sweetcim günlerin ne zaman doluyor canım ne kadar ara ver demişti doktor?inşallah çalışmalar başladıgı gibi kalırsın tatlım..öpüyorum seni..
kızlarrr ben size kaç gündür söylemeyi unutuyorum..ben taşınıyorum:))
az önce eşyaları kolilemeye başladım..yarın izinli günüm.normlade 15inde taşınacaktık ama kociş tutturdu beklemeye ne gerek var diye...yarın taşınalım istiyor...bende yavaş yavaş toparlıyorum..yarın temizlige giderim.akşam da taşırız heralde offf yorgunluklar beni bekliyo..ama olsun tatlı yorgunluk olacak Allahın iziniyle...ev babamın dayısının,sagolsun babişim geçen konuşmuş benim için.bende gittim gördüm begendim...inşallah hayırlısı olur canlar.şimdi kaçayım kimse yok zaten devam ediyim kociş gelene kadar.öptüm hepinizi.
sweetcim günlerin ne zaman doluyor canım ne kadar ara ver demişti doktor?inşallah çalışmalar başladıgı gibi kalırsın tatlım..öpüyorum seni..
kızlarrr ben size kaç gündür söylemeyi unutuyorum..ben taşınıyorum:))
az önce eşyaları kolilemeye başladım..yarın izinli günüm.normlade 15inde taşınacaktık ama kociş tutturdu beklemeye ne gerek var diye...yarın taşınalım istiyor...bende yavaş yavaş toparlıyorum..yarın temizlige giderim.akşam da taşırız heralde offf yorgunluklar beni bekliyo..ama olsun tatlı yorgunluk olacak Allahın iziniyle...ev babamın dayısının,sagolsun babişim geçen konuşmuş benim için.bende gittim gördüm begendim...inşallah hayırlısı olur canlar.şimdi kaçayım kimse yok zaten devam ediyim kociş gelene kadar.öptüm hepinizi.
bu arada bende bugün doktora gittim adetin 3. günü gel demişti klomen türevi bi ilaç yazdı menagon mi neyse unuttum bi de çatlatma iğnesi umarım yumuşları kocaman edip çatlatırda bizde o anı yakalayıp mucizeyi yaşarızzzz.....
evet hayatım taşınıyorum kısmetse.bayanssulusmileçok sagol bersum benim..opuyorumnanaktanseninde klomen vaktin gelmiş inşallah dedigin gibi iyi gelişir yumoşlar da yaz hamilesi olursun canımmmmmmŞenizselammm canlar elazığ daki depremden etkilenen arkadaşlar hepinize çoook geçmiş olsun gökçem,semoşum,riçim,sena kendinize dikkat edin ...ölenlerede çok üzüldüm deprem değilde kerpiç evler yüzünden ölümler olmuş ne acı 21.yüzyıldayız hala dünyanın mimarinin teknolojinin çok gerisindeyiz....
derinişkom taşınıyormuşsun senin adına çok sevindim yeni evin ssana şans ve bebiş getirir inşallah...iş yerine yakın mı yeni evin....allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.
ebroşum canım senlede görüşemedik ne zamandır özledim.....
semaveela hamileymişsin çooook sevindim canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah....
kızlar bal çörekotu tarçın karışımını ve süt buhar etkisini bien varmı
derin canim tasiniyormussun allah kolaylik versin cok zor tasinmakohaoldumsmileazicik esya var gibi durur ama biraz ordan biraz burdan heryer kolilerle dolar agir kaldirma nolur nolmaz bende kizima hamile oldugumu bilmeden ev tasimistim hemde dördüncü katti ne agir esyalar tasimistim ama rabbim esirgedikten sonra birsey olmuyor sen genede dikkat etboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?