"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

tekrar geldim ama kimseler yok..
prenses hadi ver coşkuyu:) senada gelmemiş acaba beşizler ne oldu..
gökçecim richicim nerlerdesniz???

derincim
korkmaa
inşallah
acımayacak
sen
güçlüsünguclubacismile
canım ya inşallah((ama sandıgın kadar güçlü degilim böyle konularda nurcum..düşün bi yara dondurma işleminde bile korkudan gidemiyodum neredeyse...canım tatlı desem ondan degil inan...ne bileyim çeşitli korkular oluşuyor içimde..bak prensesimin mesela kılcal damarı zedelemişlerdi filmde biliyosun..o tür şylerden korkuyorum..inşallah ters gitmez.
sen nasılsın canım moralin biraz iyi umarım?
kız aynen yaa..dün yazacaktım hatta ama yanlış anlarsınız diye yazmadım..netim gelsin diye can atıyordum ama topici böyle görünce inan hiç giresim gelmiyor..bi iki yazıp çıkıyorum((oysaki hepinizi ne kadar özledim cano bi bilsen..bigün toplaşalım msn de((
filmi de çekilcem hayırlısıyla canım ama hala atamadım korkumu((
canım aramıza hoşgeldin..sanırım anlattıgına göre polikistikover rahatsızlıgın var..bende de pko var tatlım..korkma ben 1 kere hamile kaldım,düşükle sonuçlansada gördüm ki benim de bebişim olabiliyor...sogan kürünü şiddetle öneriyorum..sogan suyu sayesinde 2-3 ayda zor gelen adetim 45 günde tıkır tıkır geliyor..
merhaba kızlar. Gelebilir miyim aranıza???

hoşgeldin canım herzaman bekleriz.opuyorumnanaktan

bu arada makbuşum dikkatimi çekti,topicte bana hiç yazmıyosun((aramadın da kaç gündür..bişey mi var cano hayırdır inşallah((

kızlar yaa..normalde yarın izinliydim ama özlem ablamın yani patronumun babacıgı çok hastaymış.biopsi sonuçları hiç iyi çıkmamış..o malum hastalık:((çok üzgündü bende çok üzüldüm..bu hafta izin kullanmasan olmaz mı dedi..ee böyle bir durumda nasıl olmaz diyeyim..bi görseniz nasıl aglıyo telefonda..çok üzüldüm inanın..Allahım acil şifalar verir inşallah..kemoterapiye başlanacakmış...onunla ilgilenecekleri için rica etti bende hayır diyemedim...hadi yarın normla muayenem var ve rahim filmi için gün verecek..bugün adetin 4üncü günü..en geç 10. günü çekilmemm gerekiyor bildigim kadarıyla..cuma falan derse inşallah kullanabilirim...inanın bu durum yüzünden öbür aya bile ertelemek istedim ama bunca ilacı kullandım hazırlandım az da olsa cesaretimi toplamışken ertelemeyi de istemiyorum offf nolcak şimdi ya((kadının da üzeirne gitmek istemiyorum onun derdi başını aşmış zaten.babasını mı düşünücek bana izin vermeyi mi...:çok üzgünüm:

slm kızlar ben bir konu açmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum yardım edermisiniz

slm kızlar ben bir konu açmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum yardım edermisiniz

selam canım tabi seve seve...
konuyu hangi bölüme açacaksan oraya gel..solda konuların en altında YENİ KONU butonuna tıkla...ne ile ilgili konu açıyorsan ona uygun bir başlık at istedigin gibi.
altada açıklamanı yapıp gönder canım.

sorun o ya işte nasıl gidicem konu açılan yere doktor tavsiyesi malum hastalıktan dolayı

RÜFEYDA canım gözünaydın çok sevindim inanki allah tamamına erdirsin tatlım..:sm_cool::sm_cool:

DERıNıM kaçırdım seni yaa .azcık muhabbet etcektik off yaa.neyse buarada kafanı takma inşallah ayarlarsında çekinirsin filmi .herşeyde vardır bir hayır tatlım.

aaa rufeydacımmm ne güzel bi haberrr çok sevindim...Allahım tamamına erdirsin canım yaaaa gittin mi doktora?
:teytey:
sagol canım kan testi yaptı dr bide ultrasonda baktı ama sadee kese gözüktü
4 haftalıkmış bebişm
RÜFEYDA canım gözünaydın çok sevindim inanki allah tamamına erdirsin tatlım..:sm_cool::sm_cool:

aminnnn canım çok sagollllllllllllllllllllll

rüfeyda neler yaptın anlat biraz canım .bide unuttum ben sen nekadardır bekliyodun tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…