- 3 Şubat 2010
- 150
- 0
- 116
canım ya inşallahderincim
korkmaa
inşallah
acımayacak
sen
güçlüsünguclubacismile
kız aynen yaa..dün yazacaktım hatta ama yanlış anlarsınız diye yazmadım..netim gelsin diye can atıyordum ama topici böyle görünce inan hiç giresim gelmiyor..bi iki yazıp çıkıyorumselam hanımlar güzel bir hafta diliyorum..
DERİNİM yaa topicin hali böyle işte inanki hiç içimden gelmiyo girmek .hepimiz boşladık galiba .üzülüyorum buduruma..buarada filmden korkma tatlım yaa biraz acı veriyo ama sonuç iyi çıkarsa herşeyi unutuyosun.hem bunlara alışmamız gerek değilmi bide doğumu düşünsene .inşallah herşey yolunda gidecek hayırlısıyla hamiş kalıcan tatlım..buarada karnın ağrıyomuş geçmiş olsun şimdi nasılsın tatlış..
NURUM naber canım iyisin inşallah...
BERSUM gezmelere gidip gelmişsin ohh negüzel iyi yapmışsınız kafanı dağıtmışsındır..senide özledim canım..
GÖKCEMM KANKAM nerdesin yaa merak ettim seni herşey yolundadır inşallah.böyle habersiz bırakma .
MAKBUŞ yine gezmedemisin kız ?öptüm senide..
AKASİA hoşgeldin aramıza .inşallah enkısa zamanda müjdeni alırsın tatlım..
canım aramıza hoşgeldin..sanırım anlattıgına göre polikistikover rahatsızlıgın var..bende de pko var tatlım..korkma ben 1 kere hamile kaldım,düşükle sonuçlansada gördüm ki benim de bebişim olabiliyor...sogan kürünü şiddetle öneriyorum..sogan suyu sayesinde 2-3 ayda zor gelen adetim 45 günde tıkır tıkır geliyor..benim yumurtaliklarda kiste var bir suru imis. kizligimdan beri adet duzensizligim var. doktora gittigimde kilo vermen lazim felan dediler. ne kadar kilo verdiysem fayda etmedi. gecen sene tr de gorundum kist var dediler ve ilacla gider dedi dr. ama burda olmaz diyorlar kistleri yok etmek munkun deilmis. 2 defa catlama ignesi vuruldum olmadi. bende 2 aydir dr felan gitmiyorum biraz kafa dinliyorum cunku piskolojim cok bozuldu. simdi sogan kurune baslicam nasip olursa insallah ise yarar. peki senin sorun ne canim?
merhaba kızlar. Gelebilir miyim aranıza???
kızlar hamileyimmm
slm kızlar ben bir konu açmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum yardım edermisiniz
sagol canım kan testi yaptı dr bide ultrasonda baktı ama sadee kese gözüktüaaa rufeydacımmm ne güzel bi haberrr çok sevindim...Allahım tamamına erdirsin canım yaaaa gittin mi doktora?
:teytey:
RÜFEYDA canım gözünaydın çok sevindim inanki allah tamamına erdirsin tatlım..:sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?