tamam bitanem çok öptüm seni biraz geç oldu ama idare et:))))neyse kızlar hadi hepinize iyi geceler .bende öptüm sizi..
derinim valla birkaç gün daha idare edin beni sonra bol bol takılırım inşallah.hadi ebroşda kaçar..
kuşumm ben geldim ama kimseler yok.gece biraz girebilirsem girerim inş burada olursunopuyorumnanaktantühhhhhhhhhhhhhhhh muhabbeti kaçırdımmmmm hemide canım ailem muhabbetini....ebroşum gördün demek ne güsellll fotoyu msn de göstersene bi ara merak ettim bak
yarın toplanalım kızlarrrrrr özledimmmmmmmmmmmmmmmm
ohh sevindim canım benim...keşkem cinsiyetide diyeymişalsanaalsanasmilebende depikledim senin doktoru:)))slm hanımlar ben geldim dr agitim minigim ense kalınlıgı 1.74 müş iyi dedi dr um kan verdim pazartesi çıkıcak onun sonuçlarıda cinsiyetini de söylemedi bi daha ki gelişinde söylüyücem sana dediuyusssss dr nolcak alsanaalsanasmile neyse hepnizi öpeyrummm akşam görüşürüz
slm kızlar nasılsınız cumanız hayırlı olsun bugün misafirim vardı sabahtan kalktım işlerimi hazırlığımı yaptım size bişey soracam benim adetimin bugün 45.günü 2gündür göğüs uçlarım çok ağrıyo ve karnımın altı acayip ağrıyo acaba hamile olma ihtimalim varmı sadece göğüs uçlarım hamileliklerimde ağrımıştı içime güzel bir his doğdu işallah rabbim
slm hanımlar ben geldim dr agitim minigim ense kalınlıgı 1.74 müş iyi dedi dr um kan verdim pazartesi çıkıcak onun sonuçlarıda cinsiyetini de söylemedi bi daha ki gelişinde söylüyücem sana dediuyusssss dr nolcak alsanaalsanasmile neyse hepnizi öpeyrummm akşam görüşürüz
eeee kislarr kimsecikler yok
makbusum canim o gün bi daha giremedim ancak simdi girdim baci amaannn geliyolar bana bagzen agliyor gülüyorum gariplestim iyice...... sen ne alemdesin bacim iyisin inss
derinim hayirli olsun evin bacum bi görüsemedik seninlede hayirlisi kib tatlimmm
ebrar kusuuummm nerelerdesin ricim bacim sen nasilsin valla unutuldum yaaa kislarr
bersuum canim sen nasilsin inss iyisin
günüm yok prensesim yok sevalim semam yok kimsecikler ugramaz olmus topigimize basta ben zaten ne oldu bize kizlar yaa geceler yarisina kadar sohbetlerimiz amaannnn neyse dertlendim valla heee benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?