- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
slm kizlar.uzun zamandir topige gelemiyodum ,, bir sürü problemler hep üst üste geldi vakit bulamadim.. simdi biraz gecmisi okudum bebisime dua eden herkese coooook tesekkür ediyorum..melegim hala mücadelesine devam ediyo onunla beraber bende tabii..bugün 17 gün oldu hala yogun bakimda henüz tam olarak doktorlar riski atlatti demiyolar ama ben biliyorum melegim beni birakmicak..duaya cok ihtiyacimiz var ,,hepinizden allah razi olsun,,,
slm kizlar.uzun zamandir topige gelemiyodum ,, bir sürü problemler hep üst üste geldi vakit bulamadim.. simdi biraz gecmisi okudum bebisime dua eden herkese coooook tesekkür ediyorum..melegim hala mücadelesine devam ediyo onunla beraber bende tabii..bugün 17 gün oldu hala yogun bakimda henüz tam olarak doktorlar riski atlatti demiyolar ama ben biliyorum melegim beni birakmicak..duaya cok ihtiyacimiz var ,,hepinizden allah razi olsun,,,
nuruayn öle düşünme canım....daha hayatta neler var....ben yaşadıklarımdan sonra...çok küçük şeyler dahi şükretmeyi öğrendim...
kizlar galiba ben hamileyim
insallah canım insallah tüm kalbimle hemde ama eğer adetine 4 5 gün varsada idrar testinde çıktıysa ve tedavi görenlerdensen aldanma sakın bazılarında çatlatma iğnesi ve ilaçlar çift çizgi çıkartıyor bende olmuşdu umarım adetini geçmişsindir
ayy senam çok sevindim hadi inşallah yarın halaya kalkıcaz .allahım gönlüne göre versin tatlım.inşallah minişler sıkı sıkı tutundular sana..opuyorumnanaktancanlarım bugün transferin 7. günüydü.....idrar yaptım ve galiba pozitif....ama hemen halay çekmeyin yarın kan vercem o zaman çekersiniz inşallah yalancı pozitif falan değilse..çünkü daha çok erkendi test için bukadar zamanda çıkar mı bilmiyorum....hani ilaçların etkisinden falan olabliri diye diyorum.....dualarınızı esirgemeyin...
kizlar galiba ben hamileyim
canim ben tedavide degilim sat 8 subat aslinda hep gec gelir adetim ama simdiye kadar sayisiz test yapmisimdir hicbiri silikte olsa cift cizgi cikmadi rabbime sonsuz sükürler olsun bende rüyada gibiyim inanamiyorum insallah hersey gercektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?