"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

delüüüüüüüüü sabah sabah ferdi gelmiş aklına:roflol:bende yagmura bayılırım.hatta kızım olsa yagmur koyardım ama abimin kızçesi yagmur:)))
canım benim inşallah...
inş senin testlerde iyi çıkıcak canım..Allahım minişinide seni de korusun...çok öptüm gökçem.opuyorumnanaktan
ayy kıyamam yaaa kendimi okudum sankimmafoldumbenboyun tutulmasını benden iyi kimse bilemez heralde seni çok iyi anlıyom cnm arkadasım ya.çok geçmiş olsun.ama benden tavsiye sakın ovma ovdurma eşine falan da...kremlen bi güzel bide kas gevşeticini iç ani hareketler yapma cnm benimŞeniz

prensesimm stres yapma bebişim ya..sabret inşş hamileindir canım benim dualarım seninle..inş güzel haberler ver bize:Saruboceq:

kıslarr işten geldim..ayy iki gündür başım çatlıyo kızlar yaa.karnım agrıyo bide hep((
sanırım baş agrım film stresinden...dün gece tansiyonum yükseldi ölçtüm de((bugünde hep agrıdı offf..izinlerim çar çur oluyor...cuma öyle geçecek..bugünde patronum aradı haftaya pazar izin kullansan olmaz mı diyo..eşim de kızıp duruyo ben tek başıma izin kullanmak istemiyorum gelsin dursunlar dükkanlarında diyo..ama onlarında hastası var idare etmeliyim sevap yaa..iki arada kalıyom böyle canım çok sıkkın yaaaa:gitme:

neyse dizim başladı kızlar..ben uzanayım birazcık kociş gelene kadar..onu da aradım dedim kahvaltı etsek olur mu elim yemek yapmaya gitmiyo hiç...dün yemekteydik arkadaslarda o yüzden dünden de bişey yok..o da sagolsun süper olur hemde dedi sever akşamları kahvaltı türü yemeyi çayla:))))
neyse kaçtım canlar.öptüm hepinizi.opuyorumnanaktan

slm kizlar..iyi haberler yazmak isterdim ama bebegim cok hasta ona dua istemek icin yaziorum..bebegim pazartesi günü fenalasti acil ameliyata aldilar.. bagirsagi delinmis yavrumun enfeksiyon kapmis . karni sisti rengi degisti yavrumun hemen ameliyata aldilar..iki bagirsaginin ucu disarda simdi kilo alinca tekrar ameliyat edip iceri koycaklarmis..ama melegimin karni tekrar sisti enfeksiyon tekrarlamis olabilir dio doktorlar.gecmezse tekrar ameliyt edeceklermis..yavrum kücücük nasil dayansin bukadar acilara.ilac veriolar uyutmak icin ama okadar sancisi varki uyumuyo yavrum..ben bakmaya bile kiyamiyorum ona o ameliyatlar oluyo..neolur dua edin rabbim kabul eder bizi kavusturur insallah...uzun yazdim kusura bakmayin..

prensescim hakkında hayırlısı canım inş kist deildir bebek gelmiştir canım bende hamileligimi sadece sol kasıgım agrımıştı ondan anladım yoksa belirtide yoktu
derinim sende izin zamanını eşin hakllı tek kullanma yaa beraber vakit gecirin ama adamında hastası varsa insan vicdan olarak yardım etmek istiyo neyse sen bilirsin cNIM

rabbim
şifasını
versin.

canim yeni evin hayirli olsun güle güle otur bende simdilik iyiyim kizimda sevinmezmi hemde nasil rabbim hayirlisiyla tamamina erdirir ins en kisa zamanda sizlerede yasatir bu güzelligi:Saruboceq::Saruboceq:
canim gecmis olsun kendine iyi bakopuyorumnanaktan

canim benim cok gecmis olsun rabbim tez zamanda sifasini versin biran önce senin kollarina gelsin yavrun hayirlisiyla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayy canım benim yaa(( çok üzüldüm ynlzcım.Allahım yardımcınız olsun..merak etme o daha minicik melek,rabbim onun canının acımasına izin vermiyordur,inşallah en kısa zamanda saglıgına kavuşur canım benim.Allah aciş şifalar versin:Saruboceq:
evet canım haklı ama dedigin gibi insan yardım etmek istiyor.yani aslında ortada bana izin verilemeyecek bir durumda yok.cuma günü nasıl duracaklarsa öbür hafta da durabilirler aslında ama ne diyim işte..

sagol tatlım amin...
inşallah dedigin gibi rabbim zamanı geldiginde bize de en hayırlısından yaşatır bu duyguyu..önemli olan saglıklı ve hayırlı olması..:Saruboceq:

nurum seni görüyom aşagıda kuşum.ama çıkıyorum müsadenle.dizim reklama girmişti de:))gelebilirsem gelicem öptüm.

canımm belirtilerin güzel yönde benimde kasık ağrım çok olmuştu ama çift taraflıydı..hakkında hayırlısı neyse o olsun dilerim beklediğin haberi alırsınopuyorumnanaktan
canımmm inan çok üzüldüm Rabbim seninde bebeğininde yardımcısı olsun..inşallah biran önce iyileşir de sağ salim evine götürürsün..Allah acil şifalar versin..

