"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay saolun richim yaaa günde sagolsun burdaki tüm arkadaşlar sagolsunlar merak etmişler beni allah razı olsun ama işte gündüz korkudan açamadım pc yi akşamda başım agrımış bide bekledil gene olur die açmadık patlar felandie heleki lojmanda oturuyoz evler acaip yani biraz şiddetli olsa yıkılır yani sen nasılsın canım döndünüz demi siz?

yanlız uğramış gökcem şimdilik herşey yolundaymış inşallah daha iyi olucak.dualarımız onunla..

ya yalnızın bebeginden haber var mı kızlar ?inş durumu iyidir inşşş
azizecim sen naıslsın

iyiyim gökçecim çok sağol...beklemekten helak oldum yaaa nede uzunmuş bu kromozon test sonucu. şubatın 14 gibi yapmıştık 1ay sürer dediler 15 martta alırız inşallah.
sen nasılsın canmm?

ay yalnız iiçin çok sevindim inşş rabbim yardımcısı olsun
kızlar ben kaçıcam acaip açımmmmmmmmmmmmmm gidip yemek yiyem gelirim yine güzeller kib öptttmmm

kızlar ben kaçar işlerim var yine misafir gelicek yemeğe .hepinizi öpüyorum.görüşmek üzere...

saol azizecim bende iyiyim bende genetik test yaptım bi ay sonra çıkmıştı gerçi sonu. benimki iyi degildi kan pıht ve kromozom bozuklugu çıktı ama inş senin temiz çıkar sonuçların canım
hadi gökce kaçarrrrrr by by

kızlar msnede konusmaya daldık burayı unuttuk
azızecıgım ıcını rahat tut cnm hersey güzel olcak hayırlısıyla
ebrarım gökcem ben kacıyorum kızlar kendınıze ıyı bakın
hadı görüşürüz kızlar öptüm

azizecim şimdi gördüm tatlım.kabul ettim saol canım..hadi senide çok öptüm.kendine iyi bak.iyi düşün iyi olsun inşallah.

aaa canım yaa çok üzüldüm...tedavi olma imkanın varmıymış canmm?
sağol canmm :Saruboceq:
azizecim şimdi gördüm tatlım.kabul ettim saol canım..hadi senide çok öptüm.kendine iyi bak.iyi düşün iyi olsun inşallah.

tatmam tatlım yerimseniben bende çook öptüm Şeniz

canlarım bugün transferin 7. günüydü.....idrar yaptım ve galiba pozitif....ama hemen halay çekmeyin yarın kan vercem o zaman çekersiniz inşallah yalancı pozitif falan değilse..çünkü daha çok erkendi test için bukadar zamanda çıkar mı bilmiyorum....hani ilaçların etkisinden falan olabliri diye diyorum.....dualarınızı esirgemeyin...

canim insallah sonuc pozitiftir rabbim gönlüne göre versin opuyorumnanaktan testin fotosunu koyabilrmisin bizde bakardik

tatlımm daha öncede dedim sana listeden silmicem adınııı hamiş bölümüne yazılana kadar silinmek yok sanaalsanaalsanasmile
canımm çok şükür iyiymişsin..meleğinin seni bırakmayacağına inanman çok güzel inşallah senden de güç alır yiğenimiz..dualarımızdasın canım
gökçem iyi olmana sevindim canım benim çok merak etmiştik seni..artçılar devam ediyormuş heralde aman dikkatli ol yinede Allaha emanetsiniz canım benim
senamm erken yapmışsın testi inşallah sonuç yanıltmaz bitanem yarın o müthiş haberini alıcaz inşallah :Saruboceq:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
senacım
inşallah
hamilesin...

nurunayn inşallah tatlşım...inşallah çektiğim acıların mükafatını verir allhım....artık yediğim iğnelerin haddi hesabı yok...hemşireler iğne yapacak yer bulamıyo taş gibi olmuş...göbekte aynı kanatıyorum batıracam diye....daha önce yaşadıkalrımı da saymıyorum bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…