"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbuşum sağol canım inşallah ...dua et bana ...allahım üçünü aldı....bir tane versin yerine...

canim benim hep dua edicem yavruna, hep boyle guclu ol o hissedicek annesinin gucunu, Allah'a emanet olun.
kizlar herkesin deprem sonrasi iyi olmasina cok sevindim.
senam Insallah yarin kanla da kesinlesicek.
yalnizin bebegini bilmiyordum, cok uzuldum kizlar, hepimiz tum gucumuzle dua edelim bu gece((

Canabı Hakkım tez zamanda sağlığına kavuuştursun....

hah
bende
adet
oldum
takmayayım
dedim
takmadım
salladım
ama
allahım
vermiyo
işte
aman
ben
bıktım...

nuruayn öle düşünme canım....daha hayatta neler var....ben yaşadıklarımdan sonra...çok küçük şeyler dahi şükretmeyi öğrendim...

ynlz....allah bebeğinin yadımcısı olsun ona direnme gücü versin...acısını göstermesin canım...

kizlar galiba ben hamileyim

insallah canım insallah tüm kalbimle hemde ama eğer adetine 4 5 gün varsada idrar testinde çıktıysa ve tedavi görenlerdensen aldanma sakın bazılarında çatlatma iğnesi ve ilaçlar çift çizgi çıkartıyor bende olmuşdu umarım adetini geçmişsindir

canim ben tedavide degilim sat 8 subat aslinda hep gec gelir adetim ama simdiye kadar sayisiz test yapmisimdir hicbiri silikte olsa cift cizgi cikmadi rabbime sonsuz sükürler olsun bende rüyada gibiyim inanamiyorum insallah hersey gercektir

ayy senam çok sevindim hadi inşallah yarın halaya kalkıcaz .allahım gönlüne göre versin tatlım.inşallah minişler sıkı sıkı tutundular sana..opuyorumnanaktan
kizlar galiba ben hamileyim

ayy allahım negüzel bir haber .canım tebrik ediyorum seni .bak rabbim nekadar büyük .şükürler olsun tamamına erdirsin inşallah.halaya başlıyoruz tatlım..
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:dance::dance::dance::dance::dance::dance:

nurcum senin kırmızılarda gelmiş hayırlısı tatlım yaa .inşallah sırayla minişlerimiz gelicek..

kızz zeyncim hadi inş minigi n yoldadır canım eger ilk defa böle çıktıysa yeniden test al gene yap varsa muhakkak çıkar hadi gözün aydın olsun inş canım
senammmmmm canım benim yaaa hadi rabbim yüzünü güldürür inş ben tüp yaptıgımda 9 . gündü hiçbişe çıkmamıştı semafatih yapmıştı 8 .gün pozitif çıkmıştı inş seninde öyle olur bitanem inşş

nuruncum kırmızı kart gelmiş hemen umutsuz olmuşsun kız daha yaşın çok küçük büyük deil miş canım lütfen üzülme yaa

canim ben tedavide degilim sat 8 subat aslinda hep gec gelir adetim ama simdiye kadar sayisiz test yapmisimdir hicbiri silikte olsa cift cizgi cikmadi rabbime sonsuz sükürler olsun bende rüyada gibiyim inanamiyorum insallah hersey gercektir

inşallah
hayırlı
olsun
ŞenizŞenizŞeniz

ama nuruncum sen diyon kafaya takmadın ama işte belki bu ay kısmet deildi canım moral bozma rabbim vaktini tez yazmıştır inş alnına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…