"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

nurcum üzülme canım sadece yazıp cevap alamayınca dedim bi sorunmu var bilmeden bişeymi yaptım?neyse görmemişsin önemli değil.sadece belirtmek istedim yani..üzülme tamam.opuyorumnanaktan

nurcum üzülme canım sadece yazıp cevap alamayınca dedim bi sorunmu var bilmeden bişeymi yaptım?neyse görmemişsin önemli değil.sadece belirtmek istedim yani..üzülme tamam.opuyorumnanaktan

asıl
sen
üzlüme
canımsınız
sizle
ne
problemim
olurkiiieyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

yok nurcum art niyet aramadım sadece sorunmu var acaba diye merak ettim.inanıyorum art niyet yoktur.tamam çok takılma sorun değil canım.

nurcum tamam bitanem hadi çok öpüyorum seni görüşmek üzere şimdi çıkmam gerek salata filan yapıcam .benimki gelir .iyi akşamlar canım..
kızlar hadi öpüyorum sizleride..

makbuşum sağol canım inşallah ...dua et bana ...allahım üçünü aldı....bir tane versin yerine...
deme öyle bitanemm biliyorsun kaybedilen herşeyin sonunda daha iyisiyle ödüllendiriyor Rabbim..bizlerde sadece vardır bunda da bir demek düşüyor..inşallah bu defa sorunsuzca bir hamişlik dönemi geçirirsin bitanem
kizlar galiba ben hamileyim
canımm gözün aydın ne güzel bi haber yaa dün sema bugün sen kızlar yaza kadar herkes hamiş kalıcak inşallah baksanaza arka arkaya hamiş haberleri alıyoruz maşallahhhh

kizlar allah hepinizden razi olsun rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin ben hala inanamiyorum doktora gittikten sonra dahada rahatliycan profilime testin resmini koydum bakipta bana iyi birseyler söylerseniz sevinirim hepinizi öpüyorum

bitanem ben baktım bile testte resmen belli işte daha ne olsun ohhh geliyor minişin inşallah..ama fazla beklemeden doktora git olurmu hatta ihtmalin varsa yarın git..
bu arada senin kızına hastayım yaa maşallah çok tatlı yerime öp onu olurmu :))

zeyncıgım cok sevındım cnm ya masallah topıgımıze allah analı babalı büyütsün ınsallah:Saruboceq:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
a.s.

ay senam da hamıleymıs ya ınsallah cnm ya yrn beklıcez haberını hadı bakalım cıfte hamıs haberı olcak süper yaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

semaveela ve özgule asagıdasınız kızlar umarım ıyısınızdır

zeynim resme baktım tatlım maşallah baya net çift çizgi .tekrardan hayırlı olsun canım allahım tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…