çok öptüm.kendine iyi bak.iyi düşün iyi olsun inşallah.
canlarım bugün transferin 7. günüydü.....idrar yaptım ve galiba pozitif....ama hemen halay çekmeyin yarın kan vercem o zaman çekersiniz inşallah yalancı pozitif falan değilse..çünkü daha çok erkendi test için bukadar zamanda çıkar mı bilmiyorum....hani ilaçların etkisinden falan olabliri diye diyorum.....dualarınızı esirgemeyin...
tatlımm daha öncede dedim sana listeden silmicem adınııı hamiş bölümüne yazılana kadar silinmek yok sanaalsanaalsanasmilekızlar gökcem ve nevın ugramamıslar umarım ıyıdırler:Saruboceq:
derınım hayırlı ugurlu olsun cnm yenı evın sana ıstedıgın herseyı getırır umarım dıkkatet kendıne:lepi:
makbusum bı sıkıntım yok sayılır aman alıstık artık bazı seylere senınde göbüşünü gördüm masallah cnm allah nazarlardan korusun:Saruboceq:
bersum sagol cnm senınde tedavın hayırlı olsun hadı ınsallah yumosların kocaman olur ve bebıs gelır buay hayırlısıyla:Saruboceq:
sweetcıgım ınsallah bıranönce tekrar hamıs kalıp bebegını hayırlısıyla kucagına alırsın cnm:Saruboceq:
ozgule ve eneplnar aramıza hosgeldınız kızlar umarım bıranönce bebişlerınıze kavusursunuz
ya makbus benı lısteden sıl cnm gördüm kırmızı kartı ama anlamadım ben bu regl günlerımı bı ay 34.gün oluyorum bır ay 28.gün
canımm çok şükür iyiymişsin..meleğinin seni bırakmayacağına inanman çok güzel inşallah senden de güç alır yiğenimiz..dualarımızdasın canımslm kizlar.uzun zamandir topige gelemiyodum ,, bir sürü problemler hep üst üste geldi vakit bulamadim.. simdi biraz gecmisi okudum bebisime dua eden herkese coooook tesekkür ediyorum..melegim hala mücadelesine devam ediyo onunla beraber bende tabii..bugün 17 gün oldu hala yogun bakimda henüz tam olarak doktorlar riski atlatti demiyolar ama ben biliyorum melegim beni birakmicak..duaya cok ihtiyacimiz var ,,hepinizden allah razi olsun,,,
gökçem iyi olmana sevindim canım benim çok merak etmiştik seni..artçılar devam ediyormuş heralde aman dikkatli ol yinede Allaha emanetsiniz canım benimkızlar mrb ben geldim sizi korkutmuşum ama çok şükür iyiyim yaa dün elazıg da deprem olduda biz az hissettik üç defa hissettik korktum pc yi açmadım elektrik felan yanar bişey olur die arada dışarı gittik akşamda başım çok kötü agrıdı giremedim ama çok şükür bişey olmadı annemlerde elazıg merkezdeler onlarda iyiler çok şükür semafatih de iyi ama nevin i aramayı unutmuşum yaa
senamm erken yapmışsın testi inşallah sonuç yanıltmaz bitanem yarın o müthiş haberini alıcaz inşallah :Saruboceq:canlarım bugün transferin 7. günüydü.....idrar yaptım ve galiba pozitif....ama hemen halay çekmeyin yarın kan vercem o zaman çekersiniz inşallah yalancı pozitif falan değilse..çünkü daha çok erkendi test için bukadar zamanda çıkar mı bilmiyorum....hani ilaçların etkisinden falan olabliri diye diyorum.....dualarınızı esirgemeyin...
canlarım bugün transferin 7. günüydü.....idrar yaptım ve galiba pozitif....ama hemen halay çekmeyin yarın kan vercem o zaman çekersiniz inşallah yalancı pozitif falan değilse..çünkü daha çok erkendi test için bukadar zamanda çıkar mı bilmiyorum....hani ilaçların etkisinden falan olabliri diye diyorum.....dualarınızı esirgemeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?