"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm kızlar aşılama topiğnde bir arkadaş var hamile kalmış iğneler ve çatlatma iğnesi elinde kalmış ihtiyacı olana gönderecem dedi bende yazmıştım sağolsun gönderecekmiş bana tlf ve adresimi istedi verdim korkarak verdim ama işallah bişey olmaz hadi iyi geceler size

kızlarrrrr nerdesiniz ya herkes yoğun heralde bende yorgunluktan ölüyorum bugece bende gün var 12 büyük ve 6 velet misafirim olacakkkk 7 çeşit hazırladım biraz abartmışsın diyebilirsiniz ama bizim gündeki hatunları daha aşağısı kurtarmıyooo maalesefff şu geceyi bi atlatsaydım neyse daha yapacak çok iş var bana kolay gelsinnnnn

ay kolay gelsin bersucum neler yaptın okadar afiyetler olsunda büyük misafğir neysede allah veletlere sakinlik indirsin bu gece evini dağıtmasınlar:)

aman olsun be canım kist erir gider..ben asıl pko olmadıgına sevindimsositosositoinşallah yakında kavuşursun bebişkona:))
bende napayım canım evden işe işten eve..temizlik falan filan..günler geçiyor böylelikle...
evet görüşemiyoruz kimseyle bu aralar ya.topicimizin hali içler acısı.Allahtan sabit sayfadayız da rezil olmuyoruz:tomato:kaydirigubbakcemile3
anaa bersum benim ya Allah kolaylıklar versin gülüm.becerikli hatun seni:)))
valla bana misafir gelecegi zaman sabahtan kafaya takıyom neler hazırlasam diye.çok özen göstermeye çalışıyorum eksiksiz olsun istiyorum..gücümüz yettigince tabi kendi çapımızda:))iyi oturmalar size canım..misafirler gittikten sonrasını düşünemiyorumakannehirevin halini yanikaydirigubbakcemile3

kıslarr ben geldim ama hergünki gibi kimseler yok..çok üzülüyorum bu duruma..zaten geceleri gelmicem artık.hem kafam agrıyo oturunca sabahları hemde bakıyom bakıyom kimse yok..hoş şimdide yok ama en azından işten gelince ben yokken yazılan iki üç satırı okuyorum..eskiden yetişemezdik yaaa(((
neyse şimdi yemek hazırlamaya gidiyorum görüşürüz inşallah...bu arada ebrarım ugramamış ya merak ettmi iyisindir inşallah canım benim.

ayy topic yine bomboş ( gün içinde ancak uğrayabiliyorum..düne göre daha iyiyim sadece öksürük var oda içimi parçalıyor zaten..biraz buralardayım sonra çay falan yapcam kocişe artık gelebilirsem gelirim öptüm hepinizi

canım benim hoşgeldin ama ben gidiyom..sen gibi işte bende çay koydum menemen yaptım iyi getirdin aklıma delüŞeniz korayda geldi mamamızı yiyek ugrarım.zemuszemus

hoşbuldum canom yaptın demek menemeni hadi afiyet olsun size..bu arada sana söylemeyi unuttum dün gece rüyamda zeynoyla tuanayı gördüm hayır olur inşallah..bundan bir hafta önce yine görmüştüm ne alakaysa demi :)))

hee yaptım cano yaa yidi kokişim:)))ben tattım sadece pek midem kaldırmıyo onu nedense.
hayır olsun inşallah kızz.tunişe kardeş gelmesin çıldırır vallah zeyno:)))
bende şimdi koraya rüyamı anlatıyodum.hayır olsun yaa birini görüyorum korayın eski çalıştıgı caddede sokakta bişey satan bi adammış göya..korayın kazagı üzerinde.ona vermişik giysin diye.hayırlara çıksın inşallah ya.

neyse bende mutfagı toplayım.çamaşır var asılacak.bidee yatak odada yatagın üstü çamaşır dolu katlanacak off offf...ugrayabilirsem ugrarım canlar.

saol derinim inş güzel haberle gelirim yarın . sen nasılsın agrın kanama n yok inş canım
ebroşla dünkonuşmuştuk msn de bugün kocası izinli oldugu için onla vakit geçiriceklermiş kardeşide geldigi için annesindeydi genelde bugünde görüşmedim umarm keyfi yerindedir

amin canım benim inşallah:Saruboceq:
valla agrım oluyor arada gökçem.kanama yok ama...kasıklarım bomba gibi sanki:)yani patlayacak gibin niye böyle kine anlamadım:uhm:daha hiç çalışmalarada başlamadık bu ay geçti benim.gerçi tam çalışma günleri geçmedi sayılırda ne bilim işte.neyse öptüm seni gökçemŞeniz
Selam canlar gÜnÜmÜ bİtİrdİm geldİmmmm

selamm ohh gittimi misafirlerin hadi bakalım otur şimdi rahat rahat bersum.

kıslar ben kaçıyom gece çok geçe kalırsam sabah kalkamıyorum çünkübilmiyorumkismileöptüm ikinizide Şeniz

ii geceler güzeller yarın sabah dr gidiyorum inş güzel haberlerle gelirim kib öptm
canım yarın minişini görücen demek ay ne kadar heyecanlısındır şimdi sen benim daha 1 haftam var görmek için..heralde 2li test için gidiyosun sonucu hemen vermiyorlar bildiğim kadarıyla inşallah güzel çıkıcak canım
nan bilmiyorum valla bende ona yordum yani düşünsene ne alaka zeynoyu görüyorum kaydirigubbakcemile3sen sor bakim yarın varmı bu yönde şüpheleri..senin rüyanda hayır olsun inşallah bacım
GÖKÇEMMMMM kaçırdım mı seni
canım seni de kocaman öpüyorum konuşamaz olduk Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…