"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gökçeee
sen
kiloda
vermiştin
dimi
babannem
sen
kilo
ver
bebeğin
olur
diyoCADIARZUCADIARZU

nurcum kaç kilosun tatlım?
ben 72 yim yaa ohaoldumsmile
ne olcak halim bilmemki eyvahedigeldismile

kızz delü zeynn akıllı duruyomda napam insan kocişinede sarılmak istiyo beee oda her an yanımızzda her dakka dibimizde bekliy bizi:)
nuruncum 1 aylıgına geldi 20 gündür burda dha 10 günden fazlda durur yanee:) kendi evi var osmaniyede canım sen nasılsın biraz daha iyisin demi

delü ebroşşş burdayım lennnnnnnnnnnnn yazıyom görmüyonmuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nuruncum ben tam spor a başla<dım daha kalori yakıyoum ki 65 kilo ile hamile kaldım :) aslında sende başla spor a eger fazzla varsa giit hem kafa dagılıyo valla

bende seviyorum evimi yaa şükürler olsun...
buarada arkadaşlar CSSA vardıya onun bebişi olmuş galiba .hiç haber vermiyolar yaa..
SUHENZADA hamileymiş allah tamamına erdirsin inşallah..

öyle canim rabbim ol dedikten sonra hersey bahane ben hala inanamiyorum gidip gelip teste bakiyorum dogrumu diye o yüzden burayada koydum bir fikir edinmek acisindan inanki bende esime söyledim hadi tüp bebekten yirttin diye o zazen cok karsi tüpe allah istedikten sonra verir diyordu ama ben iste duramiyordum

benimkide aynı zeynim hiç yanaşmıyo olursa olur olmazsa olmaz.
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.uzun yıllar geçince inanması güç olur tabi.

valla zeyncim rabbim yeterkiol desin ama iştekiminin tüp bebek vesile oluyo kiminin kendiliginden geliyo rabbim herkse nasip etsin inşşş
tamam ebroşum git gel canım

gökcem demek insan sarılmak istiyo haa aklinialirimsmile
siz yeterince sarılmışsınız yaa bebiş olasıya sarılmayıverin..kaydirigubbakcemile3

kız sarılmayımda özlüyom amaaaaa kocişimiiiiiiiiiii canooo ya ben burdayım ama pc acaip ses yapıyo yaa korktum valla birazdan kapatırım kızlar kocişte kapat dio ses yapıyo patlar felan dio:)

valla zeyncim rabbim yeterkiol desin ama iştekiminin tüp bebek vesile oluyo kiminin kendiliginden geliyo rabbim herkse nasip etsin inşşş
tamam ebroşum git gel canım

haklisin canim bende cok badireler atlattim bu konuda rabbim herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…