günaydın güzelleropuyorumnanaktan
ylnızcıgım rabbım yavrunu sana bagıslasın cnm sıfa versın üzme kendını güçlü ol hersey düzelıcek hayırlısıyla dularımız senınle ve yıgenımızle cnm ınsallah güzel haberler verırsın bızlere:Saruboceq:
derınım gecmıs olsun cnm ya stres yapma bak cektırınce kurtulucaksın kafanda soru ısaretı kalmıcak sen cektır arkandanda ben cektırıcem bende düşünüyorum artık cektırmeyı cnm kib öptüm fıstık
ay ebrarım cok gecmıs olsun cnm gökcemın dedıgı gıbı kas gevsedıcı falan kullan allah sıfa versın cnm dıkkat et kendıne
gökcem masallah mınıs büyümüş cnm zaman ne cabuk gecıyor ınsallah ıkılı testınde ıyı cıkıcak cnm ıcını rahat tut sen. kib güzellık
prenses ınsallah melegın senınledır cnm
makbus bersum nurum .... ve dıger hatunlar karsılasamıyoruz bı türlü kendınıze ıyı bakın bıgün kaynatalım ya msnde bırıkmıstır konusucaklarımız

Son düzenleyen: Moderatör:
herkeslere günaydınnnn açılış riçimden olmuş bugün..
ben yine gezmelerde olucam uğrayamam bugün hepiciğinizi kocaman öpüyorum

slm hatunlar
ylnzcım çok geçmiş olsun rabbim bebegine acil sifalar versin inş saglıklı olsun bian evvel evine gitsin inşşş canım
richim datlum çok şükür şimdi daha iyiyim minikte büyüdü umarım dediginiz gibi test te ii çıkar hayırlısı ile canım sende ne var ne yok neler yapıyon hiç konuşamaz olduk özledim senide
ebroşum sen nasıl oldun bitanem umarım daha iyisin şimdi canım
makbuşşşşşş kızz gezmeye mi gidiyon ama gez artık son zamanlarda gezemez olursun agırlaşırsın ii ce kib
derinim sanada kolay gelsin
zeyncim sen napıyon canım dr kontrolun ne zaman?
nevinnnnn kız sende ugramaz oldun face de kız olcak yazmışsın hadi hayırlı olsun
senam sen nasılsın umarım minikler sana sıkıca tutunur canım
sevalcim senide çok özledim nerelerdesin canım ya?

selam tatlışlar güzel bir gün diliyorum..
MAKBUŞUM,GÖKCEM,DERıNıM,ZEYNıM,NURUM,RıCHıM hepinize çok teşekkür ederim .bugün biraz daha iyiyim enazından oynatabiliyorum başımı .ayrıca bugün iyi olmalıyım evlilik yıldönümümüz bugün .kızlar iyce yaşlandık 10. yıla girdik .rabbim hepinize nasip etsin nice mutlu seneler.
YANLIZIM çok geçmiş olsun rabbim inşallah enkısa zamanda şifa verir meleğine .dualarım seninle ve minişinle canım .umarım çok çabuk geçer biter bu sıkıntılar .

tatlışlar ben bugün buralarda olamıycam ee malum :kedi:hepinizi öpüyorum akşam eve gelince bakmaya çalışıcam.

slm hanımlarrrr
ebroşum mutlu seneler canım rabbim diger yılınızda miniginizide göndersin size inşşş beraber kutlayın :) ii olmanada sevindim canım geçmiş olsun kib öptopuyorumnanaktan

ebrarcım
tebrik
ederim
nice
mutlu
yıllara
ermeniz
dileğiyleopuyorumnanaktan

sagol canım benim..hayırlısıyla yarını bi atlatsam off yaaa((
sende karar verdin demek çektiricen.hayırlısı olsun canım.çok öpüyom riçim benimŞeniz
sagol datluşum.Şeniziyi bak kendine cnm.

ooooooooooo alkisalkisalkis EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUNNNN canım benim.
Allahım nice güzel seneler nasip etsin...inşallah daha ilk çalışmanızda turnayı gözünden vurursunuz mesela bugün :kedi:Rabbim sanada çok yakında melegini gönderecek canım ben inanıyorum.hadi bak adetin de bitti iyi degerlendir bu günleri:jeyyar:

heeyooo ben geldimm ama üçüncü günüm baş agrım geçmiyo kızlar..off bu kadar stres yapmamam gerek ama elimde degil ya.Rabbim ameliyat olanlara ve daha başka operasyon geçiren herkese yardım etsin..rahim filmi nedir ki onların yanında ama insan geriliyo çok...
yarın neler olacak çok merak ediyorum.rahat olmalıyım olamıyorum.bugün aklıma gelip durdu sürekli aklımda,aglıyasım geliyo hepinşallah sonucum da iyi çıkar da bu evreyi atlatmış olurum hayırlısıyla...
bu arada kızlar şu dükkan olayını yeniden gündeme getirdim.eşim kredi alamadıgı için açamamıştım.ama şimdi çekebilecek çok yakında başvuruyoruz kısmetse..bana ufak bi dükkan açıcaz hayırlısıyla...bunları düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hep.offffffffffffffffff:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…