"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar mrbbb ben halen aynı devam gripeeeee inşş çabuk geçer yaaa hapşurmaktan bi hall oldum artık
ebroşum gezmeye gittin de geldin demek burdahava o kadar güzzel ki yaa keşke bende çıkabilseydim
makbuş hayırlı haberle gel inş canım minik yegenimiz kocaman olmuştur şimdi maşallah.. derin geçtimi yeni evine hadi mutlu olsun rabbim güzel günler görmesini nasip etsin onada inş

sela kizlar ebrarim nasilsin?
gokcecim gecis olsun iyi dinlen.
makbus arkadasimdan biliyorum onun da tansiyon bebis buyudukce dusuk cikmaya baslamisti ama doktoru dusuk tansiyon onemli degil yuksek ciksa korkardik demisti, korkma arkadasim hic sorun yasamadi arada dustu tansiyonu. cok yorma kendini gerci benim arkadas son gune kadar sokak sokak gezdi walla:)) uzme kendini bunun icin cok yorulmamaya bak.
kizlar herkese selam; ben iyiyim oyle geciyor gunler bu ay bana dua edin bir mucize icin cunku belki mayista tup bebege gecme durumum var nisanda denyemeyecegiz o yuzden baskilaa igneleri olucak diyen dogal son ay sansim(( bende sans yok ama Rabbimin mucizesi bitmez.
gerci tup bebege kesin geciyorum diyemem nisandaki psikolojime bagli senamdan dolayi saicak bakiyorum simdi, amannn ne bileyim kizlar ne diyecegimi ne dusunecegimi nasil dua edecegimi bile sasirdim, hamile kalmaktan da korkuyorum bu ne perhiz bu ne lahana tursusu misali!!!!
duanizi istiyorum(

klavyemde sorun var, bazi harfler cikmiyor gerci nurunkinden iyidir nuruncum kopuyorum gulekten senin yazilari okuyunca senin gb klavyende alem kaydirigubbakcemile3 iyisin insallah nuruncum, uzme kendini olur mu sira geliyor bizede, gerci once ebrarimi bekliyorum hep icime doguyor ebrarcim az kaldi mujdene.
derincim de yerlesmistir insallah, yeni ev bebis getirsin ona da

slm hatunlarrr geldim gene kimse yok
günüm çok saol canım inş sende tüp e gerek kalmadan hamiş olursun canım benim

ii akşamlar herkese...
gökçecim canım geçmiş olsun çok dikkat et
semadan ne haber az kaldı merak ediyorum onuda

canim olumunekankayizsmilegözün aydin hersey yolundaymis bebegin fotosunu sabirsizlikla bekliyorum

makbuşum demek ömürümüz yn gelip yatıyodu :ecrin_bebek:
küçük cimcime yesn onu teyzoşu sağlıklı olsunda yatsın.demek kan testinde iyi çıktı çok şükür canım gözünaydın inşallah.nisandada tam tanışıcaz yiğenimizle inşallah .öpüyorum seni canım.buarada topicin durumu ne böyle yaa.üzüldüm inanki..
canom demek aynısın kıyamam sana rabbim şifa versin inşallah bol bol ıhlamur içiyosun değilmi.rabbim şifa versin datlum.yakın olsak gelir iyileştirirdim seni ama mesafeler var malesef.öptüm seni kuzuuu..
günümm saol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
tüp bebek konusunda kararsozsın demek hayırlısı olsun inşalah bitanem allahım gönlüne göre versin herzaman dualarımdasınız emin ol.
buarada diyosunya ebrarımdan ümitliyim inanılmaz heyecan kaplıyo içimi .inşallah dediğin gibi olur canom yaa .bende soğan kürüne başladım umarım şifa olur .hadi çok öptüm seni .kendine iyi bak tatlım..
ii akşamlar herkese...
gökçecim canım geçmiş olsun çok dikkat et
semadan ne haber az kaldı merak ediyorum onuda

nevincim nasılsın canım herşey yolunda inşallah..opuyorumnanaktan

selam zeynim ben iyiyim canım sen nasılsın?varmı güzel gelişmeler?herşey yolunda inşallah..

buarada sayfalar okadar birikmişki oku oku bitiremedim nerelerdesiniz kızlar kaydirigubbakcemile3
nurda uğramamış,bersum ve richimde .iyilerdir inşallah..

ebrarcim ordamisin canim bu mart ayi bayagi ugurlu geldi beni biliyorsun 12senedir ugrasiyorum hamile kalmak icin rabbimin izniyle galiba var birseyler balsurat vardi birde yaban gülü onlarda cok ugrasiyorlardi onlarda hamileymis hic beklenmeyen kisiler hamile sanki sizlerdende öyle bir müjde gelicek gibi insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam zeynim ben iyiyim canım sen nasılsın?varmı güzel gelişmeler?herşey yolunda inşallah..

canim sagol iyiyim daha doktora gitmedim carsamba randevum dün tekrar test yaptim pozitif on dakika önce ovulasyon testi yaptim oda cift cizgi herseyi rabbim bilir artik doktora gidene kadar ben genede kendimi fazla kaptirmak istemiyorum

ay allahım inşallah canım yaa bende okudum bugün yabangülümü çok sevindim oda 7 yıldır uğraşıyomuş.rabbim istedikten sonra olmaz diye bişey yok yaa .sen ve gökcem benim ümitlerimi yeşerttiniz .rabbim tamamına erdirsin .bende dört gözle mutlu bir haber daha duymak istiyorum..

zeynim çok şükür yaa çift çizgiyi gördün .artık endişelenme inşallah minişin hayırlısıyla gelicek .kızın ne düşünüyo söyledin değilmi?

zeynim çok şükür yaa çift çizgiyi gördün .artık endişelenme inşallah minişin hayırlısıyla gelicek .kızın ne düşünüyo söyledin değilmi?

canim kizima daha söylemedim iyice emin olduktan sonra söylüycem öbür iki düsügümde okadar cok üzüldüki anlatamam tekrar üzülmesini istemiyorum insallah hersey kesinlesince ozaman söylerim artik kesin havalara ucar cünkü cok istiyor

ay canım çok doğru düşünmüşsün çocuk ruhu hemen yıkılır allah korusun .ama rabbimin izniyle kucağına alıcaksın .kızınla beraber büyütürsünüz inşallah.sana çok yardımı olur .

insallah canim dedigin gibi olur rabbim tez zamanda sizlerede nasip edre derin napti acaba oda ovulasyon testlerinin hep pozitf ciktigini yaziyordur belki bir müjdede ondan gelir

valla canım derinimin durum çok ilginç yaa ben onada dedim ya hamile yada hormonlarla alakalı bir durum .hayırlısı inşallah bi müjdede ondan gelse tam süper olur gerçekten..

canim benim eltimin kizida hamile ona sordum hamileliktesti pozitifse hamilelik kesin ne kadar dogru bilmiyorum ama birde eger kist varsa pozitif cikar dedi bana pek mantikli gelmedi bende simdiye kadar hic kist olmadi bilemem artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…