canım benim inşallah yaa.sagol ebrarım..siz olmasanız nasıl cesaretlenicem zatnDERİNİM kaçırdım seni yaa .azcık muhabbet etcektik off yaa.neyse buarada kafanı takma inşallah ayarlarsında çekinirsin filmi .herşeyde vardır bir hayır tatlım.
Şenizsagol canım kan testi yaptı dr bide ultrasonda baktı ama sadee kese gözüktü
4 haftalıkmış bebişm
aminnnn canım çok sagollllllllllllllllllllll
rufeyda tebrik ediyorum canım Rabbim sağ salim kucağına aldığın günleride göstersin inşallahh:teytey: :teytey: :teytey:
derinimmm hafta sonu pek giremedim topice girdiğimde de selam verdim çıktım zaten yoksam özel hiçç bir nedeni yok..arama konusuna gelince de kontür tlye dönünce benimde nevrim döndü:))) faturalı hat alıcam ondan sonra ararım diye düşünmüştüm
kızlar hamileyimmm
canım ya inşallah((ama sandıgın kadar güçlü degilim böyle konularda nurcum..düşün bi yara dondurma işleminde bile korkudan gidemiyodum neredeyse...canım tatlı desem ondan degil inan...ne bileyim çeşitli korkular oluşuyor içimde..bak prensesimin mesela kılcal damarı zedelemişlerdi filmde biliyosun..o tür şylerden korkuyorum..inşallah ters gitmez.
sen nasılsın canım moralin biraz iyi umarım?
AHHH
CANIM.
ben
kan
aldırırken
bile
korkarım
haklısın
ama
inan
bişey
olmayacak
ve
temiz
çıkacak.
günüm iyiyim gülüm sağolasın merak ettiğn için....pazar günü yapıldı işlem şu an ikizlerimle başbaşa kaldık allahım esirger inşallah.....senin de bu ay başlamanı bekliyorum tüpe ona göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?