"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm canlariiimmmm.........
ZEYNcim allah tamamina erdirsin balim gözün aydin olsun tekrar........
SENAM cok sükür bacim inss keseyide görürsün inss tek ve cok saglikli olur melegin inss baciimmm sen rahat ol allahimdan hayirlisini dile.......
MAKBUSSS yorma yigenimi bakiiimmm dövecem seni heeee dinlen bacim dikkat et kendine daha cok yorulacaksin simdikten bol bol dinlen......

DERINIM güle güle otur bacim allahim birde bebis versin inssss.......

EBRARIM,GÖKCEM RICIM sizleride öptük kizlar ve diger arkadaslar hepinizde kendinize iyi bakin öpüyorum sizlerideee....

veee YALNIZ dan haber var hepinizede cok tesekkür ediyor hepinizide cok özlemis bebegi ayni durumda sadece cok yavas gelisiyormus
gelismesi tamamlanmadigi icin kalbinde delik varmis akcigerler henüz olusmamis nefes alip vermekte cok güclük cekiyormus ve birazdaha fenasi beyninde kanama baslamis müdahele edemiyolarmis mafoldumben cok üzgün YALNIZ ve cok teselliye ihtiyaci var allahim yardimcisi olsun yaa heran aklimda hic unutamiyorum rabbim inss yüzüne baksin evladini ona bagislasin ne olursa olsun hayirlisini dileyelim canlarim ne olurrr..........

canımm kızma ya pek yormuyorum zaten ( yalnıza çok üzüldüm off Rabbim meleğini ona bağışlasın inşallah yaşam savaşını kazanır o küçüçük bedeni şimdiden nasıl mücadele ediyor ( dualarım onunla ve meleğiyle

slm kızlar nasılsınız ben dün 5.30da aşılamamı yaptırdım kızlar aşılamam 32ci saatte oldu bişey olurmu neyse şuanda dinleniyorum işallah tutar ya dua edin bana

allah
yardımın
olsun
inş
tutar
kendini
yorma
başka
şeylerle
meşgul
ol..

iyi
günlerr
kimse
yok
ama
olsun
dün
iki
saat
durmaksızın
ağladım
en
yakınlarımın
anne
olacağı
beni
sevindirsede
içimi
yakıyor..

eşimde
çok
üzüldü
onu
suçladım
bi
düzgün
tedavi
olmuyoz
pis
inadın
yuzunden
dedim
oda
aşılamayı
kabul
etti
ama
yazın
inş
bitkisel
gıdalar
yesin
ozamana
kadar
morfolojide
sayıda
artar
kimsenin
bana
aımasını
istemiyom
artık
evdende
çıkmama
kararı
aldım
ama
nezamana
kadar:gitme:

makbusss kis burdamiydin anam sen kizmiyorum bacim dikkat et kendine inan ben yatamiyoarum artik sirt agrilarim cok fenalasti durdugum yerde kiriliyo simdikten bok bol dinlen bacuummm.......
hic sorma yalnizcima cok üzülüyorum ben yaaa

nuruncum hayirlisi canim ne olur hayirlisini dile rabbimden inss birgün sende tadacaksin bu günleri biz hepimizde hic olmayacak zannediyoduk ama bak zaman geldi catti bile darisi sizlere inss

nurumm hoşgeldin canım üzülme desemde biliyorum boş ama kadere boyun eğmekten başkada çaremiz yok işte ( dilerim Rabbim aşılamaya fırsat kalmadan meleğini gönderiri sana

inan bende bol bol dinleniyorum canım tek zorlayan şey tansiyon düşüklüğü çok başım dönüyor ondan korkuyorum..birde 2 gündür sanki göbeğim küçülmüş gibi hissediyorum sende de oluyormu bilmem ama sabahları uyanıyorum ya hiç kıpırtı falan olmuyor unutuyorum bile hamile olduğumu

dr söyle bacim bagzen cok yeyince asiri cikar göbis ama sonra sabahlari özelliktede kücülmüs gibi gelir gözüne bendede oluyo o bagzen her sabah bi farkli olur korkma bagzen cok oynarken ertesi gün hic tepki vermeyebilirmis gün icinde hicc bi sekilde hareketini hissetmessen hemen ara dr unu ama az oynamasindan endiselenme......

