"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm kızlar ben geldim uzun süredir giremiyordum eşimle sıkıntılar vardı hallettik ama neyse.hala hamile değilim bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım bugün itibariyle 19 gün oldu regly günümü bekliyorum ebrarım richim beni hatırlayıp merak eden arkadaşlara teşekkür ediyorum en kısa zamanda döneceğim aranıza öpüyorum hepinizi

eee masalcım anlat ne var ne yok bende preseed aldım bu hafta gelecek inşallah bakalm aşılama istiyordum ben ama bide bunu deneyelim dedim sen niye iğne vuruluyonkiii rabbim inşallah seni ve bizleri en kısa zamanda sevindirir...

evet canım bende masal koymak istiyorum ama eşim istemiyor:) ben çatlatma iğnesi vurundum canım yumurta 18 mm vuruldum ama hala regly olmadım dün kahverengi leke geldi sonra kesildi anlayamadım daha sökülemedi adetim galiba:)

ah canım hayırlısı inşallah tez zamanda sizinde benimde masalım olur ama benim kızımın ismi lamia olack latif pak tertemiz bi kız:)

turkuaz sen napıyon cicim kız senle ne kadar görüşür olduk dimi:) sen bebelerini adını ne koyacan???

canım allahım ismiyle yaşatsın bu arada size ne anlatacağım dün regly oldum sandım kahverengi akıntı gelince.çok canım sıkıldı işe gittim akşam nöbete.allah bunu bilerek gösterdi banaki bir sezeryan olmuş bebeğinin ayakları topuktan itibaren yok allahım anlatamam annenin durumunu ve bebeğim o kadar tatlıki allahım ister versin ister vermesin hayırlısı olsun kızlar.hayırlısnı iteyin bütün gece nasıl çalıştığımı bilemedim anne zaten kimseyle konuşmuyor offf allahım sen acı yaaa

kız bebeem oldu da ismi kaldı bi tek
boşver umudum yok cnmmm
sık görüşmekten rahatsız mısın bacım

ayyy yaa
gerçekten herşeyin hayırlısı olsun yaa

kızlar mrb nasılsınız bakalım ,
makbuşum minigin maşallah büyümüş inş dünyaya geldigindede görmek nasp olur
masalcım hoşgeldin tekrar yeniden sorunlar yaşamazsınız umarım canım
nuruncum sen napıyon datluş

hoşgeldin gökçecim nasılsın valla günler geçmiyor bu arada size birşey soracağım çatlatma iğnesinden sonra ne kadar beklenmeli yoksa normal adet günümüzdemi olmalıyız

kız delü ebroşşş ben seni yigeninle bir döverim bende kiloluyum artık:) canım benim sen nasılsın
güncüm sen nasılsın kendini temizlige verdin demek ama dikkat et havalar sıcak gibi görünür sonra perişan olursun suyla çok ugraşma canım hem adette gelmiş kısmet inş yakında gelicek minikin..

saol masalcım bende iyiyim ben daha önce çatlatma ignesi yaptırmadım hiç aslında yaptım ama aşılama yapıldı sonrasında bekleme süresi farklı olur galiba

canım garip bir şekilde oturuyorum kahve akıntım az az geliyoooo anlamış değilim ama belim karnım felaket ağrıyor olacam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…