slm kizlar.uzun zamandir topige gelemiyodum ,, bir sürü problemler hep üst üste geldi vakit bulamadim.. simdi biraz gecmisi okudum bebisime dua eden herkese coooook tesekkür ediyorum..melegim hala mücadelesine devam ediyo onunla beraber bende tabii..bugün 17 gün oldu hala yogun bakimda henüz tam olarak doktorlar riski atlatti demiyolar ama ben biliyorum melegim beni birakmicak..duaya cok ihtiyacimiz var ,,hepinizden allah razi olsun,,,
selam hanımlar güzel birgün diliyorum...
derinişkom taşınıyormuşsun hayırlı olsun tatlım evin umarım sana uğurlu gelir ve hayırlısıyla minişin gelir canım.herşey gönlünce olsun.çok sevindim senin adına...
bersum hayırlı olsun canım demek tedaviye başladın.ben ilk hamileliğimi o iğneyi kullandıktan sonra kalmıştım inşallah sanada hayırlı gelir tatlışım.bende seni özledim canım görüşemedik hiç..
yanlızım gelmişsin çok sevindim tatlım rabbim meleğini sana bağışlasın inşallah sıkı sıkı tutuncak hayata..
richim gelmiş kırmızılar hayırlısı inşallah sende başlıycaksın galiba tedaviye..öpüyorum tatlımmm
kızlar mrb ben geldim sizi korkutmuşum ama çok şükür iyiyim yaa dün elazıg da deprem olduda biz az hissettik üç defa hissettik korktum pc yi açmadım elektrik felan yanar bişey olur die arada dışarı gittik akşamda başım çok kötü agrıdı giremedim ama çok şükür bişey olmadı annemlerde elazıg merkezdeler onlarda iyiler çok şükür semafatih de iyi ama nevin i aramayı unutmuşum yaa
hoşbuldukebroşum çok şükür herşey yolunda yaa dün biraz korktuk özellikle annemler için korktum ama çok şükür iyiler rabbim yakınlarını kaybedenlere sabır versin inşş sen naıslsın canım
bersum altta görünüyon naber datlum
saol datlum bende iyiyim.
çok şükür sizde bişey yok haber alınca rahatladım zaten .allahım ordakilerin yardımcısı olsun dünden beri dua ediyorum.allahım sabır versin hepsine..sizede büyük geçmiş olsun cano..
slm tatlım iyiyim çok sağol yerimseniben yok canmm daha çıkmadı bekliyoz yaaa beklemek beni çok yıpratıyo sonucun ne olcanı da merak ediyom bilmiyorumkismile
inşallah haftaya çıkar diye umut ediyom.
sen nasılsın tatlım?senin bi çocuğun varmıydı tatlım?
sağol canım bende iyiyim.yok benim çocuğum yok canım.yanlız 3 tane meleğim var cennette.
seninde inşallah iyi çıkar tatlım sonuçların.bilirim çok stres oluyo insan.bende yaptırdımyaa..
hoşbulduk gökcem ya depremı hıssedınce sabahın köründe ılk aklıma sen geldın cnm ya cok şükür ıyıymıssın
günde merakettı senı dün msnede sordu oda sevınıcek sımdı görünce
ebrarım ıyıyım cnm sen nasılsın bakım ne var neyok görüşmeyelı