amin bitanem inşallah yaa..çok sagol duaların için gökçemŞenizslm güzellerr gününüz güzel geçsin inşallahhhh
rüfeydacım hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşşşhihoyyythihoyyythihoyyyt
derinim hsg çekilcekmişsin ben yaptırmadım ama çogu kişi fazla acı vermedigini söylüyorlar inş seninkide acısız ve önceliklede sorunsuz çıkar canım hemen kendini kasma herşey güzel olucak sonra canım onu düşün :) :içelim:
ebroşum canım yaaa :1hug: dün gelemedim elazıg a gitmiştim memlekete canım gezdim geldim komşumla akşam geldim halim kalmadı pc yi bile açamadım inan ki:) sen nasılsın kuşum Şeniz
bersum richim makbuşum zeynim nevinim günüm senam güzeller sizleride öpüyorum Şeniz
aminnn nurcum sagol canım..inşallah dediginiz gibi olur..çok öpüyorum tatlım.canım ya inşallah((ama sandıgın kadar güçlü degilim böyle konularda nurcum..düşün bi yara dondurma işleminde bile korkudan gidemiyodum neredeyse...canım tatlı desem ondan degil inan...ne bileyim çeşitli korkular oluşuyor içimde..bak prensesimin mesela kılcal damarı zedelemişlerdi filmde biliyosun..o tür şylerden korkuyorum..inşallah ters gitmez.
sen nasılsın canım moralin biraz iyi umarım?
AHHH
CANIM.
ben
kan
aldırırken
bile
korkarım
haklısın
ama
inan
bişey
olmayacak
ve
temiz
çıkacak.
sen nasılsın görüşmeyeli?Şeniz
günümm canım benimŞenizyine imdadıma yetiştin..çok sagol.siz böyle yazdıkça rahatlıyorum..büyüttügümü düşünmeyin sakınselam kizlar senadan haber yok sanirim, Insallah cok iyidir bebisleriyle. numarasi yok mu hicbirimizde senanin?
derincim rahim filminde bazilarinin acimasinin iki nedeni var ya tuplerde hafif tikaniklik var ya da cektirdikleri makina cok eski model, cektirecegin yere eski yontemmi yeni yontemmi diye sor,yenileriyle cok az bir sizi duyacaksin o kadar. kesinlikle cektirmeden asla bir tedaviye baslama ayirca sonrasinda dogal hamile bile kalabilirsin, biliyorsun yardimci oluyor. rahim filminde basta doktor rahmi tutunca bir aletle bes saniye canim cok acidi gerisi inan regle agrisindan bile az bir sizlama sadece. bes saniye aci bile belki benim rahim ters diye duzlestirdi ondandi, sende o bile olmayabilir. en kotusu bes saniye canin acir dusunki dogum acisinin yaninda sinek isirigi gb bir sey sakin bununla yiyip bitirme kendini yap kurtul ve inan buyutucek bir aci degil oyle olsa narkozlu yaparlardi.( çok korkuyorum inanki...inşallah herşey yolunda gider...bugün doktora muayene olduktan sonra onun önerdigi yere sordum acısız bizdeki dedi..kteter mi neymiş onlar plastik oldugu için acı vermiyor dedi...sonra oradan çıkıp dayımın kızının çekildigi yere gittik orayla görüşeyim bide dedim,orası 50 tl az söyledi ama doktorla birebir görüştüm çekecek olanla yani..hiç korkmanıza gerek yok iki dklık bi işlem dedi.ama inan niyeyse aklıma gelmedi makinelerini sormak...bi yer daha var burada da reklamı oluyodu hatta bakırköyde kadın dogum merkezi,acısız agrısız diyodu son teknolojiymiş...ama dayımın kızıda hiç acımadıgını söyledi ona dayanaraktan buradan randevu aldım bakalım hayırlısı canım...sen neler yaptın?tüp bebege geçiş olacak mı şimdi?
canım benim çok geçmiş olsun senam..Allahımın iziniyle çok güzel gidecek hamileligin..iyisindir umarım çok öpüyorum seni..Rabbim iki yavrunu da korusun canım Şenizgünüm iyiyim gülüm sağolasın merak ettiğn için....pazar günü yapıldı işlem şu an ikizlerimle başbaşa kaldık allahım esirger inşallah.....senin de bu ay başlamanı bekliyorum tüpe ona göre...
tatlımm çok sevindimmŞenizAllah tamamına erdirsin..hep böyle sorunsuz gitsin inşallah zeynim darısı bize kızzzalkisalkisalkiskizlar selam bugün doktordaydim cok sükür hersey yolundaymis haber vereyim dedim aksama gelin yazisalimolumunekankayizsmile
evet hayatım görüyorum ve çok üzülüyorum..eskisi gibi olamıyoruz bi türlü..ama olsun bunada şükür...sagol canım benim..bu topicte hepiniz ayrı birar nefessiniz hepinizi çok seviyorum...seni de çok çok çok özledim..müsait oldugumuz bi zaman yazışalım msn den fıstıgım..öptüm seniŞenizslm kızlar nasılsınız
rufeydacıgım allah analı babalı büyütsün cnm benım cok sevındıma.s.
