selam dicem ama kimseler yok ebroşumdan başkasıda uğramamış(
neyse hastaneden geldim rutin bi kontroldü yalnız tansiyonum baya düşük çıktı sürekli baş dönmelerim oluyor..onun dışında kan uyuşmazlığı için test yapıldı çok şükür bi sorun yok negatif çıktı..hanımefendide tam göstermedi kendini yan gelmiş yatıyor dedi doktor :))) magnezyum falan verdi.nisanın ilk haftasıda 4 boyutlu ultrasona giricem daha net pozlarını yakalıyım siteye yüklicem teyzeleri görsün diye..şimdilik kaçtım acık dinleniyim gelirim yine öpüldünüz
makbuşum demek ömürümüz yn gelip yatıyodu :ecrin_bebek:selam dicem ama kimseler yok ebroşumdan başkasıda uğramamış(
neyse hastaneden geldim rutin bi kontroldü yalnız tansiyonum baya düşük çıktı sürekli baş dönmelerim oluyor..onun dışında kan uyuşmazlığı için test yapıldı çok şükür bi sorun yok negatif çıktı..hanımefendide tam göstermedi kendini yan gelmiş yatıyor dedi doktor :))) magnezyum falan verdi.nisanın ilk haftasıda 4 boyutlu ultrasona giricem daha net pozlarını yakalıyım siteye yüklicem teyzeleri görsün diye..şimdilik kaçtım acık dinleniyim gelirim yine öpüldünüz
canom demek aynısın kıyamam sana rabbim şifa versin inşallah bol bol ıhlamur içiyosun değilmi.rabbim şifa versin datlum.yakın olsak gelir iyileştirirdim seni ama mesafeler var malesef.öptüm seni kuzuuu..kızlar mrbbb ben halen aynı devam gripeeeee inşş çabuk geçer yaaa hapşurmaktan bi hall oldum artık
ebroşum gezmeye gittin de geldin demek burdahava o kadar güzzel ki yaa keşke bende çıkabilseydim
makbuş hayırlı haberle gel inş canım minik yegenimiz kocaman olmuştur şimdi maşallah.. derin geçtimi yeni evine hadi mutlu olsun rabbim güzel günler görmesini nasip etsin onada inş
günümm saol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?sela kizlar ebrarim nasilsin?
gokcecim gecis olsun iyi dinlen.
makbus arkadasimdan biliyorum onun da tansiyon bebis buyudukce dusuk cikmaya baslamisti ama doktoru dusuk tansiyon onemli degil yuksek ciksa korkardik demisti, korkma arkadasim hic sorun yasamadi arada dustu tansiyonu. cok yorma kendini gerci benim arkadas son gune kadar sokak sokak gezdi walla:)) uzme kendini bunun icin cok yorulmamaya bak.
kizlar herkese selam; ben iyiyim oyle geciyor gunler bu ay bana dua edin bir mucize icin cunku belki mayista tup bebege gecme durumum var nisanda denyemeyecegiz o yuzden baskilaa igneleri olucak diyen dogal son ay sansim(( bende sans yok ama Rabbimin mucizesi bitmez.
gerci tup bebege kesin geciyorum diyemem nisandaki psikolojime bagli senamdan dolayi saicak bakiyorum simdi, amannn ne bileyim kizlar ne diyecegimi ne dusunecegimi nasil dua edecegimi bile sasirdim, hamile kalmaktan da korkuyorum bu ne perhiz bu ne lahana tursusu misali!!!!
duanizi istiyorum(
ii akşamlar herkese...
gökçecim canım geçmiş olsun çok dikkat et
semadan ne haber az kaldı merak ediyorum onuda
selam zeynim ben iyiyim canım sen nasılsın?varmı güzel gelişmeler?herşey yolunda inşallah..
zeynim çok şükür yaa çift çizgiyi gördün .artık endişelenme inşallah minişin hayırlısıyla gelicek .kızın ne düşünüyo söyledin değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?