"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ana gökcemle aynı yazmışız neyse datlum sen çıkmışsın bile hadi güle güle iyi uykular rüyanda minişini gör..
zeynim senide çok öptüm allah rahatlık versin sende rüyanda minişini gör canım..

kizlar birde ben bu ay internetten ilac aldim hem esime hem kendime 50euroya gerek kalmiycak insallah

ebrar
bende
65
olmuşum
naberbilmiyorumkismile
of
veremiyomki
napacambilmiyorumkismile

gökçe
benimki
kıldır
merkeze
izin
vermez
ama
yürüsem
çikolata
kolayı
kessem
iyi
olacak:umursamaz::umursamaz:

gökçe
iyi
valla
sabrediyon
ben
dayanamam
hoş
insandan
insana
farkederlmaz:

gökçe
benimki
kıldır
merkeze
izin
vermez
ama
yürüsem
çikolata
kolayı
kessem
iyi
olacak:umursamaz::umursamaz:

nuruncum eger çikolata alışkanlıgın varsa canım bırak boşver bebekten önemli deil zaten hem az yürüyüş bile fark ediyo insanda canım bol bol yürü markete sen git canım
kızlar mrb ben geldim ama kimseler yok hepinize güzel bi gün diliyorumm bende komşum çagırdı üstteki ona gitcez kaygana ile görüşürüz akşamopuyorumnanaktan

kızlar 8. gün değerim 66 çımış...hamiileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmm........nolur dua edin bu sfer bişi çıkmasın...elllerim titiryo...

kızlar 8. gün değerim 66 çımış...hamiileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmm........nolur dua edin bu sfer bişi çıkmasın...elllerim titiryo...
ayy bitanemmmm tebrik ediyorum seni Rabbim bu defa kucağına almayıda nasip etsin inşallah inan çok mutlu oldum:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

gökçe haklısın bak hamileler çoğaldı bende o kervana katılırım iş tez zamanda..

tatlim gözün aydin degerin cok güzel burda öyle extra gidip kandan baktiramiyoruz imkan olsa bende yaptirirdim sevincim ikiye katlanirdi sende kendine dikkat et

canalrım çok sağolun allah hapinize nasip etsin inşallah...

derinimmmmmmmm nerdesin.....

ay senacıgım cok sevındım cnm allah kucagına saglcakla hayırlısıyla almayıda nasıp etsın ınsallah
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

senam derinim evini taşıdı neti ancak 1 haftaya kadar açılır ben ona telde söylerim olmadı kardeşine giderse ordan yazar sana

richberry sağol birtanem....darsısı size inşallah...tamam makbuşum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…