ve tansiyon isini sakin ihmale alma söyle dr una baksin cagresine bacim kalcium ve magnecium cok önemli dikkat et onlari ihmal etme artik omega 3 onuda almaya basla günde üc tane ceviz ye eger hapin yoksa ok

sağol canım yaa benimki gündüz pek hareket etmesede geceleri yatarken hareketleniyor gündüz uyuyor gece uyanıyor heralde :))) tansiyon için doktor bol bol dinlen dedi düşük olmasında korkulucak bişey yokmuş yüksek olması kötüymüş..magnezyum verdi doktor kasılma ve kramplar için her akşam içiyorum toz halinde bişey işte :))

aglamacim sagol canim sende insallah güzel bir hamilelik gecirip sagsalim alirsin bebegini kucagina arkadasin bebeginede rabbim sifa versin en kisa zamanda iyilesir ins:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız ben biraz iş yapıp bira dinleniyorum ya kızlar ne kadar dinlenmem lazım ve nelere dikkat etmem lazım

selam canlarım bugün anneme geldim iki günde annemde kalıcam pazartesi hayırlısıyla doğum olucak pc yi bulmuşken sizlere yazayım dedim .çok özledim sizleri rabbim en kısa zamanda siz güzel arkadaşlarımada bu duyguyu yaşatsın inşş dualarımdasınız
hamiş olan arkadaşları da tamamına erdirsin iinşşş sizler de bana dua edin canlarım hepinizi kocaman öpüyorummm

Allah kurtarsın canım bebişini sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti ney canım adını ne koyacaksın ayyyyy çok sorundum sanırım...boshayallersmile

semoşum eşim görmüş bugün sizi doktora neden gittiniz...gününüz belli zaten ya merak ettim...pazartesi anniş olcan hade az kaldı....inşallah sağlıkla........ben napcam yaaaaaaaaa daha 4+4 bekle babam bekleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.................

makbuş benim hamilelğimde 20. haftadan sonra 1-2 hafta rahim ağzına doğru bebek basınç yapıyo gibi oluyodu sende de oluyo mu?hala merak ediyorum herkeste oluyo mu diye?doktora sormuştum o suyundur sen öle hissediyosun demişti...

ayy
ne
güzel
şeylerden
bahsediyorsunuz
son
günlerde
eşimdede
çouk
isteği
arttı
hatta
bu
ay
yaptıralım
aşılamayı
diyor
ama
bilmiyomki
ayy
bende
bu
sohete
katılacakmıyım
bilmiyomki

slm hanımlar
semoşum canım bizde seni özledik saglıkla kucakla inşş canım rabbim hayırlısı ile bizlerede o günleri göstermeyi nasip etsin
nuruncum kociş heveslendi öylemi sizin içinde çok sevindim rabbim senide tez vakitte sevindirsin canım
aglamacım sende iyisincanım yalnızın çocuguna üzüldüm umarım rabbim bagışlar onu yalnıza ve eşine inşş dularım onunlaa
makbuş tansiyonun d-üşükmş çok geçmiş olsun canım kib dikkat et
prensescim aşılama yaptırmışsın hadi hayırlısı rabbim inş bu kez sevindirir senide
derin sende gelmişsin canım netin gelince bol bol konuşuruz inşş yeni evinde mutlu ol canım benim
ebroşum bugünde gezmedemisin yaa özledim delüm senide :)
richim bersum günüm senam nevincim zeynciim kızlar hepinizi öpüyorum
zeyncim kesede görünmüş inş kalp atışlarınıda duyarsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…