canım telden çektim ama çok belirsiz digitali bulursam kii kim bilir nerde :)) ondan çekmeyi denicem..tek sıkıntım biraz zayıf geldi bebişim bana iyi besleyememişimayy makbuşum gözünaydın yaa çok sevindim şükürler olsun .
yaa heyecan yaptım haa inşallah eklersinde görürüz cadı yiğenimizi ..
nehircim uzun bir aradan sonra tekrar hoşgeldinopuyorumnanaktanselam bacılarrrrrrrrr
canım sende hoşgeldin aramıza..dilerim bu defa son denemeniz olur inşallah meleğin sana gelirde sımsıkı tutunur:Saruboceq:kızlar merhaba beni eklermisiniz topiğinize 3 senedir tedavi görüyorum şubatta tüp bebek koyuldu 2 tane ikiside tutmadı 10 gün sonra tekrar koyulucak ama yeni çıkan yasadan dolayı bu sefer tek bebek koyulucak çoğul gebeliği önlemek için yasa çıktıya o yüzden inş bu sefer tutar çok umutluyum çokta korkuyorum ama kafama takmamaya çalışıyorum inş bu ay bize uğurlu gelirde güzel güzel haberler alırız hepimiz...
selam güzeller bugün ilk uğrayışım oldu biliyorsunuz doktor randevum vardı bugün 4 boyutlu ultrasona girdik çok şükür herşeyi normal çıktı küçük hanımın.ayaklarına kadar gördüm :)) ama yüzünü pek net göstermedi burnuyla dudaklarını görebildik ancak yüzünü elleriyle kapattı cadı kızım :))) tele çekicem resmini eğer yükleyebilirsem pcye atıp siteye koyucam tanışın yiğeninizle
selam hanımlar nasılsınız?bugün giremedim gezmelerdeydim sonrada annemlere geldim.şimdi kocişi bekliyorum iş çıkışı gelip alıcak beni.
GÖKCE delüsü gelde döv bakıyım güçlü kaslarınla ben senden daha şişkoyum buarada dikkat et bnen seni dövmiyim.gerçi kıyamam yaa yiğenimi düşünürüm ben..kaydirigubbakcemile5
ZEYNıM nasılsın canım karşılaşamıyoruz valla .herşey yolunda inşallah.
PRENSESıM doktora gitmişsin hadi hayırlısı şu adetin bir geçsede müjdeyi versen bize..
NEVıNCıM çok doğru diyosun topicin hali içler acısı..buarada sen nasılsın canım?
MAKBUŞUM minişini görmüşsün oy teyzesi yesin prensesi .dikkat et canım yaa sancın varmış üşütme ayaklarını filan .çok geçmiş olsun..
NURUMM annenler gidiyolarmış allahım kavuştursun bizede dua eder inşallah .
RıCHıMM senide öptüm fıstığım..
kızlar buarada benim kırmızılar geldi geçde olsa .tabi soğan içtiğim için geldi yoksa zordu işim.neyse soğana biraz devam .aslında gerçekten insan çok rahatlıyo..
TUANA sormuş galiba kist için soğan çok iyi canım .kullanmanı tavsiye ederim .benimde gelmemişti reglim kullandım ve şimdi oldum.darısı sana..
hosgeldin Insallah Allah yuzunu guldurur bu sefer.kızlar merhaba beni eklermisiniz topiğinize 3 senedir tedavi görüyorum şubatta tüp bebek koyuldu 2 tane ikiside tutmadı 10 gün sonra tekrar koyulucak ama yeni çıkan yasadan dolayı bu sefer tek bebek koyulucak çoğul gebeliği önlemek için yasa çıktıya o yüzden inş bu sefer tutar çok umutluyum çokta korkuyorum ama kafama takmamaya çalışıyorum inş bu ay bize uğurlu gelirde güzel güzel haberler alırız hepimiz...
yok bersum daha değil dr gittim daha çık erken adetinin geçmesini bekle dedi muayene etti rahim tertemiz gayet güzel dedi işallah hamile olursun dedi ama 15nisanı beklemem lazım galiba hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?