"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

öyle bacim nerde onlarda yürek hainler neyse bende kacayim canim sende kib öpüyorum seni üzülme sende byee

anaa çenesi düşük karular ne kaynatmışınız yaa maşallah topic hareketlenmiş biraz :))
ya ben dışarı çıktığımda ağrım bailadı sağlık ocağına kadar zor yürüdüm böbrek sancım tuttu ( aslında akılsızlık bende 2 gündür afedersiniz idrarımda tortu farkediyorum anlamadımki yine böbrekten olabileceğini..neyse sağlık ocağında bişey yapamadılar ama bebişimin kalp atışını duydum içim azda olsa rahatladı..hastaneyi aradım sonra doktor yarın akşam 6dan sonra ordaymış.bende 4 boyutlu ultrason randevumu yarına aldım saat 4te çekilicek.dua edin canlarım bi anormallik çıkmasın ((

annemller
perşembe
gidiyorlar..
gelen
giden
bide
bugün
mezarlığa
gittikeyvahedigeldismile
off
ölüm
gibi
bi
gerçek
var
hayatta
allah
bize
yardım
etsin.

slm kızlarrrr ne güzel muhabbet etmişsiniz yaaa
aglamacım hafif agrıların oluyomuş minik iyice büyüdü galiba rabbim yardım etsin inş canım
makbuş sanada geçmiş olsun tatlım gene başlamış böbrek agrın offf nolcak böyle tedavisi yokmu
bersum adet olmuşsun ne diyim ki vakit zaman gelmedikçe olmuyor olmuyorrr rabbim nasip etsin inş sizlerede tez zamanda
richim sen nasılsın canım şehitler varmış rabbim geride kalanlara sabırşehitlerede rahmet etsin tüm askerlerimizi polislerimizi de korusun inşş
ebroşum datluşum geldim sen yoksun canoooo
nuruncum sen napıyon fıstıgım herşey yolunda inşş
nevincim sen naptın gelmedin hiç topige minik nasıl
sena gün zeyn zeyno kızlar sizlerde iyisniz inşş

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok bugün dr gittim muane etti belim çok ağrıyodu ve çok akıntım var gayet güzel kist felan yok ama daha çok erken dedi adetin geçsin gel dedi işallah bebişim benimledir dua edin bana

canim sagol ben iyiyim seni sormali karsilasamadik bu aralar senlede diger kizlarlada herkes iyidir umarimŞeniz

güzeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizz yaaa
gününüz güzel geçsin inşşşşş bende birazdan akşam yemegi hazırlıgımı yapıcam kib öptm

seninde günün güzel geçsin canım... kolay gelsin
bende geleyim yemeğe ne pişiriyorsun :)

slm kızlar yaaa bişey sorucam bende pko var biliyorsunuz bu ay yumurtlama gerçekleşmediği için doktor farlutal verdi 5 gün içtim 8 gün bekledim ama olamayınca tekrar doktora gittim sağ yumurtalığımda kist olduğu için olamadığımı söyledi. tekrar bir kutu daha verdi onu da 5 gün içtim bu gün dördüncü günüm hala olamadım çok sancım var ilk defa böyle oldu. soğan suyu içiyim diyorum ama kiste olumsuz bir etkisi var mı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. hepiinizi öpüyorumm opuyorumnanaktan

gökcem nasılsın sende gelıp gıdıyosun benım gıbı kımseyı bulamaıyorsun cnm ya bu kızları neyapsak acabaklava:

ıtuanıcıgım sanmıyorum soğan suyunun kıste bı etkısı oldugunu daha cok gıtmesıne yardımcı olur bence ama bıraz daha bekle sökülür ılac almıssın sonucta gecmıs olsun cnm

ay beklıyorum beklıyorum kımse gelmıyorlaelaelaelaelae
buarada senayıda merakettım umarım ıyıdır bebişlerıyle:Saruboceq:

ben geldim geneeeeeeeeeee kimse yokk
richim geliyom kimse olmuyo canım yaa dövelim karularıııı bizz:)
nevincim yemegimi yaptım ismini söylemiyim canın çeker gel beraber yiyelim canım
ituanacım ben kist için ilaç içtikten bikaç gün sona sökülmüştü adetle birlikte canım ama sogan bişe yaparmı bilmiyorum

ıtuanıcıgım sanmıyorum soğan suyunun kıste bı etkısı oldugunu daha cok gıtmesıne yardımcı olur bence ama bıraz daha bekle sökülür ılac almıssın sonucta gecmıs olsun cnm

saol canım valla bekle bekle mahvoldum yaa çoktan olmam lazımdı ilk içtiğim kutu biteli 17 gün oldu hiç bir şey anlamadım valla lmaz:

saol canım kaş yapıyım derken göz çıkarmıyım dedim. evet bende de bir kere daha olmuştu öyle adetle sökülmüştü. zaten küçükmüş ama bir türlü sökülemedim. doktorumu mu değiştirsem acaba diye düşünüyorum aslında çok tatlı bir bayan ama evham yaptım yinee yaaaaaa :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…