senacıgım hadı hayırlısı cnm ıkız yıgenlerımız gelıyor demek cok sevındım cnm hersey gönlünce olsun
günümde bızı unutmus gelınce sormuyo bıle :asigim:umarım ıyısındır günüm özletme kendını:1hug:
zeyncıgım senın adınada cok sevındım cnm allah sonunu getırsın ınsallaha.s.
derınım aramıza dönmüşssün cnm hoşgeldın bıdenem topıgımızin halını görüyosun dımı ıyıkı gelmıssın renk gelmıs buralarabayanssulusmileopuyorumnanaktan
makbusum ebrarım gökcem nurum bersum ve dıger kızlar umarım ıyısınızdır kendınıze dıkkat edınopuyorumnanaktan
buarada sevalıde cok özledık umarım gelır artıkkaydirigubbakcemile5
herkeslere iyi geceler...topici çok ihmal ediyorum ama bugün evde değildim ancak girebiliyorum..
günüm uğramışsın canım iyisindir inşallah özlettin kendini..daha sık uğra..
senam seninde iyi olmana çok sevindim bitanem ben inanıyorum Allahın izniyle sağ salim kucağınada alıcaksın minişlerini..bol bol dinlen canım.
zeynim bebiş iyiymiş çok sevindim canım sağ salim kucağına aldığın günleride görürüz inşallah..
gökçem senide çok özledim yiğenimizde kocaman olmuş maşallah iyisinizdir umarım..
riçim senide çok özledim yaa karşılaşamaz olduk kimselerle..
ve adını sayamadığım diğer kızlar inşallah rast gelirde toplaşırız eskisi gibi
o adını sayamadıklarından biri de benim dimi:çok üzgünüm:alsanaalsanasmiledelibiçka:mymeka:
kızlar bugün muayene oldum..doktorum çok olumlu konuşuyor her seferinde..pko olmasına ragmen yumurtalarını çok begeniyorum dedi:)))gayet iyi durumdalar dedi..üstüne basa basa bikaç defa dedi içim rahatladı...bugün ovulasyon takibine başladı.adetin 5.günü aslında ama bi bildigi var demekki...cuma yeniden çagırdı takibe..sonrada rahim filmi...off kızlar dua edin nolur hem temiz çıkması için hemde çok aşırı acımaması için:çok üzgünüm:Allahım bi atlatsam((şimdiden çok heyecan yapıyorum.inşallah kaçmambilmiyorumkismile
canım sagol ya minik epey büyüdü inş saglıklıdırda ikili testi yaptırcam haftaya gidipte umarım oda ii çıkar sen hangi haftada yaptırmıştın ikilitesti canım?? haa bide bende seni ve diger kızlarıda özledim muhabeettleriiiherkeslere iyi geceler...topici çok ihmal ediyorum ama bugün evde değildim ancak girebiliyorum..
günüm uğramışsın canım iyisindir inşallah özlettin kendini..daha sık uğra..
senam seninde iyi olmana çok sevindim bitanem ben inanıyorum Allahın izniyle sağ salim kucağınada alıcaksın minişlerini..bol bol dinlen canım.
zeynim bebiş iyiymiş çok sevindim canım sağ salim kucağına aldığın günleride görürüz inşallah..
gökçem senide çok özledim yiğenimizde kocaman olmuş maşallah iyisinizdir umarım..
riçim senide çok özledim yaa karşılaşamaz olduk kimselerle..
ve adını sayamadığım diğer kızlar inşallah rast gelirde toplaşırız eskisi gibi
sende saol bitanem rabbim hayırlısı ile kucagımıza almayı da nasip eder canımgökcecim richcim makbercim cok sagolun allah razi olsunolumunekankayizsmile birtürlü karsilasamadik sohbet icin yarin insallahopuyorumnanaktan
canım geçmiş olsun bak kendin araştımışsın fazla acılı olmayacak inş üzme kendini tatlım sonrada gelsin bebelerrrrr:ecrin_bebek: inşşşneyse kıslar bende yatıyorum Allaha emanet olun..çok öpüyorum herbirinizi.
he bişey daha..bu akşam arkadaslara gittik de otururken tansiyonumu ölçtü başım çok agrıyo çünkü,yükselmiş meger..sanırım bu rahim filmini çok taktım kafaya((şuanda da başım çatlıyo yatmalıyım bian önce...yarın görüşmek umuduyla:a015:
datlum bende seni çok özledim öpüyorum senide opuyorumnanaktangünaydın kızlaropuyorumnanaktan
günaydın
hayırlı
günleropuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım bugün aşılamanın 23.günü test yapmadım yaşadığımız yer çok küçük ve 2tane eczane var ve bize çok uzak 2side hastanenin yanında dr 1hafta 10gün geçsin öyle gel dedi kan tahlilide yapılmıyo daha adetim 4gün geçti bugün sol kasığım çok ağrıyo ve belim acaba kistmi oldu çok korkuyorum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?