"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

amin bitanem inşallah yaa..çok sagol duaların için gökçemŞeniz
senin kaç hafta oldu canım ya takvim yaptıysanda dikkat etmedim bi bakam hemenopuyorumnanaktan

gökcecim richcim makbercim cok sagolun allah razi olsunolumunekankayizsmile birtürlü karsilasamadik sohbet icin yarin insallahopuyorumnanaktan

derincim selam canim seni yakaladim sonunda neler yapiyorsun tatlim güzel dileklerin icin sagolasin

canım ya kusura bakma kimseler yok diye bende netten perdelere bi bakayım dedim salona yaptırıcam da..yeni taşındıgım evin salonu çift camlı..tüllerim uymuyor bi türlü ..
iyidir tatlım ne olsun..senin de herşey yolundaymış çok sevindim ya..nasıl hissediyosun kendini?kızcen çok seviniyo mu kardeş geliyo diye:CüvCüv:

riçim sağol canım böyle düşünmen sevindirdi beni..inan bana aynen senin gibiyim giripte kimseyi göremeyince kalasım olmuyo ((

delü derinnn senlen konuştuk diye bişi yazmadım sana..yoksam unuturmuyum hiç..yatmadan bakıyım demiştim sana yazmadan edemedim :)) öptüm seni tatlım yarın ararım seni iyi geceler

tamam bitanem bende çok öptüm..takılıyorum sana her zamanki gibi canım benim..yoksam hergün konişiiik dimi:))iyi uykular canım arkadasım yatmadan dua et bana((Şeniz

neyse kıslar bende yatıyorum Allaha emanet olun..çok öpüyorum herbirinizi.
he bişey daha..bu akşam arkadaslara gittik de otururken tansiyonumu ölçtü başım çok agrıyo çünkü,yükselmiş meger..sanırım bu rahim filmini çok taktım kafaya((şuanda da başım çatlıyo yatmalıyım bian önce...yarın görüşmek umuduyla:a015:

günaydın güzeller dışarıda harika bir yağmur var hasta olmayacağımı bilsem çıkar ıslanırdım sempatiksalakcinniseverim yağmurlu havada dolaşmayı..birde bu ayda yağmur yağdımmı aklıma ferdinin nisan yağmuru şarkısı düşüyor :)) neyse sabah sabah delirdim yine :))) şimdilik kaçtım belkim uyuklarım biraz..öpüldünüz kocaman

canım sagol ya minik epey büyüdü inş saglıklıdırda ikili testi yaptırcam haftaya gidipte umarım oda ii çıkar sen hangi haftada yaptırmıştın ikilitesti canım?? haa bide bende seni ve diger kızlarıda özledim muhabeettleriii
gökcecim richcim makbercim cok sagolun allah razi olsunolumunekankayizsmile birtürlü karsilasamadik sohbet icin yarin insallahopuyorumnanaktan
sende saol bitanem rabbim hayırlısı ile kucagımıza almayı da nasip eder canım
canım geçmiş olsun bak kendin araştımışsın fazla acılı olmayacak inş üzme kendini tatlım sonrada gelsin bebelerrrrr:ecrin_bebek: inşşş
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
datlum bende seni çok özledim öpüyorum senide opuyorumnanaktan
günaydın
hayırlı
günleropuyorumnanaktan

hayırlı günler sanada nuruncum öptm
kızz ebroşşşşşşşşşşşş sen hiç ugramamışsınnnn nerelerdesinnalsanaalsanasmile gelde anlat bakemohaoldumsmile yoksa kocişlenaklinialirimsmile adette bitti nede olsakaydirigubbakcemile3 çalışmalar başlamıştırr deelmmiii
bersum senide özledim datlum sende yoksun hiç Şeniz

selam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah.ben dünden beri çok fenayım boynum tutuldu yine hareket edemiyorum .dün hiç oturamadım pc başına bugünde selam veriyim dedim.
tek tek yazamıycam kusura bakmayın hepinizi öpüyorum..
gökcem adet bitti ama boynum böyle hiçbişey yapamıyom yani ...
zeynim seninde gözünaydın canım herşey yolundaymış şükürler olsun..
ben kaçtım görüşmek üzere güzeller..

gökçem iyi olmanıza çok sevindim bitanem inşallah 2li testinde çok güzel çıkıcak..ben yanlış hatırlımıyosam ocak ayında yaptırmıştım 3 aylık falandı..
ebroşum geçmiş olsun kuzum kas gevşeltici falan sür bitanem..

ebroşum geçmiş olsun datlum yaa dikkat et kendine bol bol masaj yap krem sür kas gevşetici canım kib öptm
makbuşum saol bitanem inş o da ii çıkarda az daha rahtlamış oluruz bende gittigimde 13 hafta 4 günlük felan olucak az gecikmiş oluyom ama o zaman gel dedi dr neyse sonu. ii olsunda:) sende kib öptm
kk datluşları kib hepinizi öpüyorum birazdan misafirim gelir kahve içmeye:) akşam görüşürüz inş öptm by byyyyyyyy

slm kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım bugün aşılamanın 23.günü test yapmadım yaşadığımız yer çok küçük ve 2tane eczane var ve bize çok uzak 2side hastanenin yanında dr 1hafta 10gün geçsin öyle gel dedi kan tahlilide yapılmıyo daha adetim 4gün geçti bugün sol kasığım çok ağrıyo ve belim acaba kistmi oldu çok korkuyorum mafoldumben

prenses
reglin
hiç
geçermiydi
kıss
inşallah
hamilesin:sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…