seninki ilaçtanmı oldu canım
aman olsun be canım kist erir gider..ben asıl pko olmadıgına sevindimsositosositoinşallah yakında kavuşursun bebişkona:))amin canım yaaa bide bu çıktı başımıza :))) kafayı sıyırcam yakındaa.. ohaoldumsmile başka bir doktora gitmeye başladım pko yok sende falan dedi prof olduğu için dediklerine inandım çok sevindim valla bide bu kist geçse hayırlısıyla.. sen neler yapıyorsun canım bayadır konuşamadık
anaa bersum benim ya Allah kolaylıklar versin gülüm.becerikli hatun seni:)))kızlarrrrr nerdesiniz ya herkes yoğun heralde bende yorgunluktan ölüyorum bugece bende gün var 12 büyük ve 6 velet misafirim olacakkkk 7 çeşit hazırladım biraz abartmışsın diyebilirsiniz ama bizim gündeki hatunları daha aşağısı kurtarmıyooo maalesefff şu geceyi bi atlatsaydım neyse daha yapacak çok iş var bana kolay gelsinnnnn
ii geceler güzeller yarın sabah dr gidiyorum inş güzel haberlerle gelirim kib öptm
amin canım benim inşallah:Saruboceq:saol derinim inş güzel haberle gelirim yarın . sen nasılsın agrın kanama n yok inş canım
ebroşla dünkonuşmuştuk msn de bugün kocası izinli oldugu için onla vakit geçiriceklermiş kardeşide geldigi için annesindeydi genelde bugünde görüşmedim umarm keyfi yerindedir
Selam canlar gÜnÜmÜ bİtİrdİm geldİmmmm
canım yarın minişini görücen demek ay ne kadar heyecanlısındır şimdi sen benim daha 1 haftam var görmek için..heralde 2li test için gidiyosun sonucu hemen vermiyorlar bildiğim kadarıyla inşallah güzel çıkıcak canımii geceler güzeller yarın sabah dr gidiyorum inş güzel haberlerle gelirim kib öptm
nan bilmiyorum valla bende ona yordum yani düşünsene ne alaka zeynoyu görüyorum kaydirigubbakcemile3sen sor bakim yarın varmı bu yönde şüpheleri..senin rüyanda hayır olsun inşallah bacımhee yaptım cano yaa yidi kokişim:)))ben tattım sadece pek midem kaldırmıyo onu nedense.
hayır olsun inşallah kızz.tunişe kardeş gelmesin çıldırır vallah zeyno:)))
bende şimdi koraya rüyamı anlatıyodum.hayır olsun yaa birini görüyorum korayın eski çalıştıgı caddede sokakta bişey satan bi adammış göya..korayın kazagı üzerinde.ona vermişik giysin diye.hayırlara çıksın inşallah ya.
canım seni de kocaman öpüyorum konuşamaz olduk ŞenizGÖKÇEMMMMM kaçırdım mı seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?