"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

valla canım yaaa arada sırada giriyorum ben kimse yok çıkıyorum baya yalnız kaldı topikimiz(( inşallah canım yaaa en yakın zamanda sağlıklı sıhatli inşallah.. sende rahim filmini çektirmişin galibaa tüplerin açık çıkmış canım çok sevindim ama o çift rahim olayı nasıl oluyor bilmiyorum umarım kötü bişey değildir. öpüyorum seni kocaman canımcım zemuszemus opuyorumnanaktan

derinim merak etmişsin beni kuzum saol yaa .uğruyamadım hiç fırsatım olmadı .gökcem anlatmış gerçi kızkardeşim burda 3 gün sonra gidiyo onunla vakit geçirmek istiyorum oyüzdende gelemiyorum.
makbuşum geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu havalar aldatıyo insanı.
gökcem yarın doktora gidiyosun inşallah güzel haberler alıcaksın herşey güzel olucak cano testlerinde hayırlısıyla iyi çıkıcak..
bersum misafirin varmış atlattın hadi geçmiş olsun .özledim seni yaa..

nurum sen nasılsın yanlızmı kaldın buralarda öptüm senide..
kızlar geçmişi çok okuyamadım çünki çok yorgunum bugün acayip gezdik.size anlatıyım .bugün avrupa yakasına geçtik bütün sahil şeridini gezdik sonra emirgana gittik orda lale festivali vardı inanılmazdı yaa rengarenk laleler insan kendini kaybediyo .neyse sonra eşime dedimki ya canım ailemde burda çekiliyo bakalım şuralara bi.neyse biz bi sokağa daldık aa baktık HALİMİN dükkan dedim kesin evde buralarda neyse birazdaha gittik eşim sordu neresi diye saolsun bi bey tarif etti bi gittik çekim var .MELİHA,FERİDE VE BABALARI .ara vermişler önce çekindik yanlarına gitmeye sonra aman dedim onlarda bizim gibi insan sonuçta .neyse gittik yanlarına inanılmaz tatlılar feride zayıf öyle tvdeki gibi değil .o birazdaha cana yakın hatta elimde fotoğraf makinasını görünce hadi resim çekinelim dedi bana bende dedim ben utanmıştım söylemeye filan gülüştük .neyse uzatmayım mükemmel birgündü ..

tuanacım nasılsın canım?
richim ohh yaa şükür kavuşturana.naber datlum..

evet cnm ya uyumadan bı bakım dedım bak yakaladım sızıkaydirigubbakcemile5

derinim makbuşum bersum gökcem kızlar gittiniz galiba off karşılaşamadık yine..

richim evet yaa bende bakıyım dedim giremedim iki gündür .buara yoğunum valla.
sen neler yapıyosun tatlım..

kaydirigubbakcemile3AMANINNN BİLMİYOMKİ KISSS:))SORARIM YARIN AMA SANMIYORUM:))
evet cnm eskisi gibi degil buralar ya ama toparlanırız biz arada geliyolar toplucenek bizekaydirigubbakcemile3
canım benim yaa bende dedim bu kıza neler oluyo ugramadı hiç megersem bizim karu film setlerinde geziyomuş :roflol:kızzz ben melihanın hastasıyım yaaa benim için öp derdim bilseydim..emirganda mı çekiliyomuş kkızz bilmiyodum ben:)))

riçimmm aşkum napıyosun fıstıgım benimzemuszemus
bende bi ugrayam dedim yatmadan yine:)))

bersummmm gel kısss bak bu ebrar karusu melihamı görmüş yaaaa bende görmek istiyommmmmafoldumben

derinim meliha çok sıcak değildi yaa soğuk bi tip yani ama feride süper..

derinim emirganda çekiliyo ben netten bakmıştım oraya gidincede aklıma geldi süper oldu yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…