"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derinim valla oraya gidince aklıma sen ve bersu geldi biliyorum çok sevdiğinizi.ya öyle biyerki hiç tvdeki gibi değil.halimi sorduk feride dediki işi bitti az önce gitti.ben onu görmeyi isterdim

derinim meliha çok sıcak değildi yaa soğuk bi tip yani ama feride süper..
yapma yaa demek soguk karu hee alacagı olsunÇok üzgünüm çoookben ferideyide çok seviyom zaten:)))
oleyyy derinde geldii hoşgeldin derincimm
hşbulduk tatlımmŞeniz
derinim emirganda çekiliyo ben netten bakmıştım oraya gidincede aklıma geldi süper oldu yani..
ya evet çok iyi olmuş yaaa bende istiyorum gitmek bananeeeeeeeee
derın hıc selam yokmu kız hıhzemuszemus

kızz mannakkk:)))iyi oku bi kerem yazdım mı yazmadım mı hıhhh sanadırrrr :dilcikar:Şeniz

kızlar konuşmuyosunuz..
derinim nasılsın sen?ağrın sızın yok değilmi herşey yolundamı tatlım..

aşkum derınım görmüşssün kız benı sımdı gördüm:kedi:afedersın

derinim valla oraya gidince aklıma sen ve bersu geldi biliyorum çok sevdiğinizi.ya öyle biyerki hiç tvdeki gibi değil.halimi sorduk feride dediki işi bitti az önce gitti.ben onu görmeyi isterdim

evet ya o halimin oyunculugu da harika yeminle..adamın gözlerinden aşk akıyo feridye rol icabı da olsa dimi:)))gerçek bi oyuncu yaa.hele şivesi..
aaa bide gülendamım var artıkkkkkk unutmayalım lütfennn:roflol:

derinim gidin valla süper biyer hele emirgan korusu muhteşem .kocişini al bigün git yaa insan oraları görünce tuhaf oluyo .çakılıp kalmışız yaşadığımız semte .yıllardır istanbuldayım ikinci gidişim ilkinde çocuktum:))

kızlar sıze doyum olmaz yrn gece gelcem ama bolbol konusuruz umarım sızlerı bulabılırım 11 gıbı burda olcam

ıtuanıcıgım ıyıyım tatlım umarım sende ıyısındıropuyorumnanaktan

he gördün mü sonunda delüşşş riçiii:)))bende öptüm canım kaçıyon mu bende çıkıyom birazdan.iyi geceler sana...
ebrarım gidicem mutlaka...oo ben sana gitmedigim yerleri saysam amma gülersin..millet istanbula akın ediyo tarihi yerleri görmek için biz gene burnumuzun dibine gitmiyoruz.

tuana bende yazdım ama sen görmedin bendemi küssem :))
derinim yaa valla dizi süperde halim ve ferideye hastayım inan bu bölümde ayrıldılarya az daha ağlıyodum yanlız olsam ağlardımda annemlerde vardı dalga geçerler diye tuttum:))

öpüyorum sızlerı tatlırüyalar kızlar allaha emanet olunopuyorumnanaktan

kızlar bende çıkıyorum öpüyorum sizi kocaman bye opuyorumnanaktan

kızlar ya kusura bakmazsanız bende kaçayım.afedersiniz duş alıcam da:kedi:filmden sonra siftah olayı:roflol:neyse daha fazla rtük kurallarını ihlal etmeden kaçam ben çok öptüm sizi iyi gecelerŞeniz
ebrarım kuşum yarın inşallah devam ederiz cano.ama işin olmazsa 8 suları gelmeye çalışsan?ben işten gelince daha çok kalıyom da..haydiiin kaçtım

richim iyi geceler tatlışım allaha emanet ol öptüm..
derinim gerçekten öyle istanbulun heryeri tarih kokuyo turistler bişzden iyi geziyo bende onları kıskanıyorum.neyse bugün birazda olsa gördüm güzel mekanlar.

neyse kızlar hadi hepinize iyi geceler .bende öptüm sizi..
derinim valla birkaç gün daha idare edin beni sonra bol bol takılırım inşallah.hadi ebroşda kaçar..

tühhhhhhhhhhhhhhhh muhabbeti kaçırdımmmmm hemide canım ailem muhabbetini....ebroşum gördün demek ne güsellll fotoyu msn de göstersene bi ara merak ettim bak
yarın toplanalım kızlarrrrrr özledimmmmmmmmmmmmmmmm

günaydin hanimlar hayirli cumalarolumunekankayizsmile

selam kızlar hayırlı cumalarrr:) yeni hamişimiz varmıı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…