"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydıın hayırlı cumalar..
oh gece kaynatmışınız ohaoldumsmile
ebrar evet yalnız kaldım buralarada:)
sen nasıl oldun canım aileme gitmişin ne güzel:)ne güzel kız bizim burdada kavak yelleri var ama onu pek sevmiyom
herkese kocaman kocaman öpücükler kendinize iyi bakın..

günaydın kızlar hayırlı cumalar diliyorum Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah...akşam baya kaynatılmış maşallah topic hep böyle hareketli olsun artık

zeyno sen nasılsın umarım iyisindir..
akşama misafir gelecekmiş geç haberim oldu koşturdum durdum ama bitti işlerim hiç gözükmüyon yine kaynanandamısın:umursamaz:

slm hanımlar ben geldim dr agitim minigim ense kalınlıgı 1.74 müş iyi dedi dr um kan verdim pazartesi çıkıcak onun sonuçlarıda cinsiyetini de söylemedi bi daha ki gelişinde söylüyücem sana dedi uyusssss dr nolcak alsanaalsanasmile neyse hepnizi öpeyrummm akşam görüşürüz

minişin göstermedi mi cinsiyetini belkide dr emin olmak için söylememiştirrrrr sağlıcakla gelsinde ha kız ha erkekkkk
ama senin gönlünde ne var merak ettim ben allah biliyo ya hep bi kızım olsun istedimmm istiyorumda inşallah bana da kısmet olur cinsiyet öğrenmek için dr gitmek

slm kızlar nasılsınız cumanız hayırlı olsun bugün misafirim vardı sabahtan kalktım işlerimi hazırlığımı yaptım size bişey soracam benim adetimin bugün 45.günü 2gündür göğüs uçlarım çok ağrıyo ve karnımın altı acayip ağrıyo acaba hamile olma ihtimalim varmı sadece göğüs uçlarım hamileliklerimde ağrımıştı içime güzel bir his doğdu işallah rabbim

neyse kızlar hadi hepinize iyi geceler .bende öptüm sizi..
derinim valla birkaç gün daha idare edin beni sonra bol bol takılırım inşallah.hadi ebroşda kaçar..
tamam bitanem çok öptüm seni biraz geç oldu ama idare et:))))
kuşumm ben geldim ama kimseler yok.gece biraz girebilirsem girerim inş burada olursunopuyorumnanaktan
ohh sevindim canım benim...keşkem cinsiyetide diyeymişalsanaalsanasmilebende depikledim senin doktoru:)))

ayy prensesim yaa inşallah hamilesindir canım :Saruboceq:45 gün uzun bir süre senin için..gelmemiş olması bi işaret olabilir.inşallah bir sürpriz de senden duyarız yaaa:Saruboceq:

ceylanım ugramışsın bitanem çok özledim ben seni ya((
şimdilik hamiş yok hayatım inşallah olacak..:Saruboceq:

canim allahim esirgesin büyümüs yigenimiz hee masallahhh
inss cinsiyetinide ögrenirsin canim hayirlisi icine ne doguyosa o olur

eeee kislarr kimsecikler yok

makbusum canim o gün bi daha giremedim ancak simdi girdim baci amaannn geliyolar bana bagzen agliyor gülüyorum gariplestim iyice...... sen ne alemdesin bacim iyisin inss
derinim hayirli olsun evin bacum bi görüsemedik seninlede hayirlisi kib tatlimmm
ebrar kusuuummm nerelerdesin ricim bacim sen nasilsin valla unutuldum yaaa kislarr
bersuum canim sen nasilsin inss iyisin
günüm yok prensesim yok sevalim semam yok kimsecikler ugramaz olmus topigimize basta ben zaten ne oldu bize kizlar yaa geceler yarisina kadar sohbetlerimiz amaannnn neyse dertlendim valla heee benneyaptımki

canım ya sagolasın Allah razı olsun..taşındık işte çok şükür...
sen nasılsın dertleniyon yine yapma böyle..ama dedigin gibi gece sohbetlerimiz dehşetti ama şimdi o günlerden eser yok:çok üzgünüm:

ben geldimmmmmmm
bersum senden cevap gelmeyince bende çıktım canım yaa bebegin cinsiyetindede ilk başta oglan dogdu içime sonra kız die düşündüm ama erkek hissediyom öyle seviyom bazen:) rabbim saglıklı nasip etsin inş hepimize de
aglamacım saol canım sen naıslsın neler yapıyosun bebegin hazırlıklarını tamamladın mı?:hulya:
derinsaol bitanem vur canım bitane daha vur benim için adamın prensibiymiş sölemezmişşş uyuslarrrrr yaf diyom nede olsa ilk bebek fark etmez kandıramadım :) sen nasılsın canımolumunekankayizsmile
ebroşşşşşş kızz demek sen artistlerlen resimler çekiniyosunsositososito bizede göstert biara msn den looo sen nerdesin bakemm gelmedin topice
makbuşş sen napıyon datlum bebik nasıl sen bişeyler aldın mı minik kızına isim düşündün mü bide ilk sayfada hamişleri yaz çocuklarının kız mı erkek mi onu yaz sonra isimleri ni yaz bebeklerin sonra dogan bebeleri yaz emi datlumkaydirigubbakcemile5
richim kız senide özledim gelmiş gitmişsin off muhabbet edemiyoruz hiç yaa sen nasılsın çok yalnız kalmıyon umarım canımzemuszemus
nuruncum presedi almıştın kullanıyosun demi inş oda sana vesile olcak canım rabbim sanada nasip etcek

geldim aglamacım anlat bakem neler yapıyon bebege hazırlıkların ne aldıgın kıyafetleri bigün kk ya koyda bizde görek odasınıda hazırladınmıı banada anlatttttttt

hg bacim neler aldim hersey bittii inss resmini koyarim bakarsiniz
odasi bitti yatagini aldim dolabini aldim arabasini maxsi cosi sini aldim
elbiseleri iki tane elbise ben kendim yaptim herseyi bitti onu bekliyoz bacim heycanla iste az bi günmüz kaldi allahimin izniyle oda gecsin sonra kavusacaz inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…