"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

rufeyda tebrik ediyorum canım Rabbim sağ salim kucağına aldığın günleride göstersin inşallahh:teytey: :teytey: :teytey:

derinimmm hafta sonu pek giremedim topice girdiğimde de selam verdim çıktım zaten yoksam özel hiçç bir nedeni yok..arama konusuna gelince de kontür tlye dönünce benimde nevrim döndü:))) faturalı hat alıcam ondan sonra ararım diye düşünmüştüm

DERİNİM kaçırdım seni yaa .azcık muhabbet etcektik off yaa.neyse buarada kafanı takma inşallah ayarlarsında çekinirsin filmi .herşeyde vardır bir hayır tatlım.
canım benim inşallah yaa.sagol ebrarım..siz olmasanız nasıl cesaretlenicem zatn((
sagol canım kan testi yaptı dr bide ultrasonda baktı ama sadee kese gözüktü
4 haftalıkmış bebişm

aminnnn canım çok sagollllllllllllllllllllll
Şeniz

tamam cano şaka takıldım..özledim seni ondanŞeniz

neyse kıslar ben kaçıyom işlerim var bi duş alıp yatıcam
yarın doktora gidiyorum..hayırlısı bakalım.hoşçakalın.Allaha emanet olun.Şeniz

günaydın fıstıklar açılış yine benden :))) kocişle çıktım evden annemdeyim..gelebilirsem gelicem güzeller hepiciğiniz öpüldünüz

slm güzellerr gününüz güzel geçsin inşallahhhh
rüfeydacım hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşşşhihoyyythihoyyythihoyyyt
derinim hsg çekilcekmişsin ben yaptırmadım ama çogu kişi fazla acı vermedigini söylüyorlar inş seninkide acısız ve önceliklede sorunsuz çıkar canım hemen kendini kasma herşey güzel olucak sonra canım onu düşün :) :içelim:
ebroşum canım yaaa :1hug: dün gelemedim elazıg a gitmiştim memlekete canım gezdim geldim komşumla akşam geldim halim kalmadı pc yi bile açamadım inan ki:) sen nasılsın kuşum Şeniz
bersum richim makbuşum zeynim nevinim günüm senam güzeller sizleride öpüyorum Şeniz

selam kizlar senadan haber yok sanirim, Insallah cok iyidir bebisleriyle. numarasi yok mu hicbirimizde senanin?
derincim rahim filminde bazilarinin acimasinin iki nedeni var ya tuplerde hafif tikaniklik var ya da cektirdikleri makina cok eski model, cektirecegin yere eski yontemmi yeni yontemmi diye sor,yenileriyle cok az bir sizi duyacaksin o kadar. kesinlikle cektirmeden asla bir tedaviye baslama ayirca sonrasinda dogal hamile bile kalabilirsin, biliyorsun yardimci oluyor. rahim filminde basta doktor rahmi tutunca bir aletle bes saniye canim cok acidi gerisi inan regle agrisindan bile az bir sizlama sadece. bes saniye aci bile belki benim rahim ters diye duzlestirdi ondandi, sende o bile olmayabilir. en kotusu bes saniye canin acir dusunki dogum acisinin yaninda sinek isirigi gb bir sey sakin bununla yiyip bitirme kendini yap kurtul ve inan buyutucek bir aci degil oyle olsa narkozlu yaparlardi.

aa rufeydacim bebis geliyormus, Masallah Allah saglicakla kucagina almayi da nasip etsin, cok rahat bir hamilelik gecirmen dilgegiyle

günüm iyiyim gülüm sağolasın merak ettiğn için....pazar günü yapıldı işlem şu an ikizlerimle başbaşa kaldık allahım esirger inşallah.....senin de bu ay başlamanı bekliyorum tüpe ona göre...

senacım
allah
ikizlerine
sağlık
versinkaydirigubbakcemile5

kizlar selam bugün doktordaydim cok sükür hersey yolundaymis haber vereyim dedim aksama gelin yazisalimolumunekankayizsmile

slm güzellerrr gelmediniz epeydr geziyorum kimse yok halaaaaaaa:gitme: gidiyom bende görüşürüzzemuszemus
senacım minikler iki olmuş rabbim onları bagışlar inş sana

slm kızlar nasılsınız
rufeydacıgım allah analı babalı büyütsün cnm benım cok sevındıma.s.
senacıgım hadı hayırlısı cnm ıkız yıgenlerımız gelıyor demek cok sevındım cnm hersey gönlünce olsun
günümde bızı unutmus gelınce sormuyo bıle :asigim:umarım ıyısındır günüm özletme kendını:1hug:
zeyncıgım senın adınada cok sevındım cnm allah sonunu getırsın ınsallaha.s.
derınım aramıza dönmüşssün cnm hoşgeldın bıdenem topıgımızin halını görüyosun dımı ıyıkı gelmıssın renk gelmıs buralarabayanssulusmileopuyorumnanaktan
makbusum ebrarım gökcem nurum bersum ve dıger kızlar umarım ıyısınızdır kendınıze dıkkat edınopuyorumnanaktan
buarada sevalıde cok özledık umarım gelır artıkkaydirigubbakcemile5

herkeslere iyi geceler...topici çok ihmal ediyorum ama bugün evde değildim ancak girebiliyorum..
günüm uğramışsın canım iyisindir inşallah özlettin kendini..daha sık uğra..
senam seninde iyi olmana çok sevindim bitanem ben inanıyorum Allahın izniyle sağ salim kucağınada alıcaksın minişlerini..bol bol dinlen canım.
zeynim bebiş iyiymiş çok sevindim canım sağ salim kucağına aldığın günleride görürüz inşallah..
gökçem senide çok özledim yiğenimizde kocaman olmuş maşallah iyisinizdir umarım..
riçim senide çok özledim yaa karşılaşamaz olduk kimselerle..
ve adını sayamadığım diğer kızlar inşallah rast gelirde toplaşırız eskisi gibi

makbusum hepımız ıhmal edıyoruz sen enıyımızsın hergün yazıyorsun cnm haksızlık etme kendıne...ıhmalın enbüyük nednıde bence yanı kendı adıma gırıyorum kımse olmayınca hevesım kacıp tekrar cıkıyorum cogumuzda öyledır emınım önceden bı gırerdık altta herkesın ısmı olurdu ah ah

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…