"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım doktorum 1 sene en kötü 9 ay dedi. bi diğeri daha az. yani belli bi tarih yok. ama ben bi süre bekelmeyi düşünüyorum. umarım fazla bekletmez tesellim beni. bian önce hamiş oluurm yine inşallah.

arkadaşlar bende size katılmak istiyorum,bende bir yıldır çocuk istiyorum ve bunu eşimden başkasıyla konuşamıyorum,bu samimi ortamda insanın içini dökmesi ve birşeyler öğrenmesi güzel

hayırlı uğurlu olsun canmm yeni evin.kolay gelsin :lepi:

ay kızlar iki dakka bakam dedim kaçamak yaptım:)))
kocişi zorla kaldırdım şimdi ben geldim:)hadiiii diye bagırıyo şimdi gel diyo..
nurum sagol canım gelmiş kadar oldun:))belim agrımaya başladı vallahi inşallah hayırlısıyla hepsini atarız yarın eve offfff.

aziziecim çok sagol canımcım öptüm kaçıyom şimdi pc açık çevrimdışıyım ama buralarda dolanıyom:))))arada bakarım size.kahve molası vericez birazdankaydirigubbakcemile3
bersummm tunişimm kıslarrrr çokkkkö ptümm dua edin bana hemencik yerleşiyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeyvahedigeldismile

selammm canlar elazığ daki depremden etkilenen arkadaşlar hepinize çoook geçmiş olsun gökçem,semoşum,riçim,sena kendinize dikkat edin ...ölenlerede çok üzüldüm deprem değilde kerpiç evler yüzünden ölümler olmuş ne acı 21.yüzyıldayız hala dünyanın mimarinin teknolojinin çok gerisindeyiz....

derinişkom taşınıyormuşsun senin adına çok sevindim yeni evin ssana şans ve bebiş getirir inşallah...iş yerine yakın mı yeni evin....allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.

ebroşum canım senlede görüşemedik ne zamandır özledim.....

semaveela hamileymişsin çooook sevindim canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah....

bu arada bende bugün doktora gittim adetin 3. günü gel demişti klomen türevi bi ilaç yazdı menagon mi neyse unuttum bi de çatlatma iğnesi umarım yumuşları kocaman edip çatlatırda bizde o anı yakalayıp mucizeyi yaşarızzzz.....

amin insaallahhhhhh bebişine bizlerde bebişimize kavuşuruz....

kızlar bal çörekotu tarçın karışımını ve süt buhar etkisini bien varmı

evet hayatım taşınıyorum kısmetse.bayanssulusmileçok sagol bersum benim..opuyorumnanaktanseninde klomen vaktin gelmiş inşallah dedigin gibi iyi gelişir yumoşlar da yaz hamilesi olursun canımmmmmmŞeniz
evim işe yakın aynı ykınlıkta diyebilirim..asıl iyi olan eşim buradan yarım saat yürüyordu sabahları..ama şimdi en fazla 15 dk da işte olacak:)))

kızlar bal çörekotu tarçın karışımını ve süt buhar etkisini bien varmı

tatlım bal çrekotu yumurtlamayı kolaylaştırıyor..süt buharı da rahimdeki pislikleri atmaya yardımcı.geçen magazaya gelen bir müşterim de birkaç tane lahana yapragının üzerine kaynak süt döküp buharına oturmayı tavsiye etti ama ben nedense ypamıyorum böyle şeyleri ya.

kızlar iyi geceler dilemeye geldim..derinim başladın heralde toparlanmaya kolay gelsin canım kendinede fazla yüklenme
öpüyorum hepinizi kocaman iyi geceler

sagol bitanem ya yüklendim bile yani.koray yatak odayı söküyo bende biraz yardım etmeye çalışıyorum arada burayı gözetliyorum:))yat sen canım öptüm seni yarın görüşürüz ararım.
bu arada yarından sonra nete 1 hafta giremem hemen sevk yapamayabiliriz ptt den.bakalım inş hemen olur.

derin canim tasiniyormussun allah kolaylik versin cok zor tasinmakohaoldumsmileazicik esya var gibi durur ama biraz ordan biraz burdan heryer kolilerle dolar agir kaldirma nolur nolmaz bende kizima hamile oldugumu bilmeden ev tasimistim hemde dördüncü katti ne agir esyalar tasimistim ama rabbim esirgedikten sonra birsey olmuyor sen genede dikkat etboshayallersmile

çok sagol zeynim.vallahi sorma koliden geçilmiyo belim agrıdı çok..yok merak etme kaldırmıyorum kociş kaldırıyo elletmiyo sagolsun.
bu sabah testte çıkmadı ama ne olur ne olmaz haklıısın.

tuanacım uyumadın mı daha benim gibi sende..ay şimdi oturdum ya belim çok agrıyo((bittim yani.
yaında çok işim var off off.

kızlar gökcem ve nevın ugramamıslar umarım ıyıdırler:Saruboceq:
derınım hayırlı ugurlu olsun cnm yenı evın sana ıstedıgın herseyı getırır umarım dıkkatet kendıne:lepi:
makbusum bı sıkıntım yok sayılır aman alıstık artık bazı seylere senınde göbüşünü gördüm masallah cnm allah nazarlardan korusun:Saruboceq:
bersum sagol cnm senınde tedavın hayırlı olsun hadı ınsallah yumosların kocaman olur ve bebıs gelır buay hayırlısıyla:Saruboceq:
sweetcıgım ınsallah bıranönce tekrar hamıs kalıp bebegını hayırlısıyla kucagına alırsın cnm:Saruboceq:
ozgule ve eneplnar aramıza hosgeldınız kızlar umarım bıranönce bebişlerınıze kavusursunuz
ya makbus benı lısteden sıl cnm gördüm kırmızı kartı ama anlamadım ben bu regl günlerımı bı ay 34.gün oluyorum bır ay 28.gün

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…