"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derinim taşınmıştır heralde şimdi yeni evinde mutludur inşallah.yeni ev minik bebiş getirsin arkadaşıma..

slm güzellerrr ben geldim
ya zeyne ve senaya çok sevindim darısı diger arkadaşlarıma inşşşşşş
ay derinim eve mi taşınıcak tı yaa ne zaman ben nie görmedim yazdıgını genelde geçmişideokurum ama gözden kaçırmışım demek ki inş yeni evi ona mutluluk huzur saglık bebik getirir inşş

selam kizlar cok sagolun güzel dilekleriniz icin resim profilime girerseniz hemen orda anca okadar becerebildim bu sayfaya yapmayi cok istedim ama beceremedim fazla anlamiyorumkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin zeynim nasılsın tatlım anlat bakalım nasıl oldu?yani bişey yaptınmı ?gerçi rabbim izin verdi oldu ama merak ediyor insan işte.ben gördüm resmi basbaya çift çizgi.

canim benim insalah rabbim sanada öyle kara kasli kara gözlü bir kiz nasip eder ayrica doktorumu hemen aradim haftaya carsamba randevu verdi burda öyle hemen almiyorlar doktora gidene kadar günler nasil gecicek bilmiyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

zeynin yeni gördüm resmi canım gayt belli ikinci çizgide hadi inşş ikincii yegenimizzz yoldaaaaaaaahihoyyythihoyyyt
ebroşum kaynana gitti biraz öncce yatmaya genelde peşimizi pek bırakmıyo ama bugün gitti delikafadulden offf artık kocişle yalnız kalmayı da özledim yaa

nurum gel tatlışım yaa yanlızlığımızı paylaşalım.seninki çalışıyo galiba .benimki buz gibi havada maça gitti...

meraba kizlar inanin ben ne duysam yapiyordum sadece bu ay inanin birsey yapmadim sadece elevit diye bir vitamin kullandim 60lik paketti 50 tanesini ictim testi pozitif görünce bigün icmedim

gökce akilli durun bakayim bebegi unutma hakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lmaz:lmaz:

allahımın takdiri zeynim herşey boş yeterki ol desin rabbim .
inşallah sağlıkla kucağına alırsın bitanem inanki çok sevindim neler düşünüyodun.artık biriktirdiğin paraları bebişin doğumunda